Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Narin kişiliğim çok şaşkın şuan
Benim gibi muhafazakar bir insana bu tarz şeyler söylemeyiniz lütfen!
Sizi kınıyorum Muzkad Hanım...
Kazan gibi kararmış kalbiniz kendini her fırsatta ele veriyor.
Lexa senin muhafazakar kişiliğini seveyim kalbimin karası geçmez bir ömür yarası

Ben iyiyim, biraz yorgunum tabi ama o hep var, alistim artik
Sen nasilsin?
Bu arada benneyanginlargordum arkadasim goremiyorum seni hic. Her sey yolundadir umarim.
Lesscıgım bu ara pek keyfim yok, kuzenim hastalandı ve karaciğer kanseri teshısı kondu. Sımdı yuruyemıyor. Kemoterapiye basladı. 40yasında.benım sadece kuzenim degıl dostum ve kardesım de birlikte buyuduk. Ne yedıgımden ne ıctıgımden ne uykumdan hayır var. Agrıları cok ve yuruyemıyor. Onunla gorusup eve donuyorum ve fiziksel hem beynim bır ay ıcınde yaslandı. Iyıye de gitmiyor.
Oyuzden pek bakamıyorum buraya size bakıp gidiyorum daha dogrusu.
Hepiniz iyisiniz sukur hepinizi opuyorum

Canımın içi allah kalbine gönlüne ferahlık versin bu zorlukla da baş edecek güç versin. Kardeşin de Allah’a emanet olsun. Arada gir belki kafa dağıtabilirsin. ne bileyim gel konuşalım saçmalarım bak senin için isim ver 3-5 kişinin götünü keseyim hemen

Çok çok geçmiş olsun kuzum.

JES eksık olma yavrum benımbılıyorum emınım kafam dagılır sızınle ama, sankı eglenmeye hakkım yokmus gıbı hissediyorum bu ara. Allah dualarını kabul etsin hepimize saglık hastalara sifa versin ınsallah seviyorum senı
M MrsDelfino cok tesekkur ederım delfıcım, senı de opuyorum
Hepinizi opuyorum Kendınıze cok ıyı bakın

Allah yardımcınız olsun kuzum çok zor bir hastalık sizleri daha da yıpratıyor biliyorum umarım direnir ve bu illeti yener sifası bol olsun

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Canim cok uzuldum Allah acil sifa versin. Keske yapabilecegim birsey olsa. umarim en kisa zamanda sagligina kavusur

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çok zor seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…