- 27 Aralık 2016
- 1.150
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.541
Bir aralar fakir ama gururlu bir bekar kardeşim vardı. Bilmem tanır mısın? Adı lazım değil baş harfi Cledyana...Bu kiz bana seri kizgin atiyooooLexacommander
Galatasaraylı mısınız?Bir aralar fakir ama gururlu bir bekar kardeşim vardı. Bilmem tanır mısın? Adı lazım değil baş harfi Cledyana...
Kendisi epeydir ne sorar ne uğrar ama diğer konulardan eksik kalmaz... Pühhh sıfatına onun
Fanatik Fenerliyim! Cincondan zerre hazetmem.Galatasaraylı mısınız?
Heryeri sarı kırmızı yapmışsın lexacımFanatik Fenerliyim! Cincondan zerre hazetmem.
Telefonda ikisi de kırmızıydıHeryeri sarı kırmızı yapmışsın lexacım
Olsun bize sarı kırmızı ziyafet yaptınTelefonda ikisi de kırmızıydı
Sende bi sevimsizlik olduğunu anlamıştım zaten...Olsun bize sarü kırmızü ziyafet yaptınhem göztepeli hem de galatasaraylıyım severim o renkleri
Ayrıca en büyük KarşıyakaOlsun bize sarü kırmızü ziyafet yaptınhem göztepeli hem de galatasaraylıyım severim o renkleri
gayet taraf değiştirimiş gibi sarı kırmızı yapmışsın hemde mutazam şekildeTelefonda ikisi de kırmızıydı
Kizzz yok diğer konulardan da eksik kaldimBir aralar fakir ama gururlu bir bekar kardeşim vardı. Bilmem tanır mısın? Adı lazım değil baş harfi Cledyana...
Kendisi epeydir ne sorar ne uğrar ama diğer konulardan eksik kalmaz... Pühhh sıfatına onun
çaktırma lexa bir tane bulmuş. Deneme sürecindeymişKizzz yok diğer konulardan da eksik kaldimHem hâlâ bekarim merak etme bekarlik kardesligimize ihanet eder miyim hiç
Aşk hayatıma?❤❣ ❤ Bir şeye benzedi ama söylemesem daha iyi
Abbowwwww bide bana neler diyoooooçaktırma lexa bir tane bulmuş. Deneme sürecindeymiş
hem de doktormuş.Abbowwwww bide bana neler diyooooo
Vayy ben de diyorum ki lexaya ayip oldu ciftlerin arasinda bir basina kaldihem de doktormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?