Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok Calciferrcım izlemedim, daha erken bir saatte hatırlat bana ızleyım
Simdı yatagimdayım ve karsımda duvardan duvara ayna var asla izleyemem agshshshshshshs
Sizde de var mı bilmiyorum, gece aynalardan korkuyorum ben
Yatağımın yanında dolap var bir kapağı boydan boya aynalı. Deprem den beri onu açıyorum ki deprem olursa üzerime patlamasın diye

Korku seansı ve ruhlar bölgesini izledin mi ?
James Wang filmleri kaliteli oluyor. Böö yaparak değil de gererek korkutuyor
Korku, gerilim çok sevmiyorum ben ama Nefesini tut, 2001 yapımı olan The Others filmini sevmiştim..
benneyanginlargordum özellikle the others tam sana göre hem sonu değişik bitiyor şaşırtıyoe hem gerilim, korku tam senlik

Benim dizilerimden izleyen yok sanırim
Yazayim izleyen vardir belkim ehheh
The witcher
You
Killing eve
Servant
Castle Rock
Ve de biten dizilerim
Da vinces demons
Big bang theory
How i met your mother

Yatağımın yanında dolap var bir kapağı boydan boya aynalı. Deprem den beri onu açıyorum ki deprem olursa üzerime patlamasın diye
Ay Allah korusun ben kesin parca pincık olurum oyle bisey olsa, deprem hıc aklıma gelmiyor ama bundan sonra gelecek sayendehahahahaha
Bugun sayende Bı suru sey fark ettim Calciferr

Testere filminin en kalitelisi hangisiyse yobetmeni James Wang. Bu adamın filimlerine bak bence

İzlemem mı ya?? Izledım ıkıısnı de the others cıdden benlıktı ters kose sonuyla.
Nefesini tutta cok guzeldı, gerilimi eksılmedı hıc

The witcher
You
Killing eve
Servant
Castle Rock
Ve de biten dizilerim
Da vinces demons
Big bang theory
How i met your mother
Big bang theory
How ı met your mother o nasıl bir sondur yaa

The witcher
You
Killing eve
Servant
Castle Rock
Ve de biten dizilerim
Da vinces demons
Big bang theory
How i met your mother
The bıg bang theory ve how ı met your mother dısında hıc bırını ızlemedım

Ben korku çok seviyorum aslında. Ama bu ara saçma sapan cinli perili şeytanlı türler türedi, iğreniyorum o tarz filmlerden. Supernatural'ın sıradan bir bölümünde çok işlenen bir konu olduğu için sanırım, bağışıklık kazanmışım bu türlere, artık korkutamıyor beni.

Sağlam korku filmleri de çok psikolojimi bozuyor Halüsinasyon ve kabuslara sebep oluyor En sevdiğim korku filmlerinden biri Uninvited'dı ergenken çok seviyordum. Böyle hüzünlü alt hikayesi bulunan korku filmlerini seviyorum. Pet Sematary'nin ilki sırf bu yüzden çok hoşuma gitmişti. Yeni çekimini başarılı bulmadım. Halka ve Chucky çok korkutmuştu beni ama çok çok küçüktüm. Chucky'yi hele tamamen izlememe ailem neden izin verdi bilmiyorum. Halka'yı 8-9 yaşlarında izledim ama Chucky'de ana sınıfına bile gitmiyordum.

Gecen gun aklıma halka geldı ve halkayı ızledım

Son olarak efsane bir film daha önereyim gizli listemden sonra gideyim...
Bu filmleri not alın bir daha önermem bak Babası oğluna bu kıyağı yapmaz öyle söyleyeyim

Filmin adı İlk Korku, en sevdiklerim arasındadır...

Prison break biraz izledim digerlerini izlemedim game of thrones a esimden dolayı gıcığım merak ediyodum ama izlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…