- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.881
Çok sadesin balım
Her zamanki sadeliğin şekerim bu kahve kombinin. Yemek kombinin ise buÇok sadesin balım
Çocuklara bir şeyler yediriyordum aklımdan çıkmış birazdan hemen yapıyorum
Bu şey markete giderken ben
Valla o işlerin bu postası gun ıcınde sayılır suan bebe sallıyorumAaa ne yüzsüzlüğğ hoş geldin. çayın kahven nerde ki
Şey mi dostum, yine yangınlar yıne benBen de kek yapcam sözüm vardı
Bu şey markete giderken ben
Aydınlatıcın az olmuş canımHer zamanki sadeliğin şekerim bu kahve kombinin. Yemek kombinin ise bu
Puhahahahahaahahahah offf bu aralar ona çok gülüyorummm özellikle çghb2 de yaptılar izlediniz miŞey mi dostum, yine yangınlar yıne ben
Çayımı bekliyorum kaynamadı yemek yapıldı yeni koyabildimelektra hu huuu
Sacına taksin diye calciye avize aldım taslı sksksksks dogum gunu hediyesiAydınlatıcın az olmuş canım
Her zamanki gibi bebeğim. Hiç mütevazi olamayacağımÇok güzelsin calci
Ayyyy ızlemedım, hemen ızlıyimPuhahahahahaahahahah offf bu aralar ona çok gülüyorummm özellikle çghb2 de yaptılar izlediniz mi
ahahahah yalnız tam senlikmişŞey mi dostum, yine yangınlar yıne ben
Kankim ya annem tüm ocağı rezerve etmiş yemeklere onun işi bitince koyabildim kaynamasını bekliyorumCay ıcıcem dedı gıdıs o gıdıs, cay almaya giden geri gelmiyor sjsjsjsks
Çok güzelsin calci
Ya bjsey diyimi
100mt öteden görülecek şekilde yapmıştım az mı olmuş görünmüyor muAydınlatıcın az olmuş canım
Bana yalnızca iş arkadaslarım, sey mı dostum yine yangınlar yıne ben der sksksksskahahahah yalnız tam senlikmiş
Beğenmedin mi beniYa bjsey diyimiilk once eki gordum aha dedim su yorumları möthiş hatunu sonunda gorecem actımkı ne görimmm ayyyhhhh bana bıseyler olii
Bekliyoz bekliyoz acele etmeKankim ya annem tüm ocağı rezerve etmiş yemeklere onun işi bitince koyabildim kaynamasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?