Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Çok ciddiye alma bazı şeyleri çümkü kişilerin hayatına baktığında çok daha kötüleri karşımıza çıkıyor. O yüzden konuşan konuşsun duyar kasan duyar kassın

Çok ciddiye alma bazı şeyleri çümkü kişilerin hayatına baktığında çok daha kötüleri karşımıza çıkıyor. O yüzden konuşan konuşsun duyar kasan duyar kassın
Delfi saolsun bi silkeledi beni ben de böyle düşündüm sonra:)

Hayırdır canım sorun ne?
Eklemlerim yine aldı başını gidiyor Hipermobil eklem sorunum var yine omzumda sıkışma olmuş hareket etmiyor Fizik tedavi olmam lazım ama öncesin de mr isteyecek doktor Ciddi bir klostrofobiğim
Bu aralar hayatımın en iyi kısmı bi tv projemizin onaylanması

2 kere evlenik olduğun için çeşit çeşit hastalık yaşayabileceğin konusunda daha önce konuşmuştuk geçmiş olsun gevrek kafalım... Ne projesi? Herkesin neyle meşgul olduğunu biliyorumda sen söylemedin sanırım ne işle uğraşıyorsunuz?

Aşırı evlilik başa bela
Aslında muhasebeciyim yani İzmirde öyleydi:) Eşim tv sektöründe ben de onunla çalışıyorum:) Proje trt için bi belgesel

Aşırı evlilik başa bela
Aslında muhasebeciyim yani İzmirde öyleydi:) Eşim tv sektöründe ben de onunla çalışıyorum:) Proje trt için bi belgesel
Trt içinse eniştenin "ampüller" iyi yanıyordur.Gitmiş birde en muhalif kentten hatun almış yarın bi gün rejim değişirse orayıda sağlama almış akıllı adammış
Bugünlerde muhalif kimliğim üzerimde sorry... Enişteye daha neler derdimde seni üzerim şimdi hahahaha... Hayırlı olsun bana özelden atarsın belgeselin detaylarını merak ettim

Muhalif kimlik en sevdiğimiz Bence burdan yürürsek aramızda bi sevgi oluşabilir Tamam atarım

Çok geçmiş olsun. Ben forumla ilgili canının sıkkınlığından bahsediyorsundur diye düşünmüştüm. O tarz cihazlarda klostrofobik olmayanlar bile olur kolay gelsin umarım halledersin bir şekilde, sağlık ihmale gelmiyor.

Projeniz de hayırlı olsun

Burasıyla ilgili gerçekten bana bi aydınlanma yaşattın canım ondan çok umursamamaya çalışıyorum artık
Ah sorma o aletler inanılmaz can sıkıcı ve benim durumumda kabus gibi, ben asansör,uçak,metro kullanamıyorum bulunduğum odanın kapısını kapatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…