• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Doğumda normal değil mi ama? Zaten bebekle uğraşmaktan uykusuz kalıyorsunuzdur 🙁 Hormonları da çok etkiliyor sonuçta. Sizin durum normal bence 😊 Biz çöpsüz üzümüz :KK70: Bir kedimiz var onu da odadan atıp kapıyı kilitliyoruz :KK70:
Tabi normal ama anormal olan bir turlu bitmemesi 🤣 cocuk yuruyecek ben hala dogumu bahane ediyorum

Ortalama bir yıl gayet normal ya 😊 doğumdan sonra regl oldun mu?

Ben de sanki çocukluymuşum gibi yazıyorum ama :KK53: okuya okuya az bir bilgim var benim de :KK70:
Evet oldum iki kez. Evlilik bize yaramadi bence. Pes pese iki velet yapınca ne enerji kaldi ne libido 🤦‍♀️
Son 3 senedir geceleri yanimizda hep biri var nasil istekli olabilirim 🤣

evet, ayın aslanda olduğu günler saç bakımı için iyidir mesela :) malum aslan yelesi gibi saçlar için.
bazı başka burçlarda da onların doğaları gereği kestirseniz uzamaz kolay kolay gibi gibi..
kozmik bakım sayfası baya iyi, ben de takip ediyorum.
O zaman ben doğum günümde kuafore gıdeyım kesıp boyatayım başlayayım saç bakımlarına😂😂

Sen bana şöyleyim falan dedin bir resim attın taş gibi mübarak 😂 ben biliyordum ama ınsan kendınde olmayan şeylerı takar😂😂😂
Kiloluların yüzü güzel olmuyor mu kız :D

168-169 boyumla 86 kiloyum hanımlar (düz 1.70 diyelim biz :KK53: ) 20-26 kilo fazlam var en az :D evde aşağıya ağda falan yapamıyorum göbekten görünmüyor :D Ama yüzüm güzeldir tombikliğim dışında :D mütevazi olamıcam :D

Kiloluların yüzü güzel olmuyor mu kız :KK70:

168-169 boyumla 86 kiloyum hanımlar (düz 1.70 diyelim biz :KK53: ) 20-26 kilo fazlam var en az :KK70: evde aşağıya ağda falan yapamıyorum göbekten görünmüyor :KK70: Ama yüzüm güzeldir tombikliğim dışında :KK70: mütevazi olamıcam :KK70:
Yok artık 86 degilsindr ciddi misin bu arada aynı boyuz 169 boy mu olur 170 diyorum ben de ne oyle arada kalmisiz 🤣🤣

Yok artık 86 degilsindr ciddi misin bu arada aynı boyuz 169 boy mu olur 170 diyorum ben de ne oyle arada kalmisiz 🤣🤣
Evet 86’yım :D Burada da yazdım daha önce Lexa’yla konuşmuştuk. Lise sona kadar 49 kiloydum. Sonra 57’lere çıktı en güzel kilom oydu. Üni 1’de 60-65’tim o da fena değildi. Üni 2 sonuna 77 oldum 69’a kadar kilo verdim geri aldım tekrar 70’e indim. 2017’den beri de gram kaybedemedim 🙁

Evet 86’yım :KK70: Burada da yazdım daha önce Lexa’yla konuşmuştuk. Lise sona kadar 49 kiloydum. Sonra 57’lere çıktı en güzel kilom oydu. Üni 1’de 60-65’tim o da fena değildi. Üni 2 sonuna 77 oldum 69’a kadar kilo verdim geri aldım tekrar 70’e indim. 2017’den beri de gram kaybedemedim 🙁
Stresten kilo alanlardansn sen o zamn kuzum biraz diyetle kilo vermeye çalış evlenince 10 kilo aldım ben :KK70: o 10 kiloyu hep aklında tut alacaksn diye o yuzden simdiden kilo ver ablani dinle😍 cunku bizim boyumuzun maksimumu 70 kilo. Ben şu koronadanmidr bilmiyorum evdeyim diye 65 kilodan 61e düstüm stresten zayflayanlardanm ben

Stresten kilo alanlardansn sen o zamn kuzum biraz diyetle kilo vermeye çalış evlenince 10 kilo aldım ben :KK70: o 10 kiloyu hep aklında tut alacaksn diye o yuzden simdiden kilo ver ablani dinle😍 cunku bizim boyumuzun maksimumu 70 kilo. Ben şu koronadanmidr bilmiyorum evdeyim diye 65 kilodan 61e düstüm stresten zayflayanlardanm ben
Ne güzel. Ben duygularını yiyenlerdenim :D Annemin rahatsızlığıyla yağlı, yüksek kalorili yiyeceklere yöneldim. Mutlu olmak için. Kolayı kestim geçen yıl. Günde 2-3 bardak içerken hiç içmez oldum. Bütün yıl o kadar şekeri kaloriyi almamam hiçbir işe yaramadı :D Sınavdan sonra deneyeceğim tekrar.

Ne güzel. Ben duygularını yiyenlerdenim :KK70: Annemin rahatsızlığıyla yağlı, yüksek kalorili yiyeceklere yöneldim. Mutlu olmak için. Kolayı kestim geçen yıl. Günde 2-3 bardak içerken hiç içmez oldum. Bütün yıl o kadar şekeri kaloriyi almamam hiçbir işe yaramadı :KK70: Sınavdan sonra deneyeceğim tekrar.
Iste su sınavıda gec guzel bir diyet sporla birlikte kilonu verirsin sağlığın yerinde olsunda önemli olan o 😍. Zaten fıstık gibi kızsın kuzum sağlik icin kilonu da verirsen kaymaklı fıstık olursun 🤗

Iste su sınavıda gec guzel bir diyet sporla birlikte kilonu verirsin sağlığın yerinde olsunda önemli olan o 😍. Zaten fıstık gibi kızsın kuzum sağlik icin kilonu da verirsen kaymaklı fıstık olursun 🤗
En önemlisi sağlık için evet. Polikistik over var. O kilo aldırıyor en çok. Vermeyi zorlaştırıyor. İnsülin direncim yokmuş neyse ki. Tiroid şeker vs hepsine baktırdım bir sıkıntım yok 🥰 İşe başlayınca hareketlilikle veririm kiloyu diye umuyorum ben de 😊 İyi dileklerin için teşekkür ederim 😘❤️

Back
X