- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.801
Narin kişiliğim çok şaşkın şuanKısacası taşak işte be ne uzattın he
Lexa senin muhafazakar kişiliğini seveyimNarin kişiliğim çok şaşkın şuan
Benim gibi muhafazakar bir insana bu tarz şeyler söylemeyiniz lütfen!
Sizi kınıyorum Muzkad Hanım...
Kazan gibi kararmış kalbiniz kendini her fırsatta ele veriyor.
Annem düşün ama bahsetme dedi bu sayede müstakbel kocişime tertemiz varabileceğim. Lütfen bu hayalimi zedeleyecek söylemlerde bulunmayınızLexa senin muhafazakar kişiliğini seveyimkalbimin karası geçmez bir ömür yarası
Çok geçmiş olsun.Benim oglan testis indirme ameliyati oldu da
Konu açarsın buraya evlenmeden pipi muhabbeti yaptım kocişimi aldatmış sayılır mıyım ?Annem düşün ama bahsetme dedi bu sayede müstakbel kocişime tertemiz varabileceğim. Lütfen bu hayalimi zedeleyecek söylemlerde bulunmayınız
Lesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.Ben iyiyim, biraz yorgunum tabi ama o hep var, alistim artik
Sen nasilsin?
Bu aradabenneyanginlargordum arkadasim goremiyorum seni hic. Her sey yolundadir umarim.
Canımın içi allah kalbine gönlüne ferahlık versin bu zorlukla da baş edecek güç versin. Kardeşin de Allah’a emanet olsun. Arada gir belki kafa dağıtabilirsin. ne bileyim gel konuşalım saçmalarım bak senin için isim ver 3-5 kişinin götünü keseyim hemenLesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Oyuzden pek bakamıyorum buraya size bakıp gidiyorum daha dogrusu.
Hepiniz iyisiniz sukur hepinizi opuyorum
Çok çok geçmiş olsun kuzum.Lesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Allah yardımcınız olsun kuzum çok zor bir hastalık sizleri daha da yıpratıyor biliyorum umarım direnir ve bu illeti yenerLesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.Lesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Canim cok uzuldumLesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çok zor seni çok iyi anlıyorumLesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Evde durmayın canlarım...Yavrum teşekkür ediyorum.. Sorunumuz yok şükürler olsun biz de ve yakınlarım da... Çok üzücü.. Şuan bu mesajı yazarken artçı oldu..
Eve geldik yemek yedik bir çanta hazırladık kapının önüne.. Çantalarımız düdük programları afad programlarımız şarj yedeklerimiz üstü baş hazır. Allaha emanetiz. Çok teşekkür ediyorum laxEvde durmayın canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?