Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hiç çıkmıyor musun?
Calcii oklari bana yoneltti cok samimi oldugum bir arkadsm var onunla bitek evde görüsüyorum ama digerleri geziyor bende koronadan dolayi simdilik telefonla gorusuyorum ama hergun yazisirim konsuurm yani... su korona bitse disarlara gitsek cok isterim

Çalışıyorum mecbur insan içindeyim. 150 kişi var Ben dün bugün çıktım. Çok bunaldım artık dayanamadım. Yakında yasaklar gelir yine.

Daha çok insan içine girmelisin. Ben diyenden kat kat tespitlerin var
Öyle olmuyor ki güm diye. Çok geriliyorum. Bazen de saçma geliyor. İnsanların muhabbetleri falan ne bileyim. Ben çocukluktan beri böyleyim. Babam da böyle. Babam öğretmen olduğu için biraz aşmış. İnsan içine gire gire. Ben o kadar güçlü hissetmiyorum. Üniversiteye gittim, tek başıma kaldım. Psikolojik sorunum nüksetti. Okulu bıraktım. Ama ilginç bir şekilde pişman olmadım. Bir an bile. Babamın emeklerine üzüldüm sadece.

Ben de çok insanla muhabbete girmem. Çok konuşurum ama herkesle konuşmam. İnsanları konuşturarak çözerim. Kafam uyarsa devam yoksa bay bay

Ben de çok insanla muhabbete girmem. Çok konuşurum ama herkesle konuşmam. İnsanları konuşturarak çözerim. Kafam uyarsa devam yoksa bay bay
Eskiden saçma sapan tipleri fazla gözümde büyütürdüm, onay alma çabasına girerdim. Kolay insan kıramazdım. Şu an hayvan gibi siliyorum. Tahammülüm bitmiş.

Eskiden saçma sapan tipleri fazla gözümde büyütürdüm, onay alma çabasına girerdim. Kolay insan kıramazdım. Şu an hayvan gibi siliyorum. Tahammülüm bitmiş.
Büyümüşsün artık. Yaşadığım kadar bir daha yaşar mıyım bilmem o yüzden hayat enerjimi çalanlarla muhabbeti kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…