- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.561
Güclüsün sen zayf noktani asla gostermiyorsun ona karsı seni oradan vurarak kendine bagli kılmaya çalıcak çünkü tamam mıİşte bu yüzden artık ben sonuca bağlayacağım bu işi buranın şartlarından dolayı bazen zayıf noktama denk geliyor bazı hamleleri acaba yaZık olur mu ayrılırsak diye düşünecelere giriyorum ama artık yok
Babalığı iyi maddi yönden açıkta bırakmaz kötü bir insan değil ama gel gör ki bunlar kocalığının iyi olması demek olmuyormuşBen de şaşırıyorum. Öyle bir adam anlatmıştın ki. Bu herifler bir gün de şaşırtsın beni.
Oğluna çok düşkün aslında götürmek istedi de virüs yüzünden riske girmedi gerçi götürse ne annesi bakacaktı o yine gezerdiAynı ulkedeyken senın yanında zaten, cokta babasız bırakmayacaksın bence bunu dert etme. Bı de sen neden bırakasın, oglunu bırakıp tatile giden adam. O dusunsun.
Riske girmedi de bu cocuk zaten dısarı cıkmıyor mu ha onunla tatilde durmus ha senınle parka cıkmis.Oğluna çok düşkün aslında götürmek istedi de virüs yüzünden riske girmedi gerçi götürse ne annesi bakacaktı o yine gezerdi
Artık net olacağım zaten cepte olduğumu düşünüyordur ben istediğimi yapayım evliliği de zamana bırakayım nasılsa ha desem kabul ederGüclüsün sen zayf noktani asla gostermiyorsun ona karsı seni oradan vurarak kendine bagli kılmaya çalıcak çünkü tamam mı
Teşekkürler canım:)Geçmiş olsun hala ağrıyor mu böbreğin? Doktora gitmiş mıydın?
Geldiğinde diyeceğim ben geri döneceğim mutlu değilim burada bakalım ne diyecekRiske girmedi de bu cocuk zaten dısarı cıkmıyor mu ha onunla tatilde durmus ha senınle parka cıkmis.
Ay umarım birinin başını daha yakmaz sonra. Bu adamların nelerine ki evlilik. Gitsinler gezip tozsunlar. Evlenmek zorundalar mıydı? İyi baba olması yumuşatmasın seni. , iyi babaysa çocuğuna. Durumun senle alakası yok yani. Boşanınca da iyi baba olur, merak etme.Babalığı iyi maddi yönden açıkta bırakmaz kötü bir insan değil ama gel gör ki bunlar kocalığının iyi olması demek olmuyormuş
Hayır derse ne olacak?Geldiğinde diyeceğim ben geri döneceğim mutlu değilim burada bakalım ne diyecek
Hayatımı devam ettireceğim olayda neden karar mercii koca olsun ki, hayır gitme bekle biraz daha belki yeniden olur cumlesı kursa ne olur? Bunu ebrydlts ıcın demiyorum bu genel. Kararımı verırım karsı tarafa bildiririm seve seve uymak zorunda, uymazsa sonuçlarına katlanır.E ebrydlts Aynen yangına katılıyorum ona fikrini sorma asamasnda degilsin kararını söyle ve yoluna bak onun elindeki olmaktan çık... suan sen yavrunlasın ama o eğleniyor belki hayatına birileri giriyor cunku beyfendi karar verme asamasnda... belki kafa karışıklığıda bu yüzden... bu gece ağlaman gerekiyorsa ağla icindeki hesaplasmayi yap ve kararıni ver canım
Aynen oyle... ama yumusak noktasi oglu onun farkinda bu adam o yüzden bu kararı veremeyecegini düşünüyorHayatımı devam ettireceğim olayda neden karar mercii koca olsun ki, hayır gitme bekle biraz daha belki yeniden olur cumlesı kursa ne olur? Bunu ebrydlts ıcın demiyorum bu genel. Kararımı verırım karsı tarafa bildiririm seve seve uymak zorunda, uymazsa sonuçlarına katlanır.
Adamında vardır elbet bir yumusak noktası o da ınsan sonucta, kadında ordan vurur odesırler.anladıgı dilden konusucaksın karsımdakinin, efendilik naıflık fedakarlık falan bosuna olur.Aynen oyle... ama yumusak noktasi oglu onun farkinda bu adam o yüzden bu kararı veremeyecegini düşünüyor
Ay umarım birinin başını daha yakmaz sonra. Bu adamların nelerine ki evlilik. Gitsinler gezip tozsunlar. Evlenmek zorundalar mıydı? İyi baba olması yumuşatmasın seni. , iyi babaysa çocuğuna. Durumun senle alakası yok yani. Boşanınca da iyi baba olur, merak etme.
Hayır derse ne olacak?
Akıl vermek haddim degıl de nacıze fikrimi soyleyim, adama fıkır danısır gıbı degıl kararını bildirir gibi konusursan guzel olur. Zira hayatınızdaki karar mercii veya bılırkısı o degıl.
Kızlar arkadaşımla telefonda konuştuk ondan yazamadım anlattım ağladım rahatladım biraz. Evet artık onun ne düşündüğü umrumda değil kararım bu deyip net davranacağım artık ben bile başkasına fikir verirken böyle derim ama bazen olayın içinde saflaşıyor insan. Kararı uygulayan benim artık dönüş yokE ebrydlts Aynen yangına katılıyorum ona fikrini sorma asamasnda degilsin kararını söyle ve yoluna bak onun elindeki olmaktan çık... suan sen yavrunlasın ama o eğleniyor belki hayatına birileri giriyor cunku beyfendi karar verme asamasnda... belki kafa karışıklığıda bu yüzden... bu gece ağlaman gerekiyorsa ağla icindeki hesaplasmayi yap ve kararıni ver canım
Hoşgeldin calciciğim. Bence hayranların var. Ondan.Günaydın kızlar,
Neden banlandığımı bilmiyorum. Artık bu durum ciddi canımı sıkmaya başladı. Bu yüzden bir süre siteye girmeme kararı aldım. Kendinize çok iyi bakın. Benden bu kadar
Hay AllahGünaydın kızlar,
Neden banlandığımı bilmiyorum. Artık bu durum ciddi canımı sıkmaya başladı. Bu yüzden bir süre siteye girmeme kararı aldım. Kendinize çok iyi bakın. Benden bu kadar
İlginç.
Yangın' da mı gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?