- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.581
Sebep olarak ne gösterilmiştiBazı kararları vermemde ne kadar haklı olduğumu gördüm. Regen veya da yangın ne yapmış olabilir ki. Şikayetler incelenmeden direk banlanılıyor mu artık bilmiyorum
sebep yazmamışlar. Sormadım da sormayacağımda. Şikayet edilmişim banlanmışım gibi düşüneceğim. Banlamak için sebep aramalrına gerek yok çünkü. Site onlarınSebep olarak ne gösterilmişti
gitmen için?
Kural ihlali olmadığı sürece banlanmak çok mantıksız. Burası iletişim platformu fikirlerimizi kurallar çerçevesinde söylediğimizde bile gideceksek olmamak daha mantıklı.sebep yazmamışlar. Sormadım da sormayacağımda. Şikayet edilmişim banlanmışım gibi düşüneceğim. Banlamak için sebep aramalrına gerek yok çünkü. Site onların
bir önceki banımı haketmiştim doğru ama buna anlam vermedim. Çok üzerinde de durmak istemiyorum. Bir kaç kişiye veda edeceğim bir süre kafamı dinleyeceğim artık. grup dağıldıKural ihlali olmadığı sürece banlanmak çok mantıksız. Burası iletişim platformu fikirlerimizi kurallar çerçevesinde söylediğimizde bile gideceksek olmamak daha mantıklı.
Sebepsiz değildir hep bir sebebi vardırOf bir tamamen toplanıp geyik yapamıyoruz, madem sebepsiz bir ban var ortada,o zaman ne anlamı kalır ki burada olmanın
Of bir tamamen toplanıp geyik yapamıyoruz, madem sebepsiz bir ban var ortada,o zaman ne anlamı kalır ki burada olmanın
Fotoğraflı konudan gitmiş olabilirler mi?Sebepsiz değildir hep bir sebebi vardır
Evet yangın oradaki konu dışı mesajından gitmiş gibi duruyor, yöneticiler de o banlandiktan kısa bir süre sonra yazmış orayaFotoğraflı konudan gitmiş olabilirler mi?
Orada yazarsam geyikten giderim. İçimde kalacağına burada kalsınYapma yapma bunu
Sana kabaran bir şey var kankii derdimOrada yazarsam geyikten giderim. İçimde kalacağına burada kalsın
Yangın sağolsun burası güvenli bölgeSana kabaran bir şey var kankii derdimkesin giderdik
Gitti ama gölümün efendisi yaaaaaYangın sağolsun burası güvenli bölge
Yoklar herkes gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?