- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.141
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.501
Bir daha foto koymuyorsun. Piskolojim bozdunYa ben istesem zaten buraya yazardım ebru delı mısın allasen ahahahahahaha ordan yazmanın ne anlamı kaldı topıge bakanlar var diye sana ozel yazdım soz verdıgım ıcın, onlar zaten gordu benı
Haklısın yaz bıttı zaten artık. Yaz ı bırak eylul bitiyor sene bitmek uzere, ne anladık? Hıcbısey. Insallah seneye saglıklı mutlu sekılde devam ederiz hayatlarımıza.Bu sene hicbir seyin tadi yok kuzum doğru.
Ben Çandarliya gittim kuzum. Evde tel cekmiyordu biraz da ondan giremedim yoksa sıkılıp girerdim
Ajanların var mesaj atıyorHahahhahah Allahtan gizli gizli takip ediyodun
Koymucam zaten. Ebru dun gece sende koy diye ısrar ettıgınde suan degıl daha sakın zamanda koyarım sana da ozelden soylerım bakarsın dedım tamam dedi. Ben sozumu tuttum, o tutmadı.Bir daha foto koymuyorsun. Piskolojim bozdun
İnsallah bebegimHaklısın yaz bıttı zaten artık. Yaz ı bırak eylul bitiyor sene bitmek uzere, ne anladık? Hıcbısey. Insallah seneye saglıklı mutlu sekılde devam ederiz hayatlarımıza.
Yaa ben niyr göremedim ne zaman koydunn ooo calcii yerime ben ayakta uyuyormusumKoymucam zaten. Ebru dun gece sende koy diye ısrar ettıgınde suan degıl daha sakın zamanda koyarım sana da ozelden soylerım bakarsın dedım tamam dedi. Ben sozumu tuttum, o tutmadı.
Neyse ki ortalık sakindiKoymucam zaten. Ebru dun gece sende koy diye ısrar ettıgınde suan degıl daha sakın zamanda koyarım sana da ozelden soylerım bakarsın dedım tamam dedi. Ben sozumu tuttum, o tutmadı.
Bende görmek istiyorumYa ben istesem zaten buraya yazardım ebru delı mısın allasen ahahahahahaha ordan yazmanın ne anlamı kaldı topıge bakanlar var diye sana ozel yazdım soz verdıgım ıcın, onlar zaten gordu benı
Bende kacrdımYawww burda oldugum halde ne kacirdim gene ben pöfffff
Ama ben bana özel olma detayını atlamışım, ben sandım ki söylemem de bir sıkıntı olmazKoymucam zaten. Ebru dun gece sende koy diye ısrar ettıgınde suan degıl daha sakın zamanda koyarım sana da ozelden soylerım bakarsın dedım tamam dedi. Ben sozumu tuttum, o tutmadı.
Verdıgım sozu tutmak ıcın koydum beni gorun bakın huhu demek ıcın degıl. Ebrunun susması lazımdı burda sorun sızın gormemenız degıl ebrunun bunu genele yazmasıYaa ben niyr göremedim ne zaman koydunn ooo calcii yerime ben ayakta uyuyormusum
Siz ucar yazı kalır yazısmamız duruyor ben foto koyunca sana yazicam sende sessizce bak dedım sen de tamam dedin.Ama ben bana özel olma detayını atlamışım, ben sandım ki söylemem de bir sıkıntı olmaz
Valla ben tam net anlamamışım o zaman sorrySiz ucar yazı kalır yazısmamız duruyor ben foto koyunca sana yazicam sende sessizce bak dedım sen de tamam dedin.
Sen kimsin?Bende görmek istiyorum
Topige bakinca bu mesajlari gördümSen kimsin?
Ay çok ters yazmış gibi olmuşum kusura bakmaTopige bakinca bu mesajlari gördüm
Sanırım gergin bi ortammış sonradan farkettim
benneyanginlargordum beni bilir
Tskler iyiyimAy çok ters yazmış gibi olmuşum kusura bakma
Hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?