- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.541
Yok bu sefer artık ben noktalıcam pişmanlıktan gebereceğini bilsem Geei dönüşü yok artıkNeden onun dengesine bıraktın kendını, sen bosan?
Turkiyeye geldnde biraz daha kalsaydin keske hem daha saglikli karar verirdin... ailen burada mıDengesiz işte
Kalabilirim o yönden sıkıntı yok biliyorsunuz düzenimde var evi kurdum kendime ama mutlu değilimNeden bu şekilde duruyorsunuz? Boşansan da kalamaz mısın orda?
Türkiye’ye geldiğimde anlatacaktım herkese bir baktım mesaj yazmış dur deme kimseye diye sonra geldim işte barışma sinyalleri veriyor sonra yine değişti salaklık bendeTurkiyeye geldnde biraz daha kalsaydin keske hem daha saglikli karar verirdin... ailen burada mı
Yağnii, boşanmaman için sebep yok. Rahatlarsın bak. Belirsizlik kalkar ortadan. Kafan rahat olur.Kalabilirim o yönden sıkıntı yok biliyorsunuz düzenimde var evi kurdum kendime ama mutlu değilim
Evet o yüzden Bugün yazdım şimdi eğleniyor tabi umru değil ama gelince kararlı olduğumu görecekYağnii, boşanmaman için sebep yok. Rahatlarsın bak. Belirsizlik kalkar ortadan. Kafan rahat olur.
Pısmanlıgı onu baglar, onu o dusunsunYok bu sefer artık ben noktalıcam pişmanlıktan gebereceğini bilsem Geei dönüşü yok artık
Yok artık eyvallahım yangıncım bundan sonra kendi mutluluğumu düşünüyorum ama işte bir yön vermem lazım hayatıma nw yapacağım bilemiyorum çocuk bağlıyor elini kolunu insanınPısmanlıgı onu baglar, onu o dusunsun
Daha oncede yapti mı bu dengeszliğiTürkiye’ye geldiğimde anlatacaktım herkese bir baktım mesaj yazmış dur deme kimseye diye sonra geldim işte barışma sinyalleri veriyor sonra yine değişti salaklık bende
Hep yapıyor aalında belki düzeliriz diye akışına bırakmıştım bende ama BÖyle ömür geçmezDaha oncede yapti mı bu dengeszliği
Hıc baglamasın, sen yonunu bilen mutlu bir kadın olmalısın ki mutlu bir cocugun olsun. Sen bosanacaksın onlar birbirinden Bosanmayacak. Herif tatilde sefa surecek, sen dertli dertli uyuyamayacaksın. Ne munasebet? Gencecık kadınsın bosan ve hayatına bak.Yok artık eyvallahım yangıncım bundan sonra kendi mutluluğumu düşünüyorum ama işte bir yön vermem lazım hayatıma nw yapacağım bilemiyorum çocuk bağlıyor elini kolunu insanın
Yok degismiyorlar canım esimin ilk zamanlarda rahatsz oldugum davranisini hala düzeltemiyorum mesela degismedi aynı adam... sadece sen bunu kabullenebilir misin onu dusunceksin tahammul edebilecegim bisey mi degilse yol vermek gerek hayat sandgmz kadar uzun degil tüketmemek lazım baskalari icinHep yapıyor aalında belki düzeliriz diye akışına bırakmıştım bende ama BÖyle ömür geçmez
Bu adam bencil. Bi barışma hamlesi falan yapar, inanırsın falan sakın ha. 2.çocuğu da yapıp gider bu. Derdi sana çocuklarını büyüttürüp kendi sağda solda fink atmak sanki.Evet o yüzden Bugün yazdım şimdi eğleniyor tabi umru değil ama gelince kararlı olduğumu görecek
Güçlü olmaya çalışıyorum zaten beni bağlayan tek şey babasından ayrı kalması zor olacak bir yaşta ha deyince dönemiyorum ülkeye. O kadar güçlü durmuşum ki kimseye bugüne kadar belli etmedim öğrenen şaşıp kalıyor hiç anlamadık diyorlar. Aynen öyle bende bunu kabullenemem zaten artıkHıc baglamasın, sen yonunu bilen mutlu bir kadın olmalısın ki mutlu bir cocugun olsun. Sen bosanacaksın onlar birbirinden Bosanmayacak. Herif tatilde sefa surecek, sen dertli dertli uyuyamayacaksın. Ne munasebet? Gencecık kadınsın bosan ve hayatına bak.
Oglun sımdı babasında mıGüçlü olmaya çalışıyorum zaten beni bağlayan tek şey babasından ayrı kalması zor olacak bir yaşta ha deyince dönemiyorum ülkeye. O kadar güçlü durmuşum ki kimseye bugüne kadar belli etmedim öğrenen şaşıp kalıyor hiç anlamadık diyorlar. Aynen öyle bende bunu kabullenemem zaten artık
İşte bu yüzden artık ben sonuca bağlayacağım bu işi buranın şartlarından dolayı bazen zayıf noktama denk geliyor bazı hamleleri acaba yaZık olur mu ayrılırsak diye düşünecelere giriyorum ama artık yokYok degismiyorlar canım esimin ilk zamanlarda rahatsz oldugum davranisini hala düzeltemiyorum mesela degismedi aynı adam... sadece sen bunu kabullenebilir misin onu dusunceksin tahammul edebilecegim bisey mi degilse yol vermek gerek hayat sandgmz kadar uzun degil tüketmemek lazım baskalari icin
Sana katılıyorumBu adam bencil. Bi barışma hamlesi falan yapar, inanırsın falan sakın ha. 2.çocuğu da yapıp gider bu. Derdi sana çocuklarını büyüttürüp kendi sağda solda fink atmak sanki.
Yok canım yanımdaOglun sımdı babasında mı
Ben de şaşırıyorum. Öyle bir adam anlatmıştın ki. Bu herifler bir gün de şaşırtsın beni.Sana katılıyorum
Aynı ulkedeyken senın yanında zaten, cokta babasız bırakmayacaksın bence bunu dert etme. Bı de sen neden bırakasın, oglunu bırakıp tatile giden adam. O dusunsun.Yok canım yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?