- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.141
170, 56 kiloyum.KedidirKedii yansımandan gordugum kadaryla zayifsn sen baya yaa yok sunu yicem yok bunu yicem diyodun nereye gidiyor yediklerim
Kocan kesinlikle kelaynak senın, tas gibi kadını kacirmis püüBelli oluyor mu
Sonda yazdığını tek nefeste okudum170, 56 kiloyum. ❤
Zayıfım sıkılaşmak ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma oturtmaya çalışıyorum geçen sene en son 61.500 görünce sen hayırdır dedim.
Diyet spor 6 ayda selülit yağ gitti yaz geldi yine içmeler yemekler yine selülit........
Olabilidiğince yağsız şekersiz unsuz tuzsuz asitli içecek içmemeyi hayatıma sokmaya çalışıyorum.
Şey gibi oldu,
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz birinin annelik etmesine şiddetle karşısınız ama...
Ben olsam konuyu anlatıysam öğlen böyle düşündüğüm birinin mesajına bu saate dönmem. Yarın olur 3 4 kere arar belki açarım.Calciferr uzun tırnak gorunce artık aklıma hep sen geleceksinay sahi sorumu unuttum ve arkadasım benden cevap bekliyor yarım saattir
Arkadasım var benim kadir kıymet bilmez vefasızın teki, tam bir nankor ve yalancı.
Bugun bir olay oldu onunla ilgili, normalde kendisini kesinlikle aramiyorum son zamanlarda ama duyduğum seyı soylemem lazımdı cunku dost olmak boyle bisey benım gozumde. Bilsin istedim ve aradım durumu anlattım. Tesekkurunu etti vs. Telı kaparken de aksama arıycam senı dedı, sankı aksam ara falan demısım gibi. Ha bu arada gene evınde degıldı kimbılır neredeydi musait degıldı ozetle. Mevzu kendiyle ilgilı oldugu ıcın dinledi ama. Neyse su saat oldu bire geliyor, vatsaptan yazmıs bana benneyanginlargordumum uyudun mu diye, arayacak yani. Gezdi tozdu, aksam dedı gece oldu.
Sizce cevap vereyım mi uyuyor taklidi mi yapayım?
Aynen yaaa süründür o kelaynagı dimiKocan kesinlikle kelaynak senın, tas gibi kadını kacirmis püü
Bırakalım ınsanlar mucevherlerımızı konussun Bihter...170, 56 kiloyum. ❤
Zayıfım sıkılaşmak ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma oturtmaya çalışıyorum geçen sene en son 61.500 görünce sen hayırdır dedim.
Diyet spor 6 ayda selülit yağ gitti yaz geldi yine içmeler yemekler yine selülit........
Olabilidiğince yağsız şekersiz unsuz tuzsuz asitli içecek içmemeyi hayatıma sokmaya çalışıyorum.
Şey gibi oldu,
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz birinin annelik etmesine şiddetle karşısınız ama...
UuuuuuBuna da bakın kaldırayım
Kesinlikle. Aklı başında bir adam 1 gün bırakmaz bu kadını. Slk herif.
Beter olsun boyle guzel kadınla yolunu ayıran adam delidir, huyları da ıyı ebrunun yumus yumus kadınAynen yaaa süründür o kelaynagı dimi
Kocan Kıvanç mı yani öyleyse ancak bu kadar yüksekten konuşabilir ki öyle olsa da hakkı bile yokBuna da bakın kaldırayım
Birine benziyosun dizi oyuncusu ama kim cıkaramadmBuna da bakın kaldırayım
Cok guzelsın be ebrucum, feda olsun sana tum kelaynaklarBuna da bakın kaldırayım
Kıvancın karısı bu kadaf guzel degilKocan Kıvanç mı yani öyleyse ancak bu kadar yüksekten konuşabilir ki öyle olsa da hakkı bile yok
Dudağında beni olan esmer saçları kıvırcığa yakın tr güzeliydi galiba sonra oyuncu oldu Birtane ona benziyorBirine benziyosun dizi oyuncusu ama kim cıkaramadm
Kocan kesinlikle kelaynak senın, tas gibi kadını kacirmis püü
Teşekkür ederim kızlar mutlu oldumUuuuuu
Maşallah hocam afetüüüü devran n❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?