- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.481
Uranyumu fazla kacıran gelmısHer şey yolunda mı bugün biraz atraksiyonlu geçiyor sanki
Yok Allah korusun sigara icmem ben burada sanal iciciyim su bdv sigaraya baslattı buradaCigara mı yaktırıyor yıllar
Aslında benim şuan yatmam lazım. Yarın sabahtan annem gelecek. Ama niye hala buradayım bilmiyorumYok Allah korusun sigara icmem ben burada sanal iciciyim su bdv sigaraya baslattı burada
Eros lexa yı kovaliyormus ben ne yapayımSenin erosun isine dönerse zor biraz bu iş
Aaa hemen git uyu canm bize bakma senAslında benim şuan yatmam lazım. Yarın sabahtan annem gelecek. Ama niye hala buradayım bilmiyorum
O zaman ben kaçar bebişşşşAaa hemen git uyu canm bize bakma senhamilesin uykusuz kalma
Iyi geceler tatli rüyalarO zaman ben kaçar bebişşşş
Size de iiyi eğlencelerr
O kafayı ben de istiyorum ama bi gün ben de fazla kaçırcam bdv ye konu acarsam da ilk sen yorumla tamam mı seviyorum tespitleriniUranyumu fazla kacıran gelmıs
Ayıp ettin aaaO kafayı ben de istiyorum ama bi gün ben de fazla kaçırcam bdv ye konu acarsam da ilk sen yorumla tamam mı seviyorum tespitlerini
Elti yok da görümce var dünya iyisi(!) Zaten acarsam gözümü karartıp ikisi için acarım kv ile. Bu arada boşanıp yeniden evlenmeyi mantıklı bulan da uranyum fazlalığından napacağını şaşmış gördüm müAyıp ettin aaa ❤❤seve seve sen yeter ki konu ac, elti kaynanalı falan olursa hele tadından yenmez
Görümceleri sevin bende görümceyim o baslklara uzuluyorumElti yok da görümce var dünya iyisi(!) Zaten acarsam gözümü karartıp ikisi için acarım kv ile. Bu arada boşanıp yeniden evlenmeyi mantıklı bulan da uranyum fazlalığından napacağını şaşmış gördüm mü
Gormem mı, ama onun kocası yok ki. Sorun burdaElti yok da görümce var dünya iyisi(!) Zaten acarsam gözümü karartıp ikisi için acarım kv ile. Bu arada boşanıp yeniden evlenmeyi mantıklı bulan da uranyum fazlalığından napacağını şaşmış gördüm mü
Evlenmek ne kelime çift çizgiyi bekliyorum ohooo
Hosgeldin bebegımSelamlar
Görümcesini sevenin kendine saygısı yoktur. AhahhahahaGörümceleri sevin bende görümceyim o baslklara uzuluyorum
Fake diyolar dogru muGormem mı, ama onun kocası yok ki. Sorun burda
Kadın iyi değil bence. Gitmiş. Pırrrrr.Fake diyolar dogru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?