- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.641
Dişi ağrıyor@Muzkad9289 gitmiiş
Oyuzden hep ınsanlar degısır mı diye soranlara, bı sure rol yapıp özlerıne donerler Degısmez kimse dedım hep... Kendimden yola cıkarım bunu derken agagahajsjsbsIlk bas ilimli yorum yapip sonra ozune donuyorsun farkettim asfahahaj
İnşallah çabuk iyileşirDişi ağrıyor
Çekirgem sen cansınn can...Half time da ben! Shakira kıvraklığında..
Çekirgem sen cansınn can...
Ne bekarım diyenlerden daha çok davamızı savunuyorsun onlara taş çıkartırsın sen..
M MrsDelfinoelektra astrojurnal
Çekirgem sen cansınn can...
Ne bekarım diyenlerden daha çok davamızı savunuyorsun onlara taş çıkartırsın sen..
M MrsDelfinoelektra astrojurnal
5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artıkSaf sandıklarından kork....
O nasıl konu ayol, bilinmeyenli denklem gıbı
Hayırlısı neyse o olsun hakkında çekirgemBekarlık sözkonusu ise başımı koyarım, giyotine giderim. Yakında geri döncem gibi duruyor o günlere çünkü
Araba galerilerı mi5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artıkGeçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama BDV'de öyle derler ya ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım
Sağol ustacımHayırlısı neyse o olsun hakkında çekirgem
Hmm erkek arkadaşlarını falan keklemek için açılan bir kız fake hesap falan mı5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artıkGeçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama BDV'de öyle derler ya ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım
yoksa fenomenmiymiş5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artıkGeçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama BDV'de öyle derler ya ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım
Aaa hiç tahmin edemedim ki neymiş5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artıkGeçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama BDV'de öyle derler ya ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım
Fake hesaptır5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artıkGeçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama BDV'de öyle derler ya ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım
Masum işte aklına gelmiyor hiç kötü şeyler..Aaa hiç tahmin edemedim ki neymiş
Sonunu sonradan okudum, Komik'i bir Üzgünüm' çevirdimBekarlık sözkonusu ise başımı koyarım, giyotine giderim. Yakında geri döncem gibi duruyor o günlere çünkü
Çatlatıcan mı bizi söyleseneSonunu sonradan okudum, Komik'i bir Üzgünüm' çevirdim
En çok buna güldümHmm erkek arkadaşlarını falan keklemek için açılan bir kız fake hesap falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?