Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Anime severim... Anime seven adamdan zarar gelmez çocuk ruhludur... Naiftir... Kaçırma bunu

En son usb with lucy with mercedes with eşantiyon with suprise konusunda gördüm @decemBer ı
Lucy'yi de çağıralım mı diyecektim, sanki o da gelir geyiğe gibi geldi ama usb deyip durmayın kıza, adı çıktı resmen Sevgilim hediye almadı konularında onu etiketliyorlar hemen

Lucy'yi de çağıralım mı diyecektim, sanki o da gelir geyiğe gibi geldi ama usb deyip durmayın kıza, adı çıktı resmen Sevgilim hediye almadı konularında onu etiketliyorlar hemen
Onun hesabında bir sıkıntılar oluşmuştu giriş yapamıyordu falan en son adminler bile çözemedi...

Bizimki çizmeyi beceremez de bayılır animeye, bende izlerim. Hunterxhunter karakterleri de çiziyor mu acaba

Bizimki çizmeyi beceremez de bayılır animeye, bende izlerim. Hunterxhunter karakterleri de çiziyor mu acaba
Bana Attack on Titan, Fullmetal Alchemist Brotherhood, bi de One Punch Man izletti One Punch çerezlik zaten arada izliyorum ama diğer ikisi Demon Slayer falan izliyordu. Benim adını öğrenmediğim baya izledi o, sorarım onu izlemiş mi diye Hesabını da takip falan etmedim karıştırdığımı anlamasın diye Markete giderken evde bıraktı ama napayım, kendi kaşınmış dimi

Bende severim bunların çoğunu

Valla ben gayet alıp karıştırırım, oda bilir. Hiç öyle yanlışlıkla açtım falan diyemem. Babama güvenmiyorum ona mı güvencem

Last airbender, castlevania, kakegurui, beastard, one piece, one punch man, Naruto, deathnote, batman ninja, sword art online, eski beyblade, pokemon, bakugan, yu-gi-oh
Bunlar izlediğim animeler bunlar haricinde böyle izlemelisin dediğin öneriler varsa izlerim
Hunterxhunter da izlenecekler listemde kısmetse mangalarınıda okucam bir gün

Attack on Titan baya iyidir.. Fullmetal Alchemist ben sevemedim onu bi türlü

Bende severim bunların çoğunu

Valla ben gayet alıp karıştırırım, oda bilir. Hiç öyle yanlışlıkla açtım falan diyemem. Babama güvenmiyorum ona mı güvencem
Ben babamın telefonunu da karıştırırım Arkadaşlarım da telefonlarını verirse kurcalarım özellerine de çok dalmadan Zaten anlatmadıkları pok olmaz da. Hobi olarak telefon karıştırırım ben, hangi uygulamalar vs gezinirim bir.

Yaaa benim en sevdiklerimi izlemişsin zaten ama en üst sırada Hunterxhunter var, çünkü hep Bi kendilerini geliştime halindeler falan. Şuan aklıma gelen yok ama listeme bakıp söyleyeyim bebekim

Birde castlevania güzel ama seslendirme Amarigalı ya biraz tuhaf geliyor insana. Caponlara alışmışız

Castlevania baya iyi yaaa bazı sahneler ve bölümler cidden aşmışş.. Tarz olarak japon tarzından biraz uzak olması da bence alternatif olması açısından güzel
Caponların haykıra haykıra konuşmasına alışmışım ben, dracula, oğlu falan hep kalın sesle fısıldıyor gibi geliyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…