- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.870
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.101
Ya geç saat yemeleri bana hemen yarıyor bıraktım biliyosun 6 dan sora bsy yemiyorumKuruyacan ac acina gonlunce ye artik
Guruldamiyor artik tekme atiyordur oBen uyumadikca karnım gurulduyor en iyisi artık uyuyayım sesi çok çıkmaya başladı
Benim hemen hemen böyle gerçekten. Bazen ben çok bilmişlik yapıyorum bak dikkat et baazen. Eşimle susup gözgöze geliyorum. Başlıyom ben pıresıdınt pıresıdıntım demeyeAcil bu kafadan lazm bana acil hel mi pliz
Hay beyb
Hemde nasıl yaffGuruldamiyor artik tekme atiyordur o
Hmm okYa geç saat yemeleri bana hemen yarıyor bıraktım biliyosun 6 dan sora bsy yemiyorum
Hıc denemedım hmcım. Oruc tuttuğum zamanlar dısında da hıc ıcmemezlık etmedimİçmesen o kötü şeyi hiç bırakmayı denedinmi?
Şu irade bende de olsa keşkeYa geç saat yemeleri bana hemen yarıyor bıraktım biliyosun 6 dan sora bsy yemiyorum
Esime atiyorum simdi videoyu. Idolum bundan sonra bu adamBenim hemen hemen böyle gerçekten. Bazen ben çok bilmişlik yapıyorum bak dikkat et baazen. Eşimle susup gözgöze geliyorum. Başlıyom ben pıresıdınt pıresıdıntım demeye
Hain sen beni yarı yolda bıraktın zatennn bı kaşık çaya şeker atacam diyeHmm okben gidip bisey yicem sindi
Alışıyor insan bı başla devamı gelir ama susturmanin yolunu bulman lazimŞu irade bende de olsa keşke
HahahahshshshshshsshHain sen beni yarı yolda bıraktın zatennn bı kaşık çaya şeker atacam diye
Bende cıkolatayı bıraktım bıskuvı kemiriyorum arada ama o sayılmazHahahahshshshshshsshama cikolata yemiyom
Minik farem puskevit mi kemiriyon kiyamamssBende cıkolatayı bıraktım bıskuvı kemiriyorum arada ama o sayılmaz
Ben de kurabiyr yaptım yedim kocaman 4 tane o da sayılmaz.Bende cıkolatayı bıraktım bıskuvı kemiriyorum arada ama o sayılmaz
Sayilmazmi. Ben varya bı bisküvi açıyorum süte baniyorum bı paket bitiyorBende cıkolatayı bıraktım bıskuvı kemiriyorum arada ama o sayılmaz
Ne sayılır o zamanBen de kurabiyr yaptım yedim kocaman 4 tane o da sayılmaz.
Kac defadir basa sariyorum nasi ? Diyo ya orda kopuyorjm
Prezınt pırezıntım ben
Hee sayilmazBen de kurabiyr yaptım yedim kocaman 4 tane o da sayılmaz.
Kesinlikle almamak lazım. Kimse yemesin paketli gıda.Sayilmazmi. Ben varya bı bisküvi açıyorum süte baniyorum bı paket bitiyoreve almıyorum hiç o yüzden eşim yüzünden. Evde olmasa Yemen yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?