- 15 Aralık 2013
- 15.776
- 36.322
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.981
İnsan su sebeple sigaraya baslar mı baslar, bende herkes ıcıyor ben neden ıcmeyım dıyıp baslamıstım.
Ne ozenırdım ne heves ediyordum. Sırf bende de olsun diye basladım. 15 yasında falandım lise 1 e gidiyordum.
Cok lazımmıs gıbı.
Bırakmana cok sevındım, kac sene ıctın?
Ben de 15te başladım 1 sene sonra bıraktım. 15yaş en ergen yaş demek kiBen de 15 yaşındaydım, ergenliğimin tavan yaptığı zamanlar3-4 yıl içip bıraktım
Kocişim yeni geldi de az konuştum onla döndüm şimdi size
Merve ben seni ıcmıyosun sanıyorum niye oyle sanıyorumBen de siga içtim ben de
Ne guzel sende bırakmışsınBen de 15te başladım 1 sene sonra bıraktım. 15yaş en ergen yaş demek ki
Tövbeliyim 1 senedir.Merve ben seni ıcmıyosun sanıyorum niye oyle sanıyorum
geceniz hayrolsun bagyanlarrr
Kocamı seviyorum evimin direği oğlumun babasıdır. Sizin haddinize mi böyle yazmak hanım efendi jajajajajajajaSana hemen bosan yazalım bosan.
Bosan yazınca bosanılıyormus ya ajajaja
Naber yavrumgeceniz hayrolsun bagyanlarrr
Tamam ozaman, cunku ben genelde herkesı ıcıyor sanarım senın ıcmedıgıne emındımTövbeliyim 1 senedir.
Aynı ben. Sırf bu sebeple basladım bende sjajajaja allahım ben ergenken gerızekalıymısım ya
İnsanlar bosanınca mutlu oluyorum napayımKocamı seviyorum evimin direği oğlumun babasıdır. Sizin haddinize mi böyle yazmak hanım efendi jajajajajajaja
Bana sigara içirtmediker. Neymiş içine çekmiyormuşum sigara mundar oluyormuşBen de 15te başladım 1 sene sonra bıraktım. 15yaş en ergen yaş demek ki
Gitmiş zaten uçurmuş mune hajajajİnsanlar bosanınca mutlu oluyorum napayım
Hobilerim arasında insanlara bosan demek var sjajajs
Hahahahahahahaha bak bunu hıc dusunmemıstım ama haklısın ıyı kı hıcbırı yoktu bence sjsksksksben de hep bunu derim. İyi ki zamanımda tiktok vs yokmuş, hiç değilse tüm gerizekalılıklarımı yalnızca arkadaşlarım gördü ve bitti.
Teşekkürler Allahım teknolojiyi 15 sene önce geliştirmediğin için.
Anlıyor musun peki
Yok yahu niye öyle diyeyim dkdjdjs evet var üç yıl olacakErkek arkadaşın var mı
Sohbet olsun diye soruyorum, ne meraklı falan deme.. He merakta ediyorum suan tabii
Aşkım nolur kitab deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?