- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.521
Pek keyfim yok bu aralar ondan yokum
Zaten telefondan seyredecegimYaparsın tabı olmadı ınternetten sıralarsın fılm dızı
Ben biraz keyifsizim canım böbreğimden dolayı
Neden keyfin yok kuzu?Pek keyfim yok bu aralar ondan yokum ☹
Geçmiş olsun hala ağrıyor mu böbreğin? Doktora gitmiş mıydın?Ben biraz keyifsizim canım böbreğimden dolayı
Kötu bisi yoktur umarimPek keyfim yok bu aralar ondan yokum ☹
Calciferr ve Lexacommander in olmayışı dıyelım regencım, ucunuz kuruyordunuz sohbeti sızı okumak guzeldı ya da katılmak. Uc kuluf bır Elham okuyalım nazar degmıstır belkı
Yok daha ölmedik naptın elham okutuyonCalciferr ve Lexacommander in olmayışı dıyelım regencım, ucunuz kuruyordunuz sohbeti sızı okumak guzeldı ya da katılmak. Uc kuluf bır Elham okuyalım nazar degmıstır belkı
Neden keyfin yok kuzu?
Mutsuzum biliyorsunuz halen resmiyette evli olup ayrı olduğum bir ex koca var, son zamanlarda olanlar moralimi bozuyor ağlıyorum kaç saattir, ortada çocuk var ülkeyede dönemiyorum temelliKötu bisi yoktur umarim
Ne oldu kız?Mutsuzum biliyorsunuz halen resmiyette evli olup ayrı olduğum bir ex koca var, son zamanlarda olanlar moralimi bozuyor ağlıyorum kaç saattir, ortada çocuk var ülkeyede dönemiyorum temelli
Tabiki de guzel, sızın ucunuzun sohbeti eglencelı oluyordu oyle dıyım. Haliyle de ınsanlar eglenceye geliyordu. Ben sımdı yazsam dert yazarımagagagagaga cazip degılım, bunu senın ıcın demiyorum senın ıcın cazıbımYok daha ölmedik naptın elham okutuyonfelak nas okumak lazım askolsun seninle sohbetimizde güzel degil mi
Noldu ki yavrum en son 2. Yide yaparız falan diyince aranızin bu kadar kötü oldugunu düşünmemistimMutsuzum biliyorsunuz halen resmiyette evli olup ayrı olduğum bir ex koca var, son zamanlarda olanlar moralimi bozuyor ağlıyorum kaç saattir, ortada çocuk var ülkeyede dönemiyorum temelli
Temellı neden donemıyorsun?Mutsuzum biliyorsunuz halen resmiyette evli olup ayrı olduğum bir ex koca var, son zamanlarda olanlar moralimi bozuyor ağlıyorum kaç saattir, ortada çocuk var ülkeyede dönemiyorum temelli
Bir adım atar gibi oluyor sonra sanki bir şey dememiş gibi geri duruyor tatilde şimdi eğleniyor düğünde ben burada ağlıyorum mesaj yazdım boşanma işine bak dedim hazır gitmişken güçlü durmaya çalıştım şu zamana kadar artık kaldıramıyorum çok bunaldım çocuk olmasa giderdim Türkiye’yeNe oldu kız?
Yaz sen hep girgir samata mi yapcaz anlatın bana grup dertli bugunTabiki de guzel, sızın ucunuzun sohbeti eglencelı oluyordu oyle dıyım. Haliyle de ınsanlar eglenceye geliyordu. Ben sımdı yazsam dert yazarımagagagagaga cazip degılım, bunu senın ıcın demiyorum senın ıcın cazıbım
Dengesiz işteNoldu ki yavrum en son 2. Yide yaparız falan diyince aranızin bu kadar kötü oldugunu düşünmemistimağlama lütfen herseyin çaresi bulunur kendini üzme
Neden onun dengesine bıraktın kendını, sen bosan?Dengesiz işte
Çocuk olunca babadan uzak kalsın istemiyorum o da kabul etmez o kadar mesafeyi napıcam bilmiyorumTemellı neden donemıyorsun?
Neden bu şekilde duruyorsunuz? Boşansan da kalamaz mısın orda?Bir adım atar gibi oluyor sonra sanki bir şey dememiş gibi geri duruyor tatilde şimdi eğleniyor düğünde ben burada ağlıyorum mesaj yazdım boşanma işine bak dedim hazır gitmişken güçlü durmaya çalıştım şu zamana kadar artık kaldıramıyorum çok bunaldım çocuk olmasa giderdim Türkiye’ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?