- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.641
Hahahah burada soruları katip sorarKaynanana mı gittiniz?
En son 2 yıl önce kaynanama gittim.Hahahah burada soruları katip sorar
En iyi ben anlarım diyosun yani E Etegiminpilesi iEn son 2 yıl önce kaynanama gittim.Sağolsun her gidişimde pişman etti de.
Kardeşim ordaydı onun yanına gittik.Kaynanana mı gittiniz?
Kesinlikle katılıyorum yangıncığım.Benim karnımın acıkması daha buyuk dert bence. Shsjslalaal
O son kusura bakıp gemileri yaktın mi yoksa KatibimEn son 2 yıl önce kaynanama gittim.Sağolsun her gidişimde pişman etti de.
O gun oyle oldu yavrucum, fırsat bulup yiyemedim ve kuzu pirzola hayali kuruyordum hatta tarif almıstım sosu ıcın calcıden. Denk geldi yanı... AhajakaksksjsKesinlikle katılıyorum yangıncığım.
Erken acıkmıştın ama o gün aralarda ara öğün yapmalısın
Ben kusura hep bakıyorum ya, huyum kurusun.O son kusura bakıp gemileri yaktın mi yoksa Katibim
O son kusura bakmayanlar hep pısman katıp.Ben kusura hep bakıyorum ya, huyum kurusun.
Güzelmiş
Bu sarkiya taktim
Anladım orasını. Yoksa bana sorduğunu mu zannettim sandınHederahelix e sordum, yeni gelmiş ya eve.
Tam “ben 5 yıla kadar yeni evlilik sayıyorum” diyecektimSaati de söyle de tam olsun
Daha yeni evlisin 2 yıla kadar öyle. Benim bu ay sonu 5 yıl bitiyor. Eskidim yaa
Sanırım benim bu topiğe takılmam için yapmam gereken başka bir şeyler olması lazımHerkes banlıyken bile cıvıl cıvıldı buralar.
Şimdi neden sessizlik çömüş ki?
benneyanginlargordum Katibin Ruhu M MrsDelfino C Calcifer Regen_ @Lexacommander ve unuttuğum kimler varsa
Nerelerdesiniz?
Nasılsınız?
Bende kpss çalışırken daha çok buralardayımSanırım benim bu topiğe takılmam için yapmam gereken başka bir şeyler olması lazım. Kpss çalışmam gereken zamanda hep buradaydım, sınav geçti, buraya uğramaz oldum .
Başım da kalabalıktı gerçi. 20’si gibi öğrenci evimden çıktım, Antalya’ya geri taşındım. Daha odamı yerleştiremedim, hep bir şeyler çıkıyor. Ayağımızın tozuyla tatile gittik. Çok tatlı da bir arkadaş edindim. Döndük, kedim 3. kattan beton zemine düştü. 3 gün başında sabahladım, durumu iyi neyse ki. Annemin durumu dalgalı biraz. Enerjim kalmadı bir şeylerle ilgilenmeye...
Ya kiyamam cok gecmis olsunSanırım benim bu topiğe takılmam için yapmam gereken başka bir şeyler olması lazım. Kpss çalışmam gereken zamanda hep buradaydım, sınav geçti, buraya uğramaz oldum .
Başım da kalabalıktı gerçi. 20’si gibi öğrenci evimden çıktım, Antalya’ya geri taşındım. Daha odamı yerleştiremedim, hep bir şeyler çıkıyor. Ayağımızın tozuyla tatile gittik. Çok tatlı da bir arkadaş edindim. Döndük, kedim 3. kattan beton zemine düştü. 3 gün başında sabahladım, durumu iyi neyse ki. Annemin durumu dalgalı biraz. Enerjim kalmadı bir şeylerle ilgilenmeye...
Sanırım öyle oldu. Benim evimde pencerelerden inmezdi ta dış taraflarına çıkardı gözetimimde. Annemle babamın odasındaki cam aralıkmış. Biz salonda oturuyorduk güvenlik aradı, burada siyah kedi var sizin mi diye. İç kanamaya karşı üç tane iğne yedi. Dudağı patlamış. Damakta yarık veya çenede kırık yoktu. Arka ayaklarından biri topallıyor hâlâ ama basabiliyor. Kırık değil de burkulma incinme gibi bir şey olmuş.Geçmesini bekliyoruz ayağının.Bende kpss çalışırken daha çok buralardayım
Kedin yeni eve alışamadığı için mi düştü şimdi durumu nasıl?
Annenin durumu nasıl kuzum
Diyorsun ki aradığınız kişiye ulaşılamayacakBen bir de yarın erkek arkadaşımın yanına gidiyorum. Yine bir meşguliyetim olacak yani
AynenDiyorsun ki aradığınız kişiye ulaşılamayacak
Annenin durumuna hem üzüldüm hem şaşırdım hem de merakımı cezbetti kuzu.
Fotoğraftan şıp diye sorununuzu bilmesi umarım tesadüfidir :)
Kadın haklı yav, kilo iyi birşey değil. Benim yaşıma gelince bacakların taşımadığını hissedeceksin. Şimdiden vir.Aynen. Ben de aynı hissediyorum annemle ilgili şu an. Geçen gün mesela bana şey dedi o abla, “annen senin bu kilolu haline öfkeli, seni bu şekilde görmek onu üzüyor, daha sağlıklı, güzel ve çekici olmanı istiyor, haberin olsun” dedi. Akşama evdeki fotoğrafları sehpaya koydu. Benim 5. sınıfta kilo aldığım fotoğrafım da vardı. Diğer tüm fotoğraflarda zayıftım. Annem zayıf olduklarımı toplayıp bir tarafa koydu. Kilolu olduğum fotoğrafı da onlardan ayırıp koltuğun üstüne, kapalı şekilde koydu .
Geçende gündüz annem onu sordu. Kimseyi sormaz öyle. Akşam aradı beni, annen şu an benimle iletişimde dediAnnemin kötü olduğu anlarda beni arıyor annen iyi mi diye Tırsmaya başladım ben açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?