Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yalnız ben varken de yoklar, atmasınlar yokken buranın tadı yok diye dunden beri kimseyi gormedım delfiyi Bı dk gordum, elektra zaten banlı.
Ben dedim yangın sayfayı boş görürse asıl üzülür yazın dedim ama tık olmadı. Yalnız bıraktılar beni yangın anlıyor musun Regen de yoktu

Ben dedim yangın sayfayı boş görürse asıl üzülür yazın dedim ama tık olmadı. Yalnız bıraktılar beni yangın anlıyor musun Regen de yoktu
Gelsinler tiiizzz kellelerini vurucam sen merak etme

Eşinizle ne kadar sure sakalasiyorsunuz diye sormus arkadas. Bunun suresi mi tutulur yaw
Koskoca adamı napalım gıdıklayıp seni anan benim ıcın dogurmus hamurunu benım yogurmus mu dıyelım, hıc sevmem mıc mıc el sakalarını

Bana hala sen otuz bile yoksun ne otuzaltısı diyen bir cevrem var, hepsının asırı seviyorum ❤
Ahahhahah banada kahkullerimle maskeyide takimca avm ye almamsti guvenlikvi pardon yas kac demisti esim hala sinir oluyor o olaya

Ahahhahah banada kahkullerimle maskeyide takimca avm ye almamsti guvenlikvi pardon yas kac demisti esim hala sinir oluyor o olaya
Eşim benden 2 yaş küçük ama ben ondan küçük duruyorum. Adam çıldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…