- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.561
Gelir gelmez onu gördüm çok üzüldüm... Geçmiş olsun Hayırlısı böyleymişLexacommander vaftiz ana geldin mi sen junior muzkad gitti bak senin yokluğunda başımıza gelmeyen kalmadı
Şimdi gördüm ben deLexacommander vaftiz ana geldin mi sen junior muzkad gitti bak senin yokluğunda başımıza gelmeyen kalmadı
Öyle hayırlısıGelir gelmez onu gördüm çok üzüldüm... Geçmiş olsun Hayırlısı böyleymiş ☹
Sağol canım elbette öyledir.Şimdi gördüm ben deÇok geçmiş olsun canım vardır bi hayır sağlığın yerinde olsun yine olur
Nazar değdirdiler bize Muzkadım - - - ->(regen89)Lexacommander vaftiz ana geldin mi sen junior muzkad gitti bak senin yokluğunda başımıza gelmeyen kalmadı
Öyle mi diyorsunNazara
Nazar değdirdiler bize Muzkadım - - - ->(regen89)
Konuna herkes iyi şeyler yazmış ama o açıdan iyi... Bu durumu yaşayıp kısa süre içinde tekrar hamile kalmış çoğu kişi bakalım bizim junior muzkad ne zaman gelicek tekrardanÖyle hayırlısı♥ Bak ikinciye yukarıyı daha çok tıklat bu sefer az oldu kim bilir
Çok uğramasam da Müdür beni sever. İçimi bilir o sen endişe etmeÖyle mi diyorsunben hala sen yukarıya çok uğramadın diye oldu diyorum
Aynen yazdılar baya da yardımcı oldular valla içim rahatladıKonuna herkes iyi şeyler yazmış ama o açıdan iyi... Bu durumu yaşayıp kısa süre içinde tekrar hamile kalmış çoğu kişi bakalım bizim junior muzkad ne zaman gelicek tekrardan
Müdür seni sever miÇok uğramasam da Müdür beni sever. İçimi bilir o sen endişe etme
Nazara
Nazar değdirdiler bize Muzkadım - - - ->(regen89)
HoşgeldinHoşbuldum
1 hafta ban yemişim hiç sorduğun bile yok güya severdin beni
Acaba senden kim bahsetmis burada bir bak bakalım1 hafta ban yemişim hiç sorduğun bile yok güya severdin beniAhh siz kıskanç izmirliler ahh
Iyi cok sukur teyzesi. Testis torbaya ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?