- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.701
Elektranın duvarına nasıl yazdın calcı bende yazacam?Gönderdik bilesen görmedin mi ?
O konuda rahatım artıkHemcinsler az geldi dıyosun, ıyı madem
Hahahahahahaha Gorumcen tam bir muhallebi kımıl beyınlıDevam
En son arkadaşını annesine arattırmış
Kız diyor ki teyze x çok kötü beni vermiyorlar hasta olacağım intihar edeceğim.
KV demişki gebersin köpek delisi olan her gün ölüsü olan bir gün ağlar. Koca için ölecekse ölsün demiş
Eşim de dedi gelsinler ama 400gr altın ve 1 daire ile gelsinler dedi
Elektranın duvarına nasıl yazdın calcı bende yazacam?
Benım bir yerden sonra enerjim bitiyor degmeyecek ınsanlarla ugrasırken ozellikle. Laf anlatmaktan da sıkılıyorum.O konuda rahatım artıkazcık erkek sivrizekalarla ugrasalim
Hangi sarkiyi paylassam acaba
Ya manyak ya gözü görmüyor. Bu kız önceki hayatında kesin deniz yıldızıydıHahahahahahaha Gorumcen tam bir muhallebi kımıl beyınlıkaynanan cok seker
Hahahahaha detayları versene merak ettim bıtane ver en azından. Neyin degısecegını sanıyorYa manyak ya gözü görmüyor. Bu kız önceki hayatında kesin deniz yıldızıydı
Orda yazmadığım çok fazla detay var ve yürümeyeceği belli. Bu evlenince diyecek bekarken böyle değildi bu adam. Hayır tamda öyleydi işte
Şu an her şey tozpembe onun içinHahahahaha detayları versene merak ettim bıtane ver en azından. Neyin degısecegını sanıyor
Hoşgeldin alevcimAyy İzmir denmişş hemen hissettim geldim
Lexa sever seniAyy İzmir denmişş hemen hissettim geldim
İyi gene 13se bana 5 gıbı geldı ahajajajabahabenneyanginlargordum ucu bize dokunmasa umrumda değil ama yine gelip bize ağlayacak. Yaş 28 ama akıl yaşı 13
Elektraya paylastıgım sarkı nasınagahahahhaahaggagaaybenneyanginlargordum ucu bize dokunmasa umrumda değil ama yine gelip bize ağlayacak. Yaş 28 ama akıl yaşı 13
Kızın iyi dedikodusunu yaptım yalnızİyi gene 13se bana 5 gıbı geldı ahajajajabaha
İyi yapmissınKızın iyi dedikodusunu yaptım yalnız
En sinir olduğum ne oldu biliyor musun ben işe başlayınca oğlum hemen kreşe başlamadı. Eşim dedi ki kardeşine bana yardımcı ol arada çocuğu dışarı çıkar. Neyse 2 kere aldı sonra geldi abisini bana şikayet ediyor ben çocuğa bakacağım diye sözleşme imzalamadım diye. Benim çocuğumu bana şikayet ediyor. 2 ay yüzünü göstermedim çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?