Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

He tamam ozaman senin ki dogru olan.
Oyle diyorsa ağzıyla shoplu dıye haklısın.
Ama gizli Shop yapanlar var ya, karsında orijinali duruyor sksksksksksksk onları bozmak gunahtır
Valla ben en son shoplu bi foto gordum Sonrada orijinalini gordum. Ikısıde 5 para etmezdi yuzune de soyledım ben begendım dedi zevkler tartısılmaz

He tamam ozaman senin ki dogru olan.
Oyle diyorsa ağzıyla shoplu dıye haklısın.
Ama gizli Shop yapanlar var ya, karsında orijinali duruyor sksksksksksksk onları bozmak gunahtır
Üniversiteden bir arkadaşım başkalarının fotoğraflarını kendisine aitmiş gibi paylaşıyor. Direkt hikayesine yanıt veriyorum aaa şunu nereden aldın çok güzel diye. Bir de cevap veriyor kdjdjdjs Çok eğlenceli

Valla ben en son shoplu bi foto gordum Sonrada orijinalini gordum. Ikısıde 5 para etmezdi yuzune de soyledım ben begendım dedi zevkler tartısılmaz
Var var oyle tipler. Benim bir tanıdıgım var pogaca yanaklı kepce (sevmiyorum hıc) Fotolarını gorsen adrıana lıma.

Şizofren mı yavrum? Ona gore dalga gecıcem skskakakakakaka

Var var oyle tipler. Benim bir tanıdıgım var pogaca yanaklı kepce (sevmiyorum hıc) Fotolarını gorsen adrıana lıma.
Ayyyh bak gunaha giriyorum sımdı allahım affetsınde eski ısyerinden bir kız vardı en son göreli bi 4 yıl olmustur..yani Allah ıcın guzel degıl(töbe töbe) (bak geride korkuyorum lafçılıktan goruyomusun) neyse gecen medyada karsıma cıktı bukadar yılda bukadar guzellesmesi mumkun değil be bacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…