- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.841
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.701
Bu kadar temel şeylerde çok farklı olduğum insanlarla arkadaşlık etmedim hiç. Hiç girmem o konulara, farklıysa, o konulara giremediğim insanlarla samimi de olamam zaten.
Lise zamanları çok yapardık her görüşten insan vardı yakın arkadaş grubumuz içerisinde. Üni. Zamanları çok nadir konuşmuşuzdur.
Şimdiye gelicek olursakta en yakın arkadaşım kendisi benimle çok zıt siyasi görüşte ama akıllı biri yani herşeyin farkında ve eleştirilere hak veriyor ona ara ara dokunduruyorum, laf atıyorum, dalga geçiyorum o kadar
Bunlar harici pek yapmıyoruz.
Sessizce uzaklaşıyorum ve benim için anlamı kalmayana kadar mesafe koyuyorum. O uzaklaştığını anlayıp kendisini düzelttirse ne ala.Kizlar bir sorum olacak
Din siyaset gibi genelde tartışmalarda iki kutup oluşan meselelerde arkadaşlarınızla tartışır misiniz yoksa bu toplara hiç girmez misiniz?
Böyle durumlarda sinirlerinizi nasıl hakim oluyorsunuz?
Nasil davranıyorsunuz bu konularda?????
İşin içinden çıkılmıyor o tarz durumlarda valla bende kendimi çok tutamazdım, artık sağ,sol, orta hepsi aynı halt diyip sinirlerime hakim oluyorumBunlar lise arkadaş grubumdan olduğundan düşünceler değişti tabii o zamandan bu yana. Çok aşırı yakın arkadaşım değiller ama görüştüğüm arkadaşlarım tabii.
Uzun süredir zaten bunu uyguluyordum yani bu konulara genel olarak yorum yapıp çekiliyordum ama bu sefer tutamadım ya
Sinirlerim de gerildi bir daha bu kadar tartışmam zaten
İşin içinden çıkılmıyor o tarz durumlarda valla bende kendimi çok tutamazdım, artık sağ,sol, orta hepsi aynı halt diyip sinirlerime hakim oluyorum
Sessizce uzaklaşıyorum ve benim için anlamı kalmayana kadar mesafe koyuyorum. O uzaklaştığını anlayıp kendisini düzelttirse ne ala.
Çok samimi sıra arkadaşım yapmıştı. Kızla mesafe koydum ve samimiyetimizi bitirdim. Bana değer verseydi benimle o şekilde konuşmazdı zaten
Ben orta yolu bulmaya çalışmıyorum işte herkesin farklı siyasi, dini görüşlerde olabileceğini ve bunun ilişkilerimizi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum. Çok samimi arkadaşlarla konusu açılınca hiç geri çekilmiyorum bam bam bam fikirlerimi söylerim güleriz hatta ama genel itibari ile dini, siyasi görüşleri bana inanılmaz derecede ters ve bu görüşleri yaşantısına sirayet etmiş biçimdeyse arkadaşlığımı kesiyorum yada hiç başlatmıyorumBu çok yıpratıyor ilişkileri şimdi yaşın ufak olduğundan böyle düşünüyorsun ama ileride daha sakinlesiyor insanorta yolu bulmaya çalışıyor olmadı yol veriyor
Ayrıca ordan bakınca kaç yaşında görünüyorum BrokoliiiiBu konular cidden çetrefilli . Belki o arkadaşın arkadaş olarak iyiydi ama bu konudaki zıtlıklar o artıları gordurmedi bile
Ben orta yolu bulmaya çalışmıyorum işte herkesin farklı siyasi, dini görüşlerde olabileceğini ve bunun ilişkilerimizi etkilememesi gerektiğini düşünüyorum. Çok samimi arkadaşlarla konusu açılınca hiç geri çekilmiyorum bam bam bam fikirlerimi söylerim güleriz hatta ama genel itibari ile dini, siyasi görüşleri bana inanılmaz derecede ters ve bu görüşleri yaşantısına sirayet etmiş biçimdeyse arkadaşlığımı kesiyorum yada hiç başlatmıyorum
Ayrıca ordan bakınca kaç yaşında görünüyorum Brokoliiii
Söyle bakem
Ahahahha iltifat olarak mı alsam ağlasam mı bilemedim22 23 diye düşünmüştüm
Ahahahha iltifat olarak mı alsam ağlasam mı bilemedim
Kaçsın ki, ben de o civarda düşünmüştümAhahahha iltifat olarak mı alsam ağlasam mı bilemedim
İltifat olarak alll
Genç enerjik dinamik aura yayiyorsun etrafa
Kemik yaşım Eylülde 26 oluyor.
Ruhum 41
Yaşadıklarım 35
Şebekliğim 15
Ahahhagsjahaha sen kendinden bile küçük mü sandın beni vayy bacaksız vayyKaçsın ki, ben de o civarda düşünmüştüm
Kıyamam sana çekirgem...Varyaaa ne yaparsanız yapın ama çocuk yapmayın
İki lokma gezmeye çıkayım dedim, oğlanın huysuzluğu tuttu eve zor getirdim.
Her gördüğüne sarılıyor, bırakmıyor, çekiştiriyor. Normal zamanda neyse de sosyal mesafe ortamında tam saç baş yolmalık
22-23 dedi, ben de o civarda dedim. Küçük değil de yaşıtım olarak düşünmüştümAhahhagsjahaha sen kendinden bile küçük mü sandın beni vayy bacaksız vayy
22-23 dedi, ben de o civarda dedim. Küçük değil de yaşıtım olarak düşünmüştüm2 yaş varmış, yaşıt sayılırız Doğru tahmin etmişim işte “iltifat olarak mı alsam ağlasam mı” deyince 30 üstü sandım bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?