Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen nasıl aradan kaçıyorsun onu anlamadım. Senin sapığın benim artık. Gördüğüm mesajını şikayet edeceğim
Valla onu ben de anlamadım. Her tarafa çene yetiştiriyorum, kimse beni kale almıyor galiba. Bozulmaya başladım ama

Valla onu ben de anlamadım. Her tarafa çene yetiştiriyorum, kimse beni kale almıyor galiba. Bozulmaya başladım ama
Hayalet Casper gibisin. Oysa ki malum konuda senin yazılar ön plandaydı Katip Karısı
Katip Karısı nedir yaa fkkdjllgg

Hayalet Casper gibisin. Oysa ki malum konuda senin yazılar ön plandaydı Katip Karısı
Katip Karısı nedir yaa fkkdjllgg
Gerçekten ilginç. Kimse ciddiye almıyor beni.

Bir de hep böyle ağız tadi ile güle oynaya ban yenecek konularda ya işim çıkıyor, ya uyuyakalıyorum.

Gerçekten ilginç. Kimse ciddiye almıyor beni.

Bir de hep böyle ağız tadi ile güle oynaya ban yenecek konularda ya işim çıkıyor, ya uyuyakalıyorum.
Oysa ki nokta atışı yapıyorsun sen.yi yumuşak geliyor yorumların demek ki
Yorumların yumuşak demek ki. Oysaki nokta atışı yapıyorsun
Ahahha poncik falan ayıp oluyor sen profil fotomu görmedin galiba savas moduna gectim
Savaş kıyafetin dikkatini çekmiş bazılarının
Hahahah bunu not alalim bi kerede ban yemesinmi katibim yazik degil mi ona hayalet casper Katibin Ruhu
Sinsice yaklaşıp KİB KİB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…