- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.901
Hani fotolarda hatun Shop yapar Sonra gondrır bacısına kuzenine arkadasına guzel olmusmuyum diyeBeğenmedin mi beni
Ben izledimPuhahahahahaahahahah offf bu aralar ona çok gülüyorummm özellikle çghb2 de yaptılar izlediniz mi
Bence az olmuş canım kriterin ışıltından geçici olarak bizi kör etmek olmalı100mt öteden görülecek şekilde yapmıştım az mı olmuş görünmüyor mu
Şuydu bebişim Emre söylüyor sürekli öldümmAyyyy ızlemedım, hemen ızlıyim
Hahahahahahaha shoplu foto yollayana orijinalini gonder demekte. Ne bıleyım........Hani fotolarda hatun Shop yapar Sonra gondrır bacısına kuzenine arkadasına guzel olmusmuyum diyehani karşıdakı de der ya orjnalını gonder bakım bide diye o hesap oldu
Ben bu muhabbet yuzunden tombul cocugu instada takibe aldım skskakakaksksŞuydu bebişim Emre söylüyor sürekli öldümm
Hahahahhaa çok iyiyaaaBen bu muhabbet yuzunden tombul cocugu instada takibe aldım skskakakaksks
Oysa ki en sade halimle geldimHani fotolarda hatun Shop yapar Sonra gondrır bacısına kuzenine arkadasına guzel olmusmuyum diyehani karşıdakı de der ya orjnalını gonder bakım bide diye o hesap oldu
Ama bak simdi diyorkı belli oluyormu Shop yaptigim. Bende ayırt etmek ıcın orijinalini istiyorum mesela anlasılıyormu diyeHahahahahahaha shoplu foto yollayana orijinalini gonder demekte. Ne bıleyım........
Ciddi olamazsın jsksksösBen bu muhabbet yuzunden tombul cocugu instada takibe aldım skskakakaksks
AşkımsınBekliyoz bekliyoz acele etme
Butun unlulerle fotosu var skskakakakaHahahahhaa çok iyiyaaainstam olsa ben de alırdımya
Cıddıyım askımCiddi olamazsın jsksksös
Aşkımsın cıkolata askımsın limonata buda o hesap olduAşkımsın
Ahsjsjsjajsshshsh Allahım harika yaButun unlulerle fotosu var skskakakaka
Genellikle isimlerini bilmiyor ama TV de gormus
Adını bilmediğim unlu abi ile... Foto isimleri boyle skskakskskakakaakakaksjs
Ahahahahhaa adını bilmediğim ünlü abi ahahahahhaButun unlulerle fotosu var skskakakaka
Genellikle isimlerini bilmiyor ama TV de gormus
Adını bilmediğim unlu abi ile... Foto isimleri boyle skskakskskakakaakakaksjs
He tamam ozaman senin ki dogru olan.Ama bak simdi diyorkı belli oluyormu Shop yaptigim. Bende ayırt etmek ıcın orijinalini istiyorum mesela anlasılıyormu diyetamm senin sucun yok ben eksik anlattım az once
Acik acik akakakakaAhsjsjsjajsshshsh Allahım harika yahemen stalklayayım herkese açıktır muhtemelen
Kıskandın mıııııAşkımsın cıkolata askımsın limonata buda o hesap oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?