- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.921
Eren karayılan gir bı ara profiline bak alev aksksksksksAhahahahhaa adını bilmediğim ünlü abi ahahahahha
Valla ben en son shoplu bi foto gordum Sonrada orijinalini gordum. Ikısıde 5 para etmezdiHe tamam ozaman senin ki dogru olan.
Oyle diyorsa ağzıyla shoplu dıye haklısın.
Ama gizli Shop yapanlar var ya, karsında orijinali duruyor sksksksksksksk onları bozmak gunahtır
Üniversiteden bir arkadaşım başkalarının fotoğraflarını kendisine aitmiş gibi paylaşıyor. Direkt hikayesine yanıt veriyorum aaa şunu nereden aldın çok güzel diye. Bir de cevap veriyor kdjdjdjs Çok eğlenceliHe tamam ozaman senin ki dogru olan.
Oyle diyorsa ağzıyla shoplu dıye haklısın.
Ama gizli Shop yapanlar var ya, karsında orijinali duruyor sksksksksksksk onları bozmak gunahtır
Hemenn bakıyorumEren karayılan gir bı ara profiline bak alev aksksksksks
Var var oyle tipler. Benim bir tanıdıgım var pogaca yanaklı kepce (sevmiyorum hıc) Fotolarını gorsen adrıana lıma.Valla ben en son shoplu bi foto gordum Sonrada orijinalini gordum. Ikısıde 5 para etmezdiyuzune de soyledım ben begendım dedi zevkler tartısılmaz
Soğansız gitmezKıskandın mıııııcalcimlede kuru ile pilav gibiyiz
Kimse yokken itiraf edeyim. Ben kahve yapmayı bilmiyorum, biri yaparsa içiyorum
Şizofren mı yavrum? Ona gore dalga gecıcem skskakakakakakaÜniversiteden bir arkadaşım başkalarının fotoğraflarını kendisine aitmiş gibi paylaşıyor. Direkt hikayesine yanıt veriyorum aaa şunu nereden aldın çok güzel diye. Bir de cevap veriyor kdjdjdjs Çok eğlenceli
Soğanlı lahmacun olur hee böyle domotes soğan yeşillik offff adhjkkSoğansız gitmezsoğanda ben olammı ağlatırım ama
Nescafe ıctım Saglıksiz son dereceSelamlar.Hepiniz sağlıklı şeyler mi içiyorsunuz aşk olsun ben 2 bardak fanta devirdim şiştim
Hayır değil böyle yapan çok kişi var kdjdjdjsŞizofren mı yavrum? Ona gore dalga gecıcem skskakakakakaka
Turşu olmak istiyor aşkımKıskandın mıııııcalcimlede kuru ile pilav gibiyiz
Tamam da niye? SkskskakakaHayır değil böyle yapan çok kişi var kdjdjdjs
Suya kahveyi koy karistir hepsi buKimse yokken itiraf edeyim. Ben kahve yapmayı bilmiyorum, biri yaparsa içiyorum
Yokuş aşağı itsem yuvarlanır mısın pekiSelamlar.Hepiniz sağlıklı şeyler mi içiyorsunuz aşk olsun ben 2 bardak fanta devirdim şiştim
Ayyyh bak gunaha giriyorum sımdı allahım affetsınde eski ısyerinden bir kız vardı en son göreli bi 4 yıl olmustur..yani Allah ıcın guzel degıl(töbe töbe) (bak geride korkuyorum lafçılıktan goruyomusunVar var oyle tipler. Benim bir tanıdıgım var pogaca yanaklı kepce (sevmiyorum hıc) Fotolarını gorsen adrıana lıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?