- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.661
Neden şaştın.?Aaa cidden mii
Pandemiden dolayı sosyallesemiyoruz ya ondan sandımNeden şaştın.?
Ben zaten sosyalleşemiyordum.Pandemiden dolayı sosyallesemiyoruz ya ondan sandımniye peki
Ahahaha yok ben sosyallediyorum koronadan dolayi boyle evlere kapandık universtelrrde acılmayınca burada sosyallesiyorumBen zaten sosyalleşemiyordum.Hep böyleydim.
Kendi tercihin miBen zaten sosyalleşemiyordum.Hep böyleydim.
Evet calcicim bende merak ettimKendi tercihin mi
Çocukluğumda ve ergenlikte kendi tercihim değildi. Ama artık öyle.Kendi tercihin mi
Aslında iletişimin çok iyi güzel noktalardan yakalıyorsun konularıÇocukluğumda ve ergenlikte kendi tercihim değildi. Ama artık öyle.
Hiç çıkmıyor musun?Ahahaha yok ben sosyallediyorum koronadan dolayi boyle evlere kapandık universtelrrde acılmayınca burada sosyallesiyorum
İnsan içinde geriliyom ben.Aslında iletişimin çok iyi güzel noktalardan yakalıyorsun konuları
Sohbet etmekte konu acmakta falan mı sorun yasıyosunÇocukluğumda ve ergenlikte kendi tercihim değildi. Ama artık öyle.
Daha çok insan içine girmelisin. Ben diyenden kat kat tespitlerin varİnsan içinde geriliyom ben.Yoksa burda iyiyim.
Calcii oklari bana yonelttiHiç çıkmıyor musun?
Çalışıyorum mecbur insan içindeyim. 150 kişi varCalcii oklari bana yoneltticok samimi oldugum bir arkadsm var onunla bitek evde görüsüyorum ama digerleri geziyor bende koronadan dolayi simdilik telefonla gorusuyorum ama hergun yazisirim konsuurm yani... su korona bitse disarlara gitsek cok isterim
Öyle olmuyor ki güm diye. Çok geriliyorum. Bazen de saçma geliyor. İnsanların muhabbetleri falan ne bileyim. Ben çocukluktan beri böyleyim. Babam da böyle. Babam öğretmen olduğu için biraz aşmış. İnsan içine gire gire. Ben o kadar güçlü hissetmiyorum. Üniversiteye gittim, tek başıma kaldım. Psikolojik sorunum nüksetti. Okulu bıraktım. Ama ilginç bir şekilde pişman olmadım. Bir an bile. Babamın emeklerine üzüldüm sadece.Daha çok insan içine girmelisin. Ben diyenden kat kat tespitlerin var
Esssssnek çalışma saatleri geldi bile bize. Ama hala nöbet listemiz gelmediÇalışıyorum mecbur insan içindeyim. 150 kişi varBen dün bugün çıktım. Çok bunaldım artık dayanamadım. Yakında yasaklar gelir yine.
Ben de çok insanla muhabbete girmem. Çok konuşurum ama herkesle konuşmam. İnsanları konuşturarak çözerim. Kafam uyarsa devam yoksa bay bayÖyle olmuyor ki güm diye. Çok geriliyorum. Bazen de saçma geliyor. İnsanların muhabbetleri falan ne bileyim. Ben çocukluktan beri böyleyim. Babam da böyle. Babam öğretmen olduğu için biraz aşmış. İnsan içine gire gire. Ben o kadar güçlü hissetmiyorum. Üniversiteye gittim, tek başıma kaldım. Psikolojik sorunum nüksetti. Okulu bıraktım. Ama ilginç bir şekilde pişman olmadım. Bir an bile. Babamın emeklerine üzüldüm sadece.
Eskiden saçma sapan tipleri fazla gözümde büyütürdüm, onay alma çabasına girerdim. Kolay insan kıramazdım. Şu an hayvan gibi siliyorum. Tahammülüm bitmiş.Ben de çok insanla muhabbete girmem. Çok konuşurum ama herkesle konuşmam. İnsanları konuşturarak çözerim. Kafam uyarsa devam yoksa bay bay
Büyümüşsün artık. Yaşadığım kadar bir daha yaşar mıyım bilmem o yüzden hayat enerjimi çalanlarla muhabbeti kestimEskiden saçma sapan tipleri fazla gözümde büyütürdüm, onay alma çabasına girerdim. Kolay insan kıramazdım. Şu an hayvan gibi siliyorum. Tahammülüm bitmiş.
O da var tabi.Sohbet etmekte konu acmakta falan mı sorun yasıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?