- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.621
Merak etme takmıştır biri sana kafayı. Peşpeşe banlanıyorsan vardır bir şeylerHahaha yok benim hayranim dahatamamen yonetclerden ban yedm
raporla beni stalkerMerak etme takmıştır biri sana kafayı. Peşpeşe banlanıyorsan vardır bir şeyler
İçimizdeki en ponçik arkadaşMerak etme takmıştır biri sana kafayı. Peşpeşe banlanıyorsan vardır bir şeyler
Sen nasıl aradan kaçıyorsun onu anlamadım. Senin sapığın benim artık. Gördüğüm mesajını şikayet edeceğim
Valla onu ben de anlamadım.Sen nasıl aradan kaçıyorsun onu anlamadım. Senin sapığın benim artık. Gördüğüm mesajını şikayet edeceğim
Hayalet Casper gibisin. Oysa ki malum konuda senin yazılar ön plandaydı Katip KarısıValla onu ben de anlamadım.Her tarafa çene yetiştiriyorum, kimse beni kale almıyor galiba. Bozulmaya başladım ama
Gerçekten ilginç. Kimse ciddiye almıyor beni.Hayalet Casper gibisin. Oysa ki malum konuda senin yazılar ön plandaydı Katip Karısı
Katip Karısı nedir yaa fkkdjllgg
Ahahha poncik falan ayıp oluyor
Hahahah bunu not alalim bi kerede ban yemesinmi katibim yazik degil mi onaHayalet Casper gibisin. Oysa ki malum konuda senin yazılar ön plandaydı Katip Karısı
Katip Karısı nedir yaa fkkdjllgg
Oysa ki nokta atışı yapıyorsun sen.yi yumuşak geliyor yorumların demek kiGerçekten ilginç. Kimse ciddiye almıyor beni.
Bir de hep böyle ağız tadi ile güle oynaya ban yenecek konularda ya işim çıkıyor, ya uyuyakalıyorum.
Savaş kıyafetin dikkatini çekmiş bazılarınınYorumların yumuşak demek ki. Oysaki nokta atışı yapıyorsun
Ahahha poncik falan ayıp oluyorsen profil fotomu görmedin galiba savas moduna gectim
Sinsice yaklaşıp KİB KİBHahahah bunu not alalim bi kerede ban yemesinmi katibim yazik degil mi onahayalet casper Katibin Ruhu
Yımışak mı? Yok yav.Oysa ki nokta atışı yapıyorsun sen.yi yumuşak geliyor yorumların demek ki
Niye dikkat çekmiyorsun peki. Sadece o manyak yazmıştı. O günden sonra dikkat çeker bu kız dedim ama maşallah sıyırılıyorsunYımışak mı? Yok yav.
Gerçekten yımışak mıyım? Çok mu ponçik duruyorum ordan ?Niye dikkat çekmiyorsun peki. Sadece o manyak yazmıştı. O günden sonra dikkat çeker bu kız dedim ama maşallah sıyırılıyorsun
Yumuşak olsa da geyikten nasıl kaçtın anlatsanaGerçekten yımışak mıyım? Çok mu ponçik duruyorum ordan ?
Hangi geyik?Yumuşak olsa da geyikten nasıl kaçtın anlatsana
Ala geyikHangi geyik?
Yumusak degil aslında net cevapların var kimse polemik yapamıyor benceYımışak mı? Yok yav.
Teşekkür ederim sorduğun için regencim,daha iyiyim o gün bayağı bir ağladım, arkadaşlarla buluştum ertesi gün anlat anlat rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?