- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de bi ara erkek sinekten dahi hoşlanır olmuştuk.Korıdordakı petege yaslanır, elimizde gazoz simit gelene gecene igrenerek bakardık bızde![]()
Delfinonun da sevgilisi var
Yallah demedim gııı gelll bana gel banaaa gel bana gel sevgılıııım didim![]()
Çok geniş bir skaladan seçiyormuşsunuz yavLisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardik![]()
Hahahahahahaha tam oturup aglamalıkmıs yalnız buBiz de bi ara erkek sinekten dahi hoşlanır olmuştuk.![]()
Çocuğu bir sene sinsi sinsi izledim. Ne dinler ne izler ne beğenir diye.Aaa yok neden kinayayim nette duzgun adam bulanlar bence secilmis kisiAllahin sevdiği kullari
![]()
Uçan kaçan benim olabilir mi o oyunLisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardik![]()
Olsun geyiğe gelsınDelfinonun da sevgilisi varSevgilisi olanlari kibliycem çok fena fesatlandim
Iyi niyetli olmadigim içün
![]()
Bu kız totem istiyo belli neyse du anlatım hay benide buralara soktunuz ya 2020 mart anacıklarından du gelıyomBu kadarcık mi![]()
Arkadaşlar bu kadıın ajann kendisi evlidir. Derhal taşlayınBiz de bi ara erkek sinekten dahi hoşlanır olmuştuk.![]()
Çok değişik kafalar yaşıyorduk. Cips ve kolayı fazla kaçırıyorduk galibaHahahahahahaha tam oturup aglamalıkmıs yalnız bu![]()
Oysa tum hayatını biliyordun dı mıÇocuğu bir sene sinsi sinsi izledim. Ne dinler ne izler ne beğenir diye.
Sonra mesaj attım. Garibanım da denk geldik sanıyor![]()
Yawww bana hep en tipsizler denk gelirdi o zamandan bahtsizmisim da anlamamisimÇok geniş bir skaladan seçiyormuşsunuz yav![]()
Ahahhajajaa hayırlı kısmet çıkmadı demezsin artıkYawww bana hep en tipsizler denk gelirdi o zamandan bahtsizmisim da anlamamisimBir keresinde de koseden din kulturu hocasi ciktiydi aafahajaja tovbeler olsun
![]()
Oooo üstad parti kur oy verelimÇocuğu bir sene sinsi sinsi izledim. Ne dinler ne izler ne beğenir diye.
Sonra mesaj attım. Garibanım da denk geldik sanıyor![]()
HahahahahahahahahaYawww bana hep en tipsizler denk gelirdi o zamandan bahtsizmisim da anlamamisimBir keresinde de koseden din kulturu hocasi ciktiydi aafahajaja tovbeler olsun
![]()
Bu gizli birşey değil kiArkadaşlar bu kadıın ajann kendisi evlidir. Derhal taşlayın![]()
Bu kız totem istiyo belli neyse du anlatım hay benide buralara soktunuz ya 2020 mart anacıklarından du gelıyom![]()