Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kadın haklı yav, kilo iyi birşey değil. Benim yaşıma gelince bacakların taşımadığını hissedeceksin. Şimdiden vir.
Şimdiden taşımıyor zaten katibim Her yerim ağrıyor. 4 kilo verdim, geri almadım ama durdu şu an kilo vermem. Dönünce devam edeceğim beslenmeme dikkat etmeye

Ya kiyamam cok gecmis olsun
Teşekkür ederim Less, korkuttu bizi minnak. Neyse ki kalıcı bir hasar olmadı. Yan sitede birinin daha düşmüş, o 4. kattan düşmüş, bacağı ve çenesinde kırıklar varmış. Bizimki baya ucuz kurtulmuş ona kıyasla

Aman dikkat et yaramaza. Kasla goz arasi oluyor ne oluyorsa

nasıl yani?
erkek arkadaşının da mı psişik özellikleri var

Aman dikkat et yaramaza. Kasla goz arasi oluyor ne oluyorsa
Öyle cidden. Hiçbir yeri açmıyoruz evde. Onu odama kapatıyorum şimdi, salonu öyle açıyoruz. İlk başta kendimi suçladım sonra dedim ki insanların çocukları düşebiliyor camlardan Hoş değil ama kaşla göz arasında olabiliyormuş maalesef.

Önceden de dikkatliydim de anne babamın odasındaki pencere aralık kalmış, altındaki petek kısa, direkt açık pencereye atlamıştır. Dengesini sağlayamamıştır. Bir olasılık da rüzgardan cam üstüne kapanmış olabilir.

Ben hâlâ onun düşünceki korkusunu, şaşkınlığını, düştüğünde çıkan sesi, ve yanında olamayışımı düşündükçe çok üzülüyorum. İnan o pencereden dışarı bakarken bile canım acıyor resmen. Evde kapı pencere açmak fobi oldu

Selam kızlar:)
Gitmeden size hoşçakal demek istedim. Buradaki saldırgan insanlardan ve işleyişten sıkıldım. Bu platformda gülümseten tek ayrıntı burasıydı :)
Hepinize öpücükler ve bol sabırlar
Alev nereye?
Neler oldu?
kaçırdım sanırım olayları

Koca ve popolu konuda saçma bi şekilde hakaretler edildi bunu şikayet ettiğimde de ben banlandım:) Burayı anlamak bi hayli zor. Ben de herşeyi ama herşeyi kafaya takan biri olarak burada bolca canımı sıkıyorum
Orası oyle canm cokca canimizi sıktı bizimde zamaninda seni cok iyi anliyorum kafanı bozmaya degmez inan ama biraz toparlanip öyle gelirim diyosan biz buradayiz

Canım işte o konuda yaşadığım bi anı paylaştım güldüm, çoğunluk da güldü ama 2-3 aşırı duyarlı arkadaş ne hadsizliğimi bıraktı ne güvensiz ne aşağılık Aynı fikirde olmadığımız insanlara neden hemen hakaret ederiz bunu asla anlamıyorum ve üzülüyorum.

Orası oyle canm cokca canimizi sıktı bizimde zamaninda seni cok iyi anliyorum kafanı bozmaya degmez inan ama biraz toparlanip öyle gelirim diyosan biz buradayiz
Yok canım tamamen köyüme döneceğim:)

Reel hayatta oldugu gibi burada da onlar var kuzum ne yazık ki hic muhattap almamak lazım aslnda ama sinirini bozmuslar dayanamamissndr

Reel hayatta oldugu gibi burada da onlar var kuzum ne yazık ki hic muhattap almamak lazım aslnda ama sinirini bozmuslar dayanamamissndr
Aynen canım dayanamadım ki hiç öyle hakaretvari de konuşmadım ama ceza bana kesilmiş bu da ayrı can sıkıntısı :) Sebebini sordum bakalım yöneticiden cevap bekliyorum.

Aynen canım dayanamadım ki hiç öyle hakaretvari de konuşmadım ama ceza bana kesilmiş bu da ayrı can sıkıntısı :) Sebebini sordum bakalım yöneticiden cevap bekliyorum.
Bu ve benzeri durumlar için siteyi mi bırakacaksın?
Ağzı olan konuşur.
Mühim olan senin hangilerini duymak istediğin değil mi?

Aa Rio yorumuna mı geldi bu tepkiler Çok eğlenceli bir yorumdu bence, ben okuyunca gülmüştüm. Benim de barda gördüğüm her şeyiyle çok çok güzel, barbie gibi bir kızı erkek arkadaşıma göstermişliğim var. Filmlerde dizilerde çıplak sahneler olduğunda kadın erkek farketmez oyuncuların fiziklerine yorum yaparız . Sanırım öyle bir ortamda olsak ben de senin gibi davranırdım. Tv’de öpüşme sahnesi çıktığında kanal değiştiren adamları öven, hatta kıskançlıkla tvyi kapatan kadınların seni, bizi anlaması imkansız. Bu onlara hakaret etme hakkını da vermez ama maalesef her yerde var böyleleri. Bizler bıraktıkça meydan böylelerine kalacak maalesef. Azalmayacaklar, aksine çoğunlukta olacaklar. Ara ara ben de soğusam da bu yüzden bırakmıyorum tamamen. Bence hesabını sildirme, bir süre ara ver, ama sen bilirsin elbette . Kararın kesinse de hoşçakal, sağlıcakla kal

E Etegiminpilesi Kişisel hakaret olunca sakin kalamıyorum ya Bide dediğim gibi
herşeye takılıp üzülüyorum çok gereksiz bi huy:)

Ama M MrsDelfino ne güzel anlatmışsın canım
Böyle düşününce gerçekten neden onlar çoğalsın ki Biraz uzaklaşmak daha doğru olacak sanırım:)

Umarım dönersin bir gün her yerde insanların iyisi de kötüsü de var sonuçta. Ben de takarım kafama. Burada tartışırken ellerim titreyerek yazarım. Ama o negatif kişilerden uzaklaşmak yarıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…