Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ya ben istesem zaten buraya yazardım ebru delı mısın allasen ahahahahahaha ordan yazmanın ne anlamı kaldı topıge bakanlar var diye sana ozel yazdım soz verdıgım ıcın, onlar zaten gordu benı
Bir daha foto koymuyorsun. Piskolojim bozdun

Bu sene hicbir seyin tadi yok kuzum doğru.
Ben Çandarliya gittim kuzum. Evde tel cekmiyordu biraz da ondan giremedim yoksa sıkılıp girerdim
Haklısın yaz bıttı zaten artık. Yaz ı bırak eylul bitiyor sene bitmek uzere, ne anladık? Hıcbısey. Insallah seneye saglıklı mutlu sekılde devam ederiz hayatlarımıza.

Bir daha foto koymuyorsun. Piskolojim bozdun
Koymucam zaten. Ebru dun gece sende koy diye ısrar ettıgınde suan degıl daha sakın zamanda koyarım sana da ozelden soylerım bakarsın dedım tamam dedi. Ben sozumu tuttum, o tutmadı.

Koymucam zaten. Ebru dun gece sende koy diye ısrar ettıgınde suan degıl daha sakın zamanda koyarım sana da ozelden soylerım bakarsın dedım tamam dedi. Ben sozumu tuttum, o tutmadı.
Yaa ben niyr göremedim ne zaman koydunn ooo calcii yerime ben ayakta uyuyormusum

Ama ben bana özel olma detayını atlamışım, ben sandım ki söylemem de bir sıkıntı olmaz

Yaa ben niyr göremedim ne zaman koydunn ooo calcii yerime ben ayakta uyuyormusum
Verdıgım sozu tutmak ıcın koydum beni gorun bakın huhu demek ıcın degıl. Ebrunun susması lazımdı burda sorun sızın gormemenız degıl ebrunun bunu genele yazması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…