- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.061
Bu arada ben de beğendim gözlerini demicektim ama neyse Allah nazarlardan korusunBurası da Trakya, burdan cıkıs yok
Sjsjsjsjs
Niye demıcektın merak ettımBu arada ben de beğendim gözlerini demicektim ama neyse Allah nazarlardan korusun
Herkes demis zaten diyeNiye demıcektın merak ettım
Kac kadeh kırıldı sarhoş gonlumde dıye trıbun sarkıma giriyorum ozaman Merve bu gazla ok musun sjsksksksBize de heryer trabzon
Devam devamKac kadeh kırıldı sarhoş gonlumde dıye trıbun sarkıma giriyorum ozaman Merve bu gazla ok musun sjsksksks
Tabii ki sen (kimin arabasina binerse onun dudugunu çalma hareketi 101)Ben mi canım?
Parantez için üzdüTabii ki sen (kimin arabasina binerse onun dudugunu çalma hareketi 101)
Bi şansımı deniyim demiştim belkim olur diyeYapmamYangınımın yeri ayrı.
Kiyamiss, kim yazarsa tabii ki sen diyom da ondan kendime giydirdmParantez için üzdü
Bi kaç fırın ekmeğe daha ihtiyacın varBi şansımı deniyim demiştim belkim olur diye
Neyi paylasalım kac kadeh kırıldı sarhoş gonlumdeyı mıYukum geli
Benim için birisi onun videosunu paylaşabilir mi pek video paylaşmaktan anlamıyorum.
Uyku esprisi de bulamadım zaten.
Gut nayt bacı. Rüyanda bacaklarımı gör.Yukum geli
Benim için birisi onun videosunu paylaşabilir mi pek video paylaşmaktan anlamıyorum.
Uyku esprisi de bulamadım zaten.
Diyetteyim aşkısııBi kaç fırın ekmeğe daha ihtiyacın var
Allah im sen koru Ya Rabbim ocaklardan ırakGut nayt bacı. Rüyanda bacaklarımı gör.
Kız negzel bacaklarım yaaaAllah im sen koru Ya Rabbim ocaklardan ırak
Sankı kız ruyanda chucky ı gor dedıAllah im sen koru Ya Rabbim ocaklardan ırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?