Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hani fotolarda hatun Shop yapar Sonra gondrır bacısına kuzenine arkadasına guzel olmusmuyum diye hani karşıdakı de der ya orjnalını gonder bakım bide diye o hesap oldu
Hahahahahahaha shoplu foto yollayana orijinalini gonder demekte. Ne bıleyım........

Hani fotolarda hatun Shop yapar Sonra gondrır bacısına kuzenine arkadasına guzel olmusmuyum diye hani karşıdakı de der ya orjnalını gonder bakım bide diye o hesap oldu
Oysa ki en sade halimle geldim

Hahahahahahaha shoplu foto yollayana orijinalini gonder demekte. Ne bıleyım........
Ama bak simdi diyorkı belli oluyormu Shop yaptigim. Bende ayırt etmek ıcın orijinalini istiyorum mesela anlasılıyormu diye tamm senin sucun yok ben eksik anlattım az once

Hahahahhaa çok iyiyaaa instam olsa ben de alırdımya
Butun unlulerle fotosu var skskakakaka
Genellikle isimlerini bilmiyor ama TV de gormus
Adını bilmediğim unlu abi ile... Foto isimleri boyle skskakskskakakaakakaksjs

Ahsjsjsjajsshshsh Allahım harika ya hemen stalklayayım herkese açıktır muhtemelen

Ahahahahhaa adını bilmediğim ünlü abi ahahahahha

Ama bak simdi diyorkı belli oluyormu Shop yaptigim. Bende ayırt etmek ıcın orijinalini istiyorum mesela anlasılıyormu diye tamm senin sucun yok ben eksik anlattım az once
He tamam ozaman senin ki dogru olan.
Oyle diyorsa ağzıyla shoplu dıye haklısın.
Ama gizli Shop yapanlar var ya, karsında orijinali duruyor sksksksksksksk onları bozmak gunahtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…