- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.081
Yatağımın yanında dolap var bir kapağı boydan boya aynalı. Deprem den beri onu açıyorum ki deprem olursa üzerime patlamasın diyeYok Calciferrcım izlemedim, daha erken bir saatte hatırlat bana ızleyım
Simdı yatagimdayım ve karsımda duvardan duvara ayna var asla izleyemem agshshshshshshs
Sizde de var mı bilmiyorum, gece aynalardan korkuyorum ben
Mındhunter daha cazip gelmisti bana daYa onu ben de izleyemedim. Sarmadı
Korku, gerilim çok sevmiyorum ben ama Nefesini tut, 2001 yapımı olan The Others filmini sevmiştim..Korku seansı ve ruhlar bölgesini izledin mi ?
James Wang filmleri kaliteli oluyor. Böö yaparak değil de gererek korkutuyor
Ay Allah korusun ben kesin parca pincık olurum oyle bisey olsa, deprem hıc aklıma gelmiyor ama bundan sonra gelecek sayendehahahahahaYatağımın yanında dolap var bir kapağı boydan boya aynalı. Deprem den beri onu açıyorum ki deprem olursa üzerime patlamasın diye
Testere filminin en kalitelisi hangisiyse yobetmeni James Wang. Bu adamın filimlerine bak benceKorku, gerilim çok sevmiyorum ben ama Nefesini tut, 2001 yapımı olan The Others filmini sevmiştim..
benneyanginlargordum özellikle the others tam sana göre hem sonu değişik bitiyor şaşırtıyoe hem gerilim, korku tam senlik
İzlemem mı ya?? Izledım ıkıısnı deKorku, gerilim çok sevmiyorum ben ama Nefesini tut, 2001 yapımı olan The Others filmini sevmiştim..
benneyanginlargordum özellikle the others tam sana göre hem sonu değişik bitiyor şaşırtıyoe hem gerilim, korku tam senlik
Valla bilmiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ama cidden çok komik dizi özellikle karakterleri falan benim son yıllarda en keyifle güldüğüm komedilerdendi...Ya onu ben de izleyemedim. Sarmadı
Hepsini izledimBenim dizilerimden izleyen yok sanırim
Yazayim izleyen vardir belkim ehheh
The witcher
You
Killing eve
Servant
Castle Rock
Ve de biten dizilerim
Da vinces demons
Big bang theory
How i met your mother
Big bang theoryBenim dizilerimden izleyen yok sanırim
The witcher
You
Killing eve
Servant
Castle Rock
Ve de biten dizilerim
Da vinces demons
Big bang theory
How i met your mother
The bıg bang theory ve how ı met your mother dısında hıc bırını ızlemedımBenim dizilerimden izleyen yok sanırim
The witcher
You
Killing eve
Servant
Castle Rock
Ve de biten dizilerim
Da vinces demons
Big bang theory
How i met your mother
Hahaha bak seninle aynı olmasini beklemiyodumHepsini izledim
Ben korku çok seviyorum aslında. Ama bu ara saçma sapan cinli perili şeytanlı türler türedi, iğreniyorum o tarz filmlerden. Supernatural'ın sıradan bir bölümünde çok işlenen bir konu olduğu için sanırım, bağışıklık kazanmışım bu türlere, artık korkutamıyor beni.Bır gece korku filmi izleyesim geldi baktım Google hıgh tensıon tavsiye edılmıs heryerde.
Hıc konusuna yorumlara bakmadan actım ızledım, izlediğim en guzel korku gerilim filmiydi mesela.
Konusunu bilmeden yorum okumadan izleyip zevk aldıgım tek filmdi.
Yakısmadı yapcak bisi yok bizler beklentiyi yükselttikBig bang theory
How ı met your mother o nasıl bir sondur yaa
Gecen gun aklıma halka geldı ve halkayı ızledımBen korku çok seviyorum aslında. Ama bu ara saçma sapan cinli perili şeytanlı türler türedi, iğreniyorum o tarz filmlerden. Supernatural'ın sıradan bir bölümünde çok işlenen bir konu olduğu için sanırım, bağışıklık kazanmışım bu türlere, artık korkutamıyor beni.
Sağlam korku filmleri de çok psikolojimi bozuyorHalüsinasyon ve kabuslara sebep oluyor En sevdiğim korku filmlerinden biri Uninvited'dı ergenken çok seviyordum. Böyle hüzünlü alt hikayesi bulunan korku filmlerini seviyorum. Pet Sematary'nin ilki sırf bu yüzden çok hoşuma gitmişti. Yeni çekimini başarılı bulmadım. Halka ve Chucky çok korkutmuştu beni ama çok çok küçüktüm. Chucky'yi hele tamamen izlememe ailem neden izin verdi bilmiyorum. Halka'yı 8-9 yaşlarında izledim ama Chucky'de ana sınıfına bile gitmiyordum.
Büyüksün ver elini öpemYakısmadı yapcak bisi yok bizler beklentiyi yükselttik
TV den çıkıp gelmedi mi agjlgfslşgkGecen gun aklıma halka geldı ve halkayı ızledım
The oz
House md
Prıson break
Crımınal mınds
Cold case
The mentalıst
Monk
Lıe to me
House of cards
Game of thrones
Vıkıngs
The sopranos
Narcos
True detectıve
Mındhunter
Simdilik hatırladıklarım bunlar ızledıklerımden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?