- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.301
Uc tane foto koydum, ben gormedım de benceSen koymadın
Benim koyduğum gün koymadın.Uc tane foto koydum, ben gormedım de bence
Tam da o gun koydum Bı daha hıc foto muhabbeti yapmadık ki biz o gece yaptık bıttı. Belki de yoktunBenim koyduğum gün koymadın.
Yok kız, 2 kere yapılmış, 2.sinde ben vardım. Muhabbetin başından sonuna kadar.Tam da o gun koydum Bı daha hıc foto muhabbeti yapmadık ki biz o gece yaptık bıttı. Belki de yoktun
Ozaman ilkinde yoktun bende ozaman koydum, koydum yanı.Yok kız, 2 kere yapılmış, 2.sinde ben vardım. Muhabbetin başından sonuna kadar.
Ben de topiğe az çok hakimim sanardım neler dönmüş haberim yokYok kız, 2 kere yapılmış, 2.sinde ben vardım. Muhabbetin başından sonuna kadar.
Günaydın ❤Ozaman ilkinde yoktun bende ozaman koydum, koydum yanı.
Calciferr Regen Muzkad elektra worship alev woman less is more hepsi gordu
Gunaydın cıcegımGünaydın ❤
İnat etti görecek seni
Nasılsın lexa. Kardeşin nasıl olduGünaydın.
Günaydın da katip gibi yazdın hayrdrGünaydın.
İyi yatıyor şimdi... Yemek yemedi daha doktoru gelsin sorucam. Yemekte yiyebilirse sıkıntı yok gibi şimdilik..Nasılsın lexa. Kardeşin nasıl oldu
çok sevindim. Tekrardan geçmiş olsunİyi yatıyor şimdi... Yemek yemedi daha doktoru gelsin sorucam. Yemekte yiyebilirse sıkıntı yok gibi şimdilik..
Iyi olmasina sevindimİyi yatıyor şimdi... Yemek yemedi daha doktoru gelsin sorucam. Yemekte yiyebilirse sıkıntı yok gibi şimdilik..
çok sevindim. Tekrardan geçmiş olsun
Iyi olmasina sevindim
saat kaç bu saatte mi gelinir Melisa
İşlerim yoğundu şimdi rahatladım napayımsaat kaç bu saatte mi gelinir Melisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?