- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.841
Seni buralarda gördüğüme sevindim Alev, gideceğim diyordun bir ara :)Bu gündemle düzeni olanları kıskanıyorum ben:)
:)) O ara küsmüştüm foruma ama sonra hepiniz amaaan takma deyince vazgeçtimSeni buralarda gördüğüme sevindim Alev, gideceğim diyordun bir ara :)
Ah ah ben de aynı saatlerde uyuyorum sabah olmadan uyuyamaz oldumKpss öncesi çok güzel oturtmuştum ben ya7'de kalkıp 23'te yatıyordum. Sonra yine bozuldu, yine düzene soktum, yine bozuldu Kısır döngü bu. Bugün sabah 7'de yatıp 17'de kalktım. 10 saatin altında kalamıyor uykum
Şu an bu saatlerde uyumaya hazırlanıyor olmamız lazım, gereken saatlerde uyumayıp melatonin salgılayamadığım için gündüz çok uyuduğumu, bir türlü kalkamadığımı düşünüyorum ben de. Faydası olur mu ki acaba, takviye işe yarar mı, hiç bilmiyorum:)) O ara küsmüştüm foruma ama sonra hepiniz amaaan takma deyince vazgeçtim
Ah ah ben de aynı saatlerde uyuyorum sabah olmadan uyuyamaz oldumMelatonin almayı düşünüyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor
Siyah nokta problemimden azelaik asitle kurtuldum ben. Niasinamidli içerikleri de önerirler. Bir de iyi bir gözenek sıkılaştırıcı serumla ve tabi temizlik basamaklarını atlamadan inanın bunun yaşamak zorunda değilsinizSiyah noktalarımla yaşamayı öğrenmem en iyisi..
Azelaik asit eczanelerde mi satılıyor?Siyah nokta problemimden azelaik asitle kurtuldum ben. Niasinamidli içerikleri de önerirler. Bir de iyi bir gözenek sıkılaştırıcı serumla ve tabi temizlik basamaklarını atlamadan inanın bunun yaşamak zorunda değilsiniz
Eczanelerde satılan ilaç formları da var, ben the ordinary’den aldım bu kez.Azelaik asit eczanelerde mi satılıyor?
Teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın ?
Bende iyiyim teşekkür ederim.Teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın ?
Vallahi ayıp etmiş gibi olmayayım ama benim hafıza 1 yıldır fenaBende iyiyim teşekkür ederim.
Forumda daha önce karşılaşmıştık sanırım.
Neler yapıyorsun
Doğrudur.Vallahi ayıp etmiş gibi olmayayım ama benim hafıza 1 yıldır fenaseni bu topikte görmüştüm sanki ama yanlış mıyım ?
Olsun sağlık olsun topik çoktandır aktif değil aktif olunca daha çok konuşur paylaşırızDoğrudur.
Ben de ayıp etmek istemem ama anımsayamadımDaha önce konustuysak lütfen kusuruma bakma
Evet geçen sene daha aktiftikOlsun sağlık olsun topik çoktandır aktif değil aktif olunca daha çok konuşur paylaşırız
Yeni gelinler nerde kız?Evet geçen sene daha aktiftik
benneyanginlargordum Lexacommander C Calcifer Regen_ Katibin Ruhu
Nerelerdesiniz?
Lexa yeni gelinlere beğenmedim atmakla mi meşgul acaba
Kaynana zedeleri avlıyorEvet geçen sene daha aktiftik
benneyanginlargordum Lexacommander C Calcifer Regen_ Katibin Ruhu
Nerelerdesiniz?
Lexa yeni gelinlere beğenmedim atmakla mi meşgul acaba
Benim olduğum yerde yok kendisi. Olsa negzel avlar.Kaynana zedeleri avlıyor
Lexa bulmuştur diye şey ettimYeni gelinler nerde kız?
Sen nerdesinBenim olduğum yerde yok kendisi. Olsa negzel avlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?