- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.501
Benim herif tuvalete onunla giriyordu, zor bıraktırdım o huyu.,Sigara iç rahatlarsın nen öyle yapıyorum dirak anlıkta olsa iyi geliyor
Ne davası aldın?Ah kusum sen bu tarafa gelemedin mi? Ben bu sira kayis kopardim, cooook cok kotu bir dava aldim, ruh sagligim bozulmak uzere
Sağol kuzum bakalım tazmınat davası açtık ama sahte darp raporu almışlar saçmalığa bak bırde amelıyat parasını bıle paramız yok ödeyemeyız dıyıp arkadan aılecek gülüyorlar ınsanın cıdden sınırlerıyle oynuyor bu tıplerCok uzuldum canim cok gecmis olsun
Bende yakında girerimBenim herif tuvalete onunla giriyordu, zor bıraktırdım o huyu.,
Yaa cok gecmis olsunBurdayız. Çocuk ateşliydi. Çok yoğunlaşamadım bugün.
CinayetNe davası aldın?
Var oyle tipler maalesefSağol kuzum bakalım tazmınat davası açtık ama sahte darp raporu almışlar saçmalığa bak bırde amelıyat parasını bıle paramız yok ödeyemeyız dıyıp arkadan aılecek gülüyorlar ınsanın cıdden sınırlerıyle oynuyor bu tıpler
Ama çok pis ya. Yapma.Bende yakında girerim
Kızıyordu bi de bana, senin yüzünden içimde kalıyor diye.Şaka yaptım kızo kadarda değil
İçinde kalsın çıkmasın diyeydinKızıyordu bi de bana, senin yüzünden içimde kalıyor diye.
Sigara kahve takılıyorum vallaHi guysneler yapiyorsunuz bakim?
Ne guzelSigara kahve takılıyorum vallasen
Ne ugursuzlugu? Surekli negatif dusunup sen cagiriyor olabilir misin?üzerimdeki uğursuzlupun tez zamanda gitmesi için hepinizden pozitif enerji bekliyorum kızlar :)
son 1 aydır b ı k d ı m
Ne ugursuzlugu? Surekli negatif dusunup sen cagiriyor olabilir misin?
Gecmis olsun. Evet baya zor bir surec olmali ama illaki bitecektir. Umarim en kisa surede biterson 15 gündür hastanelerdeyim - covid değil şükür -
ve 1 aydır iş hayatım mok gibi
Aşkım öyle düşünme böyle negatıf enerji çekersinüzerimdeki uğursuzlupun tez zamanda gitmesi için hepinizden pozitif enerji bekliyorum kızlar :)
son 1 aydır b ı k d ı m
Yaparsın tabı olmadı ınternetten sıralarsın fılm dızıNe guzelben de ayagimda bebek salliyorum. Uyursa bi dizi keyfi yaparim diye dusunuyorum umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?