- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.141
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.321
Aslı ?İşlerim yoğundu şimdi rahatladım napayımahahahahah Melisa
Pamuk?Yok Melisa ismi daha güzel. Melisa de bana
Kızım olsaydı melisa koyacaktım hatta ya da adaAslı ?
Bu diziler farkındalığımız arttıracak yalnız kalacağız he
Ay sorma ya, safıyenın o hale gelısının sebebı de annesı. Birkan sokullu tam bir tas degıl mı, gozumden kalpler fıskırdı izlerkenBu diziler farkındalığımız arttıracak yalnız kalacağız he
Şey sahnesi beni çok etkiledi hani annesine söylüyor da çok korkuyorum diyor. O da tersliyor ya. Çok oturdu o sahne içime
çok karizma biri de ondan farklı bir enerji alıyorum. Aslı enver ile evliydi sonra Berrak Tuzünataç la. Bir çiğlik var ama çözemedimAy sorma ya, safıyenın o hale gelısının sebebı de annesı. Birkan sokullu tam bir tas degıl mı, gozumden kalpler fıskırdı izlerken
Kıvırcık saclı gunes guluslu boylu poslu farklı cunku dıgerlerınden, o gamzeler......çok karizma biri de ondan farklı bir enerji alıyorum. Aslı enver ile evliydi sonra Berrak Tuzünataç la. Bir çiğlik var ama çözemedim
Şu berrakla beraber olanları anlayamıyorum ben zaten kadın erkek gibi itici geliyor bana birdeçok karizma biri de ondan farklı bir enerji alıyorum. Aslı enver ile evliydi sonra Berrak Tuzünataç la. Bir çiğlik var ama çözemedim
Bende aksine berrak olsun burcu esmersoy var ya bı de o mesela cok begenıyorum oyle kadınları. Ha berrakka bırkan yakısmıyordu orası ayrı. Sımdı ki sevgilisi de cırkınŞu berrakla beraber olanları anlayamıyorum ben zaten kadın erkek gibi itici geliyor bana birde
o gamzelere gömsünler mi seni ?Kıvırcık saclı gunes guluslu boylu poslu farklı cunku dıgerlerınden, o gamzeler......
Burcu’yu ben de beğenirdim. Ama yaş aldıkça sanki çirkinleşti gibi geliyorBende aksine berrak olsun burcu esmersoy var ya bı de o mesela cok begenıyorum oyle kadınları. Ha berrakka bırkan yakısmıyordu orası ayrı. Sımdı ki sevgilisi de cırkın
Bana cekıcı geliyor. Zaten guzel degıl, cekıcı bir tarafı var. Giyim konusunda da cok basarili buluyorum onu.Burcu’yu ben de beğenirdim. Ama yaş aldıkça sanki çirkinleşti gibi geliyor
BACIM ol bundan sonraCalciferr sabah uyanınca gece yazan arkadasıma yazdım, evet uyuyordum dıye
Bana en nefret ettıgım nefret ettigimi bildigi sekilde hitap ettı, 'en guzelını yapmissın BACIM' yazdı. Su hitabı Sevmedıgımı adı gibi biliyor, yine de oyle hitap etti. Hıcbısey yazmadım.
Duydum bende o diziyi hangi günmüs bende bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?