- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.661
Anime severim... Anime seven adamdan zarar gelmez çocuk ruhludur... Naiftir... Kaçırma bunuEn çok buna güldümAnime karakterlerini çizdiği onları paylaştığı bir hesapmış kız. Arkadaşlarıma anlatıyorum gizli hesabını buldum X'in deyince, bir şoke oluyorlar. Sonra ne paylaştığını söyleyince seninki çok saf diyolar
Ha anime deyince öyle seksi seksi kızlar çizmemişAttack on Titan'daki Reiner'la Eren'in resimlerini falan çizmiş
Lucy'yi de çağıralım mı diyecektim, sanki o da gelir geyiğe gibi geldi
Bana geçen caps atıyo anime izleyen erkekler çok romantik olurmuşmuş daAnime severim... Anime seven adamdan zarar gelmez çocuk ruhludur... Naiftir... Kaçırma bunu
Onun hesabında bir sıkıntılar oluşmuştu giriş yapamıyordu falan en son adminler bile çözemedi...Lucy'yi de çağıralım mı diyecektim, sanki o da gelir geyiğe gibi geldiama usb deyip durmayın kıza, adı çıktı resmen Sevgilim hediye almadı konularında onu etiketliyorlar hemen
Akli hep hinliğe calisanlarda bugünHmm erkek arkadaşlarını falan keklemek için açılan bir kız fake hesap falan mı
Bizimki çizmeyi beceremez de bayılır animeye, bende izlerim. Hunterxhunter karakterleri de çiziyor mu acabaEn çok buna güldümAnime karakterlerini çizdiği onları paylaştığı bir hesapmış kız. Arkadaşlarıma anlatıyorum gizli hesabını buldum X'in deyince, bir şoke oluyorlar. Sonra ne paylaştığını söyleyince seninki çok saf diyolar
Ha anime deyince öyle seksi seksi kızlar çizmemişAttack on Titan'daki Reiner'la Eren'in resimlerini falan çizmiş
Çekirgem sen cansınn can...
Ne bekarım diyenlerden daha çok davamızı savunuyorsun onlara taş çıkartırsın sen..
M MrsDelfino @elektra1993astrojurnal
Bana Attack on Titan, Fullmetal Alchemist Brotherhood, bi de One Punch Man izletti One Punch çerezlik zaten arada izliyorum ama diğer ikisiBizimki çizmeyi beceremez de bayılır animeye, bende izlerim. Hunterxhunter karakterleri de çiziyor mu acaba
Bende severim bunların çoğunuBana Attack on Titan, Fullmetal Alchemist Brotherhood, bi de One Punch Man izletti One Punch çerezlik zaten arada izliyorum ama diğer ikisiDemon Slayer falan izliyordu. Benim adını öğrenmediğim baya izledi o, sorarım onu izlemiş mi diye Hesabını da takip falan etmedim karıştırdığımı anlamasın diye Markete giderken evde bıraktı ama napayım, kendi kaşınmış dimi
Last airbender, castlevania, kakegurui, beastard, one piece, one punch man, Naruto, deathnote, batman ninja, sword art online, eski beyblade, pokemon, bakugan, yu-gi-ohBizimki çizmeyi beceremez de bayılır animeye, bende izlerim. Hunterxhunter karakterleri de çiziyor mu acaba
Attack on Titan baya iyidir.. Fullmetal Alchemist ben sevemedim onu bi türlüBana Attack on Titan, Fullmetal Alchemist Brotherhood, bi de One Punch Man izletti One Punch çerezlik zaten arada izliyorum ama diğer ikisiDemon Slayer falan izliyordu. Benim adını öğrenmediğim baya izledi o, sorarım onu izlemiş mi diye Hesabını da takip falan etmedim karıştırdığımı anlamasın diye Markete giderken evde bıraktı ama napayım, kendi kaşınmış dimi
Ben babamın telefonunu da karıştırırımBende severim bunların çoğunu
Valla ben gayet alıp karıştırırım, oda bilir. Hiç öyle yanlışlıkla açtım falan diyemem. Babama güvenmiyorum ona mı güvencem
Bir bölümü duygusal olarak inanılmaz etkiledi beni, ondan sonra severek izledim. Sonları biraz karışık ve sıkıcı geldi bana halbuki en hareketli yerleri yaniAttack on Titan baya iyidir.. Fullmetal Alchemist ben sevemedim onu bi türlü
Yaaa benim en sevdiklerimi izlemişsin zatenLast airbender, castlevania, kakegurui, beastard, one piece, one punch man, Naruto, deathnote, batman ninja, sword art online, eski beyblade, pokemon, bakugan, yu-gi-oh
Bunlar izlediğim animeler bunlar haricinde böyle izlemelisin dediğin öneriler varsa izlerim
Hunterxhunter da izlenecekler listemde kısmetse mangalarınıda okucam bir gün
Birde castlevania güzel ama seslendirme Amarigalı ya biraz tuhaf geliyor insana. Caponlara alışmışızLast airbender, castlevania, kakegurui, beastard, one piece, one punch man, Naruto, deathnote, batman ninja, sword art online, eski beyblade, pokemon, bakugan, yu-gi-oh
Bunlar izlediğim animeler bunlar haricinde böyle izlemelisin dediğin öneriler varsa izlerim
Hunterxhunter da izlenecekler listemde kısmetse mangalarınıda okucam bir gün
Castlevania baya iyi yaaa bazı sahneler ve bölümler cidden aşmışş.. Tarz olarak japon tarzından biraz uzak olması da bence alternatif olması açısından güzelBirde castlevania güzel ama seslendirme Amarigalı ya biraz tuhaf geliyor insana. Caponlara alışmışız
Caponların haykıra haykıra konuşmasına alışmışım ben, dracula, oğlu falan hep kalın sesle fısıldıyor gibi geliyordu banaCastlevania baya iyi yaaa bazı sahneler ve bölümler cidden aşmışş.. Tarz olarak japon tarzından biraz uzak olması da bence alternatif olması açısından güzel
Caponların haykıra haykıra konuşmasına alışmışım ben, dracula, oğlu falan hep kalın sesle fısıldıyor gibi geliyordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?