- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.081
Şimdi biz prolar altta konuya bakanları görüyoruz ya burdan onlara sesleniyorum. Gelin anam. Siz de yazın.Sankı kız ruyanda chucky ı gor dedı
Ajsjsjsjssjsjsj koptummmYatak ıcınde bisküvi yiyorum ınsallah carpılmam
Ben evlı degılım stevya evlı degıl, dıgerlerı de sevdıgım arkadaslarım. Bosanın gelın diyemedim ne yapayımGitmeden sorayim bu ne herkes cift ben neden tekim sohbetinde yazisiyoruz da ama hepiniz evlisiniz benim çok uykum geldi sanırım şu an hepinizi sasi görüyorum cift değil 4 tane hatta.
Bu sefer kesin uyuyorum .
Yarın aydınlatıcı kutum bitecek sanırım .
He he kesin öyledir duydum dediğini herifinkiyle yarışıyor dedin ya sohbette.Kız negzel bacaklarım yaaa
Aslında bekarlar yazışçaktı biz çöktük yangının başınaGitmeden sorayim bu ne herkes cift ben neden tekim sohbetinde yazisiyoruz da ama hepiniz evlisiniz benim çok uykum geldi sanırım şu an hepinizi sasi görüyorum cift değil 4 tane hatta.
Bu sefer kesin uyuyorum .
Yarın aydınlatıcı kutum bitecek sanırım .
O kolumdu beHe he kesin öyledir duydum dediğini herifinkiyle yarışıyor dedin ya sohbette.
Bende aklıma carpılmak gelınce bı ufak korkudan koptum sjsjsjsjsAjsjsjsjssjsjsj koptummm
Elinle komple yatğı sıvazlayacak daha çok enerji harcayacalsın başka yerde yemektenBende aklıma carpılmak gelınce bı ufak korkudan koptum sjsjsjsjs
Merve sjsksksksksksksks elimle kırıntıları supururken bu yorumunu okudum hahajajajajjaahahhahaahahElinle komple yatğı sıvazlayacak daha çok enerji harcayacalsın başka yerde yemekten
Yaa işte öyleeMerve sjsksksksksksksks elimle kırıntıları supururken bu yorumunu okudum hahajajajajjaahahhahaahah
Hahahahahahahahah bıskuviyi mutfaga koymaya gidiyorum moraller bozukYaa işte öylee
En sevdiğim şey aç yatmak.Hahahahahahahahah bıskuviyi mutfaga koymaya gidiyorum moraller bozuk
Ya acta degıldım aslında sizle yazısırken sigara cok ıctım agzım acıdı dıslerımı fırcalamadan tatlı atayım agzıma dedımEn sevdiğim şey aç yatmak.
İçmesen o kötü şeyi hiç bırakmayı denedinmi?Ya acta degıldım aslında sizle yazısırken sigara cok ıctım agzım acıdı dıslerımı fırcalamadan tatlı atayım agzıma dedım
Konu nerelere geldi mutfaga geri dondum suan
Acil bu kafadan lazm bana acil hel mi pliz
Prezınt pırezıntım ben
Hay beyb
Kuruyacan ac acina gonlunce ye artikEn sevdiğim şey aç yatmak.tesellli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?