Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Topigimize nazar mı değdi noldu kimsenin keyfi yok ya benneyanginlargordum ne yapsak
Calciferr ve Lexacommander in olmayışı dıyelım regencım, ucunuz kuruyordunuz sohbeti sızı okumak guzeldı ya da katılmak. Uc kuluf bır Elham okuyalım nazar degmıstır belkı

Calciferr ve Lexacommander in olmayışı dıyelım regencım, ucunuz kuruyordunuz sohbeti sızı okumak guzeldı ya da katılmak. Uc kuluf bır Elham okuyalım nazar degmıstır belkı
Yok daha ölmedik naptın elham okutuyon felak nas okumak lazım askolsun seninle sohbetimizde güzel degil mi

Yok daha ölmedik naptın elham okutuyon felak nas okumak lazım askolsun seninle sohbetimizde güzel degil mi
Tabiki de guzel, sızın ucunuzun sohbeti eglencelı oluyordu oyle dıyım. Haliyle de ınsanlar eglenceye geliyordu. Ben sımdı yazsam dert yazarımagagagagaga cazip degılım, bunu senın ıcın demiyorum senın ıcın cazıbım

Mutsuzum biliyorsunuz halen resmiyette evli olup ayrı olduğum bir ex koca var, son zamanlarda olanlar moralimi bozuyor ağlıyorum kaç saattir, ortada çocuk var ülkeyede dönemiyorum temelli
Noldu ki yavrum en son 2. Yide yaparız falan diyince aranızin bu kadar kötü oldugunu düşünmemistim ağlama lütfen herseyin çaresi bulunur kendini üzme

Bir adım atar gibi oluyor sonra sanki bir şey dememiş gibi geri duruyor tatilde şimdi eğleniyor düğünde ben burada ağlıyorum mesaj yazdım boşanma işine bak dedim hazır gitmişken güçlü durmaya çalıştım şu zamana kadar artık kaldıramıyorum çok bunaldım çocuk olmasa giderdim Türkiye’ye

Yaz sen hep girgir samata mi yapcaz anlatın bana grup dertli bugun hepinizi dinlicem

Neden bu şekilde duruyorsunuz? Boşansan da kalamaz mısın orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…