- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.441
Aaaaa kimeeeKocam yakışıklı mı bilmem ama ünlü birine çok benziyor
Herkes sevdiğine güzel yavrum sen beğendiysenKocam yakışıklı mı bilmem ama ünlü birine çok benziyor
Hahaha icimden geceni yazdnBeter olsun yaslı bunak
Ahahahahhaah kız güldürdün beniBeter olsun yaslı bunak
Kaç yaş var ki aranızdaBeni de ex kocamın kardeşi sanıyorlardı o daha vahimşimdi bile 20 falan sanıyorlar
7 yaş büyük bendenKaç yaş var ki aranızda
Aaaaa kimeee
İpucu vereyim karısı da oyuncuHerkes sevdiğine güzel yavrum sen beğendiysenkimmiş o bakim
Sikinti degıl benim gozumde yaslı bunak ve kart papazAhahahahhaah kız güldürdün beniama kötü olan o da yaşını göstermiyor
Yaşlı bunak çıtır kızı bulmuş bulanmış7 yaş büyük benden
Bu kadar zeki olmak zorunda mısın?Halit ergenç mi
Ahahahah sen de bir konu vardı bdvde ünlü birinden mi ne hoşlanmıştı kız millet kim kim diye sordu durdu da kız ipucu bile vermiyordu delirtmişti insanlarıİpucu vereyim karısı da oyuncu
Kız valla nedense benimde aklıma o geldiHalit ergenç mi
Adam herkese yazıyorsa rekabet istememiştir benceAhahahah sen de bir konu vardı bdvde ünlü birinden mi ne hoşlanmıştı kız millet kim kim diye sordu durdu da kız ipucu bile vermiyordu delirtmişti insanlarıo geldi aklıma
Ooo bundan sonra Calcii dayı yok Calciii Sultan diyoruz sanaBu kadar zeki olmak zorunda mısın?
Sikinti degıl benim gozumde yaslı bunak ve kart papaz
Sağ olun kızlar aldım gazıYaşlı bunak çıtır kızı bulmuş bulanmış
He şöyle. Hürrem gibi gadınım gideyim de devletlumu gıdıklayayımOoo bundan sonra Calcii dayı yok Calciii Sultan diyoruz sana
Aaa iyi aklna geldi noldu o ya kimmis o ünlüAhahahah sen de bir konu vardı bdvde ünlü birinden mi ne hoşlanmıştı kız millet kim kim diye sordu durdu da kız ipucu bile vermiyordu delirtmişti insanlarıo geldi aklıma
Hahahahahaha hahahhahahaha alllah seniHe şöyle. Hürrem gibi gadınım gideyim de devletlumu gıdıklayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?