Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bu diziler farkındalığımız arttıracak yalnız kalacağız he
Şey sahnesi beni çok etkiledi hani annesine söylüyor da çok korkuyorum diyor. O da tersliyor ya. Çok oturdu o sahne içime
Ay sorma ya, safıyenın o hale gelısının sebebı de annesı. Birkan sokullu tam bir tas degıl mı, gozumden kalpler fıskırdı izlerken

Ay sorma ya, safıyenın o hale gelısının sebebı de annesı. Birkan sokullu tam bir tas degıl mı, gozumden kalpler fıskırdı izlerken
çok karizma biri de ondan farklı bir enerji alıyorum. Aslı enver ile evliydi sonra Berrak Tuzünataç la. Bir çiğlik var ama çözemedim

çok karizma biri de ondan farklı bir enerji alıyorum. Aslı enver ile evliydi sonra Berrak Tuzünataç la. Bir çiğlik var ama çözemedim
Kıvırcık saclı gunes guluslu boylu poslu farklı cunku dıgerlerınden, o gamzeler......

Şu berrakla beraber olanları anlayamıyorum ben zaten kadın erkek gibi itici geliyor bana birde
Bende aksine berrak olsun burcu esmersoy var ya bı de o mesela cok begenıyorum oyle kadınları. Ha berrakka bırkan yakısmıyordu orası ayrı. Sımdı ki sevgilisi de cırkın

Calciferr sabah uyanınca gece yazan arkadasıma yazdım, evet uyuyordum dıye

Bana en nefret ettıgım nefret ettigimi bildigi sekilde hitap ettı, 'en guzelını yapmissın BACIM' yazdı. Su hitabı Sevmedıgımı adı gibi biliyor, yine de oyle hitap etti. Hıcbısey yazmadım.

Bende aksine berrak olsun burcu esmersoy var ya bı de o mesela cok begenıyorum oyle kadınları. Ha berrakka bırkan yakısmıyordu orası ayrı. Sımdı ki sevgilisi de cırkın
Burcu’yu ben de beğenirdim. Ama yaş aldıkça sanki çirkinleşti gibi geliyor

BACIM ol bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…