- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.601
BulamadımYık. Bir kere de sen yık
Engin akyurek murat boz gıbı yapılı girmedı ama bu dunyaya. Tr nın yıldızları yarısmasından geldi. O zamanda boyleydı sımdı de boyle. Evrımlık bir durumu yok yani. Sosyal medya hesabı var diyeceksin sandım bir anBulamadım
geçen kızlar Murat boz'u beğendiklerini söylediler adamın bir falsoları çıkardım adam bildiğin dişlerinden saçlarına kadar yapma
Engin yok mu sosyal medyasıEngin akyurek murat boz gıbı yapılı girmedı ama bu dunyaya. Tr nın yıldızları yarısmasından geldi. O zamanda boyleydı sımdı de boyle. Evrımlık bir durumu yok yani. Sosyal medya hesabı var diyeceksin sandım bir an
Hayır iste adamın oyle popi olayım derdı de yok, ne ınstası var ne Twitteri.Engin yok mu sosyal medyası
Nerelerde takılıyormuş öğrenelimHayır iste adamın oyle popi olayım derdı de yok, ne ınstası var ne Twitteri.
Enıstenız.....asdhshsjakaNerelerde takılıyormuş öğrenelim
Ben evliyim senin için sordum çiçeemmEnıstenız.....asdhshsjaka
Bende etiketi koyayım dedim bırı gelıp evet cok tatlı adam demesin diye ayauaıaıaıaıahaBen evliyim senin için sordum çiçeemm
Yalnız şu an Birkan Sokullu karşımda o da fena değil haniBende etiketi koyayım dedim bırı gelıp evet cok tatlı adam demesin diye ayauaıaıaıaıaha
Noluyooo burdaaa?
Enişteler yarışıyor
Calci evlisin kizim sen Birkan benimmm olsun
O tam bir pazarlama harikasıBulamadım
geçen kızlar Murat boz'u beğendiklerini söylediler adamın bir falsoları çıkardım adam bildiğin dişlerinden saçlarına kadar yapma
Of dur ya tamda onun gomulesı gamzelerini cennet gulusunu ve kıvırcık saclarını aklımdan silmiştimYalnız şu an Birkan Sokullu karşımda o da fena değil hani
Olmaz ilk ben gordum asfsjsjakaCalci evlisin kizim sen Birkan benimmm olsun
Senin olsun benim kocam zaten ünlü birine benziyorCalci evlisin kizim sen Birkan benimmm olsun
Yawww seni Enginle bas goz ettiydikOlmaz ilk ben gordum asfsjsjaka
İkisi arasında secim yapamadım cıcegım ya, sen baska adam secseneYawww seni Enginle bas goz ettiydik
Ayy doymuyor da bu gacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?