- 24 Mart 2020
- 10.017
- 36.244
- 598
- 32
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.521
Benim eltim yok ama olsun yani kahrolmamaları için bir gerekçe değilBak bu olabilir ahahhahsh
Aaa geçen gün ben de Regencimi görmüştüm koruda
Yaaaa cokkk tatli degil mi
Aaa ne ara yemiş yahuYaaaa cokkk tatli degil mi
Ama muzkadcımmm ban yemissin
Topic canlansın diye hemen kocişkoştoşkomu boşuyorumKızlar bekarlar koca buldu evliler bosandı mı
Herkes susmus... Shshshshshssj
Yok ben hala evliyim aş eriyorum yazmanı beklerdim ahsjajajajajaTopic canlansın diye hemen kocişkoştoşkomu boşuyorum
Ammman boşver yangınım ya bugün evlenir yarın boşarım götümü yesinYok ben hala evliyim aş eriyorum yazmanı beklerdim ahsjajajajaja
Ama Bosanmana da varım
Hahahaha hahahahaahah yaaaaa bana kahkaha attırdın ahsjajajajajajaAmmman boşver yangınım ya bugün evlenir yarın boşarım götümü yesinyalnız adam karşımda herşeyden habersiz tv izliyor birde yazık la
Ay ay karnı da doymuş keyfi yerinde diyor güldüğümü görünceHahahaha hahahahaahah yaaaaa bana kahkaha attırdın ahsjajajajajaja
Adam geldi gozumun onune dunyadan bihaber ahahahanzsjajsjs
Muzkad yabahahahahagagagagagaAy ay karnı da doymuş keyfi yerinde diyor güldüğümü görünceadam ne bilsin omu boşamaya karar verdiğimi
Bilmiyorum yavrum iyi değilim ben dur gidem de birşeyler yiyeyimMuzkad yabahahahahagagagagaga
Ahahhahahahahahaga
Gunah kız
Gıtmısken adamı da öp ıcınden helallik iste, sbshshshshsjshaBilmiyorum yavrum iyi değilim ben dur gidem de birşeyler yiyeyim
Bekar kardeşlere diyeyim de bir bağlama büyüsü yapsınlarGıtmısken adamı da öp ıcınden helallik iste, sbshshshshsjsha
Hahabha lexa bunu beğendiTopic canlansın diye hemen kocişkoştoşkomu boşuyorum
Geldim geldimRegen_ nerdesin be hayın sincap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?