Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kesinlikle katılıyorum yangıncığım.
Erken acıkmıştın ama o gün aralarda ara öğün yapmalısın
O gun oyle oldu yavrucum, fırsat bulup yiyemedim ve kuzu pirzola hayali kuruyordum hatta tarif almıstım sosu ıcın calcıden. Denk geldi yanı... Ahajakaksksjs

Sanırım benim bu topiğe takılmam için yapmam gereken başka bir şeyler olması lazım . Kpss çalışmam gereken zamanda hep buradaydım, sınav geçti, buraya uğramaz oldum .

Başım da kalabalıktı gerçi. 20’si gibi öğrenci evimden çıktım, Antalya’ya geri taşındım. Daha odamı yerleştiremedim, hep bir şeyler çıkıyor. Ayağımızın tozuyla tatile gittik. Çok tatlı da bir arkadaş edindim. Döndük, kedim 3. kattan beton zemine düştü . 3 gün başında sabahladım, durumu iyi neyse ki. Annemin durumu dalgalı biraz. Enerjim kalmadı bir şeylerle ilgilenmeye...

Bende kpss çalışırken daha çok buralardayım
Kedin yeni eve alışamadığı için mi düştü şimdi durumu nasıl?
Annenin durumu nasıl kuzum

Ya kiyamam cok gecmis olsun

Bende kpss çalışırken daha çok buralardayım
Kedin yeni eve alışamadığı için mi düştü şimdi durumu nasıl?
Annenin durumu nasıl kuzum
Sanırım öyle oldu. Benim evimde pencerelerden inmezdi ta dış taraflarına çıkardı gözetimimde. Annemle babamın odasındaki cam aralıkmış. Biz salonda oturuyorduk güvenlik aradı, burada siyah kedi var sizin mi diye. İç kanamaya karşı üç tane iğne yedi. Dudağı patlamış. Damakta yarık veya çenede kırık yoktu. Arka ayaklarından biri topallıyor hâlâ ama basabiliyor. Kırık değil de burkulma incinme gibi bir şey olmuş.Geçmesini bekliyoruz ayağının.

Bu evdeki pencerelerin önündeki mermer benim evimdekinden daha dar. Ben o yüzden düştüğünü düşünüyorum.

Annem de bir iyi bir kötü... biraz garip bu ara, stabil değil. Yıllar sonra bana “annecim, fıstığım, kızım” demeye başladı. Ama dün altına yapmış . Tüm gün kopuktu gerçeklikten sürekli hakaretler, küfürler... Yeni bir abla gelmeye başladı. Zihinsel engelliler öğretmeni. Biraz psişikliği de var . Erkek arkadaşımla iki üç fotoğrafımıza bakıp aramızdaki sorunları şıp diye söyledi. Ben dondum kaldım O abla iyi gelmeye başladı anneme ya, bakalım

Ben bir de yarın erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Yine bir meşguliyetim olacak yani

Ben bir de yarın erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Yine bir meşguliyetim olacak yani
Diyorsun ki aradığınız kişiye ulaşılamayacak
Annenin durumuna hem üzüldüm hem şaşırdım hem de merakımı cezbetti kuzu.
Fotoğraftan şıp diye sorununuzu bilmesi umarım tesadüfidir :)

Diyorsun ki aradığınız kişiye ulaşılamayacak
Annenin durumuna hem üzüldüm hem şaşırdım hem de merakımı cezbetti kuzu.
Fotoğraftan şıp diye sorununuzu bilmesi umarım tesadüfidir :)
Aynen . Ben de aynı hissediyorum annemle ilgili şu an. Geçen gün mesela bana şey dedi o abla, “annen senin bu kilolu haline öfkeli, seni bu şekilde görmek onu üzüyor, daha sağlıklı, güzel ve çekici olmanı istiyor, haberin olsun” dedi. Akşama evdeki fotoğrafları sehpaya koydu. Benim 5. sınıfta kilo aldığım fotoğrafım da vardı. Diğer tüm fotoğraflarda zayıftım. Annem zayıf olduklarımı toplayıp bir tarafa koydu. Kilolu olduğum fotoğrafı da onlardan ayırıp koltuğun üstüne, kapalı şekilde koydu .

Geçende gündüz annem onu sordu. Kimseyi sormaz öyle. Akşam aradı beni, annen şu an benimle iletişimde dedi Annemin kötü olduğu anlarda beni arıyor annen iyi mi diye Tırsmaya başladım ben açıkçası.

Kadın haklı yav, kilo iyi birşey değil. Benim yaşıma gelince bacakların taşımadığını hissedeceksin. Şimdiden vir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…