- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.581
Hosbuldum askosum seninle girgir yapmaya geldim ❤ ozledim yav
Peki adimin merve olmasi spxiozjxxkiçim soğuk sular serpildi. mervelerde çalışıyorsunuz değil mi?
Küçük çocukla gün çabuk geçmiyor mu yaKızlar ben calismiyorum da. Haftaici ayri dert haftasonu ayri... gecmiyor...
Ama kocayı çocuğu bulunca bizi unut hemen en çok onlara günaydınGünaydin bekarlar
Evliler size günaydin yok, gidin kocalariniz gunaydin desin
P palamutKingdom9821 en cok size günaydin
Küçük çocukla gün çabuk geçmiyor mu ya
Ama kocayı çocuğu bulunca bizi unut hemen en çok onlara günaydın
Aaa doğru unutmuşumEvde degildim bebegim ben. Oglum annemdeydi ben sevgilimleydim. Sagolsun piyasalar sebebiyle 24 saatin 20sinde telefon susmadi havami aldim
Yatirimi severiz, bilirsin money talks canim
Ay teşekkür ederimSimdi beyimle kizim baska knackcim. Seni ilk konundan beri tanirim severim o ayri.
Ay teşekkür ederimBeyinle evladın mecbur sevicez napalım. Ay ilk konun deyince beni geneleve atanlar geldi aklıma vdhsjskkala
Yuh yani. Rus olduğun için linç yemek nedir yaBen rusum diye bi linc yemistim
Yasin 25i gecsin kocan seni terkeder daha citirini alir sen de karaköyde is ararsin demisti biri
Kepazelik level tirmaniyordu
yavrum nelerelerdesin yaaaçiftimi evde bıraktım geldim.
doğada hangi canlı sabahın köründe çiftinin yanından ayrılıp vahşi ormana dalıyor merak ediyorum
yavrum nelerelerdesin yaaa
Ay inanmıyorum. Neyin hırsı ise kaynağından çıkarmaya totosu yememiş demek ki.Ben rusum diye bi linc yemistim
Yasin 25i gecsin kocan seni terkeder daha citirini alir sen de karaköyde is ararsin demisti biri
Kepazelik level tirmaniyordu
Mekanın sahibi geri geldi yavrumkız ben bu topic kurudu kaldı kimse yazmıo sanıyorum
dksglşkgşgdf
hatta size sorcaktım niye yazmıosunuz die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?