Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

@Regen89 Levaiz E ebrydlts
@W O M A N @KedidirKedii
Çok geçmiş olsun gevreklerim umarım sorunsuz atlatmışsınızdır sizler ve yakınlarınız.
Çok geçmiş olsun hepinize. Ben bir Antalyalı olarak 4.’lı depremlerde bile çok korkuyorum (bizde pek olmadığı için). Bugün yaşadığınız korkuyu tahmin bile edemiyorum. Hatta ülkenin çok uzak bir yerinde olmama rağmen haberleri dinleye dinleye arada bir sallanıyormuşuz gibi bile hissettim .

İdare ediyorum meel kendı adıma.
Kotu ve yorucu bir surecten geciyorum ama allahtan umut kesilmez dıyıp bekliyorum.
Sen nasilsin
Teşekkür ediyorum ben de idare ediyorum diyeyim. İş yok güç yok evde pineklemece başka bir şey yaptığım yok. Çok şükür sağlığım yerinde diye avutuyorum kendimi

Teşekkür ediyorum ben de idare ediyorum diyeyim. İş yok güç yok evde pineklemece başka bir şey yaptığım yok. Çok şükür sağlığım yerinde diye avutuyorum kendimi
Avutabılmek inan bana en guzelı, saglıklı ol yeter ki iste olur gucte.

Sabırla bekliyorum bugünlerimizde geçecek inşallah.. Kuzenin nasıl oldu?
Bugun kemoterapısı vardı, bıttıgınde aradım nasılsın demek ıcın cok yorgunum dedı sesi hıc cıkmıyordu yormamak ıcın kapadım. Sımdı annesini aradım ne yapıyor diye, uyuyormuş.
Bu kür biraz agırdı. Alırken yorulmus sonrası ne yapar bılmıyorum. Orda degılım, dun evıme dondum.
Allah yardımcısı olsun ısı zor. Guc kuvvet versin allahım.

Amin inşallah Rabbim şafi adıyla şifalar nasip etsin..En kısa sürede sağlığına kavuşsun...

Ben bir haftada 4 kilo verdim en son Tekrar başlayacağım ketoya ama önce uykumu düzene sokmam lazım tekrardan.

Ne kadar sürede verdiniz 18 kiloyu, umarım kalıcı olur, tekrar almazsınız :)
Ah o olamayan uyku düzeni
Ben de cuma günü diyetisyenle birlikte başlıyorum bakalım neler olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…