- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.541
Ahhahahhahahahhsh koptum bu cümleyeAmmman boşver yangınım ya bugün evlenir yarın boşarım götümü yesinyalnız adam karşımda herşeyden habersiz tv izliyor birde yazık la
Kop gel günahlarındaaaaan kim bu gözlerindeki yabancı yaralar beni derindennnnAhhahahhahahahhsh koptum bu cümleye
Cok enerjik gördum seniKop gel günahlarındaaaaan kim bu gözlerindeki yabancı yaralar beni derindennnn
Tekrar gitmem yakındır deli ediyor bu karılar beniCok enerjik gördum senidönüşün muhtesem oldu
Aaaa dur gitme yaa yeni geldin hangi konudasn sen cekip getireyimTekrar gitmem yakındır deli ediyor bu karılar beni
Şuan araftayım be sincabımAaaa dur gitme yaa yeni geldin hangi konudasn sen cekip getireyim
Neber mutant sincap
Iyidir cledyanacım senden ne haber sesin cıkmiyor yoksaNeber mutant sincap
Asfahajaak lexa yine mi banli yawIyidir cledyanacım senden ne haber sesin cıkmiyor yoksaLexacommander gibi evlilik hazırlıklarıda mısın
Ahahaha bu davayı savunan tek disi sen kaldın gel yol yakınken vazgecAsfahajaak lexa yine mi banli yaw
Bu kizi bansiz gordugumuz gunler sayili
Yok sincabim ben birileri gibi davama ihanet eder miyim. Erkek sineklere bile pata küte girisiyordum ki havalar sogudu da kurtuldular benden
Yok artik saka mi o asamaya gelmis olamaz en son biraktigimda kahve icecekti dahaAhahaha bu davayı savunan tek disi sen kaldın gel yol yakınken vazgec
Evet yine ban yemisumarım hemen gelir kına dugun hazrlklarndan bahsetcektik
Zaman hızlı akıyorYok artik saka mi o asamaya gelmis olamaz en son biraktigimda kahve icecekti daha
Davam birini gozume kestirene kadar oluyormus
Bi dahakine karninda bebeyle gelir artikZaman hızlı akıyor
Zaten isimleride hazör diyodu sen kacirdin o konusmalarıBi dahakine karninda bebeyle gelir artik
Ahhahah kocayı bulana kadar tabikiYok artik saka mi o asamaya gelmis olamaz en son biraktigimda kahve icecekti daha
Davam birini gozume kestirene kadar oluyormus
Davamiza saygidan bari birinin adini cledyana koymazsa küserim onaZaten isimleride hazör diyodu sen kacirdin o konusmaları
Dur gidip gocaaaaaa diye konu acayim evrene mesaj neticedeAhhahah kocayı bulana kadar tabiki
Koyar tabiki en az 3 cocuk bekliyorum ondanDavamiza saygidan bari birinin adini cledyana koymazsa küserim ona
Dur gidip gocaaaaaa diye konu acayim evrene mesaj neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?