- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.681
Bizim lexami bi anlamaya calısıyorum begendim atıyor ya alıskın degilim
Çok ciddiye alma bazı şeyleri çümkü kişilerin hayatına baktığında çok daha kötüleri karşımıza çıkıyor. O yüzden konuşan konuşsun duyar kasan duyar kassınCanım işte o konuda yaşadığım bi anı paylaştım güldüm, çoğunluk da güldü ama 2-3 aşırı duyarlı arkadaş ne hadsizliğimi bıraktı ne güvensiz ne aşağılıkAynı fikirde olmadığımız insanlara neden hemen hakaret ederiz bunu asla anlamıyorum ve üzülüyorum.
Hoşbulduk kardeş... Ne var ne yok? Keyifler nasıl
Ne olsun be ırgat kardeş aynı her şey. Asıl sen nasılsın manita ile devam mı ?Hoşbulduk kardeş... Ne var ne yok? Keyifler nasıl
Bana beğenmedim ve kızgın atmış kesin bizim LexaBizim lexami bi anlamaya calısıyorum begendim atıyor ya alıskın degilim
Delfi saolsun bi silkeledi beni ben de böyle düşündüm sonra:)Çok ciddiye alma bazı şeyleri çümkü kişilerin hayatına baktığında çok daha kötüleri karşımıza çıkıyor. O yüzden konuşan konuşsun duyar kasan duyar kassın
Ben çok iyiyim. Saçlarımı kestirdim, yepyeni biri gibi oldum resmen. Kuafördeki müşteriler dahi hayran hayran baktılar saçıma, maşa yapılırken alnım yandıKizlar nasilsiniz? Her sey yolunda mi?
Iyiyiz canım sen nasılsın aralarda yorumlarına denk geliyorumKizlar nasilsiniz? Her sey yolunda mi?
Bi iyi bi kötü:)Kizlar nasilsiniz? Her sey yolunda mi?
İyi.. Yeğenlerim nasıl sünnet oldular mı senin pipiler aklıma bu takıldı şuanKizlar nasilsiniz? Her sey yolunda mi?
Hayırdır canım sorun ne?Bi iyi bi kötü:)
Sen nasılsın? :)
Eklemlerim yine aldı başını gidiyorHayırdır canım sorun ne?
2 kere evlenik olduğun için çeşit çeşit hastalık yaşayabileceğin konusunda daha önce konuşmuştukEklemlerim yine aldı başını gidiyorHipermobil eklem sorunum var yine omzumda sıkışma olmuş hareket etmiyor Fizik tedavi olmam lazım ama öncesin de mr isteyecek doktor Ciddi bir klostrofobiğim
Bu aralar hayatımın en iyi kısmı bi tv projemizin onaylanması
Aşırı evlilik başa bela2 kere evlenik olduğun için çeşit çeşit hastalık yaşayabileceğin konusunda daha önce konuşmuştukgeçmiş olsun gevrek kafalım... Ne projesi? Herkesin neyle meşgul olduğunu biliyorumda sen söylemedin sanırım ne işle uğraşıyorsunuz?
Trt içinse eniştenin "ampüller" iyi yanıyordur.Gitmiş birde en muhalif kentten hatun almış yarın bi gün rejim değişirse orayıda sağlama almış akıllı adammışAşırı evlilik başa bela
Aslında muhasebeciyim yani İzmirde öyleydi:) Eşim tv sektöründe ben de onunla çalışıyorum:) Proje trt için bi belgesel
Muhalif kimlik en sevdiğimizTrt içinse eniştenin "ampüller" iyi yanıyordur.Gitmiş birde en muhalif kentten hatun almış yarın bi gün rejim değişirse orayıda sağlama almış akıllı adammış
Bugünlerde muhalif kimliğim üzerimde sorry... Enişteye daha neler derdimde seni üzerim şimdi hahahaha... Hayırlı olsun bana özelden atarsın belgeselin detaylarını merak ettim
Çok geçmiş olsun. Ben forumla ilgili canının sıkkınlığından bahsediyorsundur diye düşünmüştüm. O tarz cihazlarda klostrofobik olmayanlar bile olurEklemlerim yine aldı başını gidiyorHipermobil eklem sorunum var yine omzumda sıkışma olmuş hareket etmiyor Fizik tedavi olmam lazım ama öncesin de mr isteyecek doktor Ciddi bir klostrofobiğim
Bu aralar hayatımın en iyi kısmı bi tv projemizin onaylanması
Burasıyla ilgili gerçekten bana bi aydınlanma yaşattın canım ondan çok umursamamaya çalışıyorum artıkÇok geçmiş olsun. Ben forumla ilgili canının sıkkınlığından bahsediyorsundur diye düşünmüştüm. O tarz cihazlarda klostrofobik olmayanlar bile olurkolay gelsin umarım halledersin bir şekilde, sağlık ihmale gelmiyor.
Projeniz de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?