- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.001
Ne mutlu sana, hıc sigara ıcmeyenlere gıptayla bakarım hep.Ben hiç içmedim ağzıma sürmedim prensip olarak sigara ve içkiinşaAllah sürmem de aman alışmak istemem tek alışkanlıgım abur cubur ühüüü o da kötü
Anlıyorum ya her zaman olmuyor böyle ben oturdummu bitiririm kitabı normalde bugüne has :dAnlıyor musun peki
Yaş kaç? AsdfadrssrYok yahu niye öyle diyeyim dkdjdjs evet var üç yıl olacak
Ne guzel ya.Yok yahu niye öyle diyeyim dkdjdjs evet var üç yıl olacak
Niye kız valla calci dedi konu açıldı burasıyida kütüphaneye çevirdi başkanAşkım nolur kitab deme
Naciye teyze gıbı sorguya cekmeyım dedım ama ıcımden gecen soru buyduYaş kaç? Asdfadrssr
Aşkım nolur kitab deme
İfşa olacağım diye korkuyorum kdjdjdjs seninkine çok yakınYaş kaç? Asdfadrssr
Hayalimdi karambole geldim evlilik ahajaNe guzel ya.Evlenme hep sevgili kal
KitaB deme kitaP deNiye kız valla calci dedi konu açıldı burasıyida kütüphaneye çevirdi başkan
Hemen eline kitab al
İfşa olacağım diye korkuyorum kdjdjdjs seninkine çok yakın
Ay Merve yaKitaB deme kitaP de
Ifsa dedın kaynanasıdan korkan nur geldı aklıma nuru da cagıralım sjsusjsİfşa olacağım diye korkuyorum kdjdjdjs seninkine çok yakın
157 boy kilo 54 olmuş 53tüNe mutlu sana, hıc sigara ıcmeyenlere gıptayla bakarım hep.
Kilo durumun nasıl ballıcım
Uzak mesafe ilişkisi olunca hep sevgili kalmak zorNe guzel ya.Evlenme hep sevgili kal
Birimiz sormalıydıkNaciye teyze gıbı sorguya cekmeyım dedım ama ıcımden gecen soru buydu
Kilolu degılsın ya gayet iyisin.157 boy kilo 54 olmuş 53tücan simidim var (demir hapı kullanıyorum belki bahanem olur)
Uzak mesafeyse zor haklısınUzak mesafe ilişkisi olunca hep sevgili kalmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?