- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.641
Iyi olduguna sevindim canım sende dolas kafanı dağıt üzme kendini sakınTeşekkür ederim sorduğun için regencim,daha iyiyim o gün bayağı bir ağladım, arkadaşlarla buluştum ertesi gün anlat anlat rahatladım
Heyecanla gelmelerini bekliyorumKpss ye giren kızlarımız ne yaptınız acabasınav nasıldı
Bakalım naptilarHeyecanla gelmelerini bekliyorum
Kimse kalmadı ki. Bir araya gelip geyik bile yapamıyoruzTopikk cok sessz keyifsiz
Topikk cok sessz keyifsiz
Akşam yaparız inş.Kimse kalmadı ki. Bir araya gelip geyik bile yapamıyoruz
Pazar da ailenizle olun bir zahmet katip hağğnnııımmmAkşam yaparız inş.Herkesin işi ailesi falan oluyor pazar pazar. Bazılarımız da banlı.
Ben hep ailemleyim lenPazar da ailenizle olun bir zahmet katip hağğnnııımmm
Beni ailen olarak gördüğünü bilmiyordum. DuygulandımBen hep ailemleyim len
Sağ ol canım. Ben de öyle yapıyorum zatenIyi olduguna sevindim canım sende dolas kafanı dağıt üzme kendini sakın
Yooo yine olmazsnz burada ben yaziyorum cagiriyorum ancak etiketlersem gelen oluyor aksam bdv de okurum yorumlariniziAkşam yaparız inş.Herkesin işi ailesi falan oluyor pazar pazar. Bazılarımız da banlı.
Tüh yakalandıkYooo yine olmazsnz burada ben yaziyorum cagiriyorum ancak etiketlersem gelen oluyor aksam bdv de okurum yorumlarinizi
Beni ailen olarak gördüğünü bilmiyordum. Duygulandım
Sosyallık mi? O ne, yenilebilen birşey mi?Selam herkese. Ben de yalnizliktan bunalanlardanim. Ev ve is arasinda omrum bitiyormus gibi. Is yerinde arkadas ortamim da yok. Sosyallesmek icin neler yapiyorsunuz kizlar?
Çılgınlar gibi asosyalim.Neden ya
Aaa cidden miiÇılgınlar gibi asosyalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?