- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.561
Bi başıma bırakıp gittiğin için hep bunlarVayy ben de diyorum ki lexaya ayip oldu ciftlerin arasinda bir basina kaldiMeğer çiftlerin halay basi olmus
Önce o mendili sakince yere bırakBi başıma bırakıp gittiğin için hep bunlarama daha geç değil kurtarabiliriz beni...
Wiyak wiyaakkÖnce o mendili sakince yere bırak
Halaydaki çiftlerin paçalarina yapismis bebelere bak wiyaak wiyakkk anne diyorlar
Sonra gel yacima bekarlar klübünde partileyelim asfahahaja
Wuhuuuğğ bir kisiyi çift olmaktan kurtarmanin hali gururunu yasiyorumWiyak wiyaakksesli okudum burayı ahahaha
Geliyorum
Tabi artık bizim tarafa gecti gecen gün ceyizine kim ne alacak onu konustuk nasil mutlu oldu anlatamamVayy ben de diyorum ki lexaya ayip oldu ciftlerin arasinda bir basina kaldiMeğer çiftlerin halay basi olmus
Wuhuuuğğ bir kisiyi çift olmaktan kurtarmanin hali gururunu yasiyorum
Sabaha kadar dansss
Hhehehehehehehehheheheheheheholmadı ama simdi böyle...
Sonbahar-kış koleksiyonum
mesajını yeni gördümSonbahar-kış koleksiyonum
Eve gitmeye hazırlanıyorum sen napıyosun
Nasıldı günün kuzumEve gitmeye hazırlanıyorum sen napıyosun
Diger gunler gıbı arada sıkıcı arada yogun ve sıcak. Avmye ugrayıp eve gecıcem sımdıNasıldı günün kuzum
Bende simdi cayı koyacağım
Beni gördüysen sen de başka yerlerde takılıyorsun demektirbaska yerlerde takılıyosun ondandir
Seni stalkliyorum calciii biz susunca herkes susuyorBeni gördüysen sen de başka yerlerde takılıyorsun demektir
Sende mi takip ediyorsun beniSeni stalkliyorum calciii biz susunca herkes susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?