- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.181
Benim gibi kadın don giyer mi içine?Ee firikik vermişsin hanı donun
Yemek yerken genellikle eger evde yiyorsam, hababam sınıfı gulen gozler neselı gunler izlerim. Hobimdir bu.Bayılırım nostalji ❤
Evet dünya güzeli Azra AkınDunya guzelı mıydı o tr guzelı sanıyorum ben. Dunya guzelıne benziyorum ben
Üşümüyon mu?Benim gibi kadın don giyer mi içine?
Evet dün sinirlendim birkaç bir şey dedi sonrasında istemiyorum seni ayrılıcam zaten deyince baktım bundan sonra sana para yok kestim diyorTabiki kiskancak seni yolla gitsin su adamı
.. ama güzellikle ayir yollrnizi sonra kinlenip bisi yapmasn erkek milleti kadn terkedince yediremiyor gururuna
Nooooo ohhh yoooo, Ona benzemiyorum.Evet dünya güzeli Azra Akın
Çok seviyorum o sıcaklığı o samimiyeti o eski değer bilinen herşey zamanını.Yemek yerken genellikle eger evde yiyorsam, hababam sınıfı gulen gozler neselı gunler izlerim. Hobimdir bu.
Ay nazik totom.Evet dün sinirlendim birkaç bir şey dedi sonrasında istemiyorum seni ayrılıcam zaten deyince baktım bundan sonra sana para yok kestim diyor
Kızı beğenmediO kız daha iri ve boylu bana göre
Iyyy duduk makarnasıEvet dün sinirlendim birkaç bir şey dedi sonrasında istemiyorum seni ayrılıcam zaten deyince baktım bundan sonra sana para yok kestim diyor
Don sıcak mı tutuyorÜşümüyon mu?
Bir miktar.Don sıcak mı tutuyor
Elinde kalan tek seyle tehdt ediyor o parasnada guvenmesinEvet dün sinirlendim birkaç bir şey dedi sonrasında istemiyorum seni ayrılıcam zaten deyince baktım bundan sonra sana para yok kestim diyor
Hangi ülkenin vatandaşıNooooo ohhh yoooo, Ona benzemiyorum.
Ahhahaha yok kız sen dedin ya o sandım bir an ondan öyle farkımızı söyleyeyim dedimKızı beğenmedi
Benimkiler ipli varlığı belli değil yokluğu belli değil eski sevgilim gibi bende saldım gitti ipini.Don sıcak mı tutuyor
Slav.........Hangi ülkenin vatandaşı
Ahahhaha bendd oyle dusunmustumBenimkiler ipli varlığı belli değil yokluğu belli değil eski sevgilim gibi bende saldım gitti ipini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?