Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bazı kararları vermemde ne kadar haklı olduğumu gördüm. Regen veya da yangın ne yapmış olabilir ki. Şikayetler incelenmeden direk banlanılıyor mu artık bilmiyorum
Sebep olarak ne gösterilmişti
gitmen için?

sebep yazmamışlar. Sormadım da sormayacağımda. Şikayet edilmişim banlanmışım gibi düşüneceğim. Banlamak için sebep aramalrına gerek yok çünkü. Site onların
Kural ihlali olmadığı sürece banlanmak çok mantıksız. Burası iletişim platformu fikirlerimizi kurallar çerçevesinde söylediğimizde bile gideceksek olmamak daha mantıklı.

Kural ihlali olmadığı sürece banlanmak çok mantıksız. Burası iletişim platformu fikirlerimizi kurallar çerçevesinde söylediğimizde bile gideceksek olmamak daha mantıklı.
bir önceki banımı haketmiştim doğru ama buna anlam vermedim. Çok üzerinde de durmak istemiyorum. Bir kaç kişiye veda edeceğim bir süre kafamı dinleyeceğim artık. grup dağıldı

Fotoğraflı konudan gitmiş olabilirler mi?
Evet yangın oradaki konu dışı mesajından gitmiş gibi duruyor, yöneticiler de o banlandiktan kısa bir süre sonra yazmış oraya Regen'e bakmadım o konuya yazmış mıydı bilmiyorum. Öylesi tuhaf, buram buram fake kokan konuda geyik yüzünden banlamak ağır olmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…