Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hemen anlatayım.......
Bır ılıskı en basında sacma sapan yere gidiyorsa taraflardan biri sıkıntılıysa ıstedıgın kadar zorla kendini feda et paspas ol gururunu sil at gene olmaz.
Dıyelım tum bunlara ragmen basardın ve evlendın, bosanacaksın. Evlenince kus kondurmuyorlar cunku, eskıden sorun neyse evliyken de devam edecek hatta belki katlamalı olacaktır. Bazen bu sevdadan vazgecmek gerekir. hırs adamı yer bitirir.
Do you understand me Calciferr?

Yes ı do

Diyorum adam bekarken böyle miydi? Değişir sandım diyor ya da değildi diyor ama eminim sinyalini vermiştir. Üstüne ayrılmayacağım diye hırsla bi de çocuk yapıyorlar tüy dkiyorlar

Diyorum adam bekarken böyle miydi? Değişir sandım diyor ya da değildi diyor ama eminim sinyalini vermiştir. Üstüne ayrılmayacağım diye hırsla bi de çocuk yapıyorlar tüy dkiyorlar
Sinyal veriyorlar emın ol, yasayan biri olarak soyluyorum. Bız ya senelerımıze kıyamayıp hırs yapıyoruz ya da aman duzelır diyoruz. Ama oyle olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…