Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok artık eyvallahım yangıncım bundan sonra kendi mutluluğumu düşünüyorum ama işte bir yön vermem lazım hayatıma nw yapacağım bilemiyorum çocuk bağlıyor elini kolunu insanın
Hıc baglamasın, sen yonunu bilen mutlu bir kadın olmalısın ki mutlu bir cocugun olsun. Sen bosanacaksın onlar birbirinden Bosanmayacak. Herif tatilde sefa surecek, sen dertli dertli uyuyamayacaksın. Ne munasebet? Gencecık kadınsın bosan ve hayatına bak.

Hep yapıyor aalında belki düzeliriz diye akışına bırakmıştım bende ama BÖyle ömür geçmez
Yok degismiyorlar canım esimin ilk zamanlarda rahatsz oldugum davranisini hala düzeltemiyorum mesela degismedi aynı adam... sadece sen bunu kabullenebilir misin onu dusunceksin tahammul edebilecegim bisey mi degilse yol vermek gerek hayat sandgmz kadar uzun degil tüketmemek lazım baskalari icin

Evet o yüzden Bugün yazdım şimdi eğleniyor tabi umru değil ama gelince kararlı olduğumu görecek
Bu adam bencil. Bi barışma hamlesi falan yapar, inanırsın falan sakın ha. 2.çocuğu da yapıp gider bu. Derdi sana çocuklarını büyüttürüp kendi sağda solda fink atmak sanki.

Güçlü olmaya çalışıyorum zaten beni bağlayan tek şey babasından ayrı kalması zor olacak bir yaşta ha deyince dönemiyorum ülkeye. O kadar güçlü durmuşum ki kimseye bugüne kadar belli etmedim öğrenen şaşıp kalıyor hiç anlamadık diyorlar. Aynen öyle bende bunu kabullenemem zaten artık

Oglun sımdı babasında mı

İşte bu yüzden artık ben sonuca bağlayacağım bu işi buranın şartlarından dolayı bazen zayıf noktama denk geliyor bazı hamleleri acaba yaZık olur mu ayrılırsak diye düşünecelere giriyorum ama artık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…