Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Keşke ya acıyı ya önemli şeyleri öteleyebilsek. Çok zordur eminim.
Ama işte acıyı sonuna kadar çekmeden olmuyor galiba.
Ben böyle çok dolunca yatağa oturup ağlayabildiğim kadar ağlıyorum. Sonra uyuyorum. Sabah artık üzülmeye mecalim kalmıyor.
Çocukça ama işe yarıyor bazen.
Ben sabah kalkinca ağladim diye uzuluyorum😂
Gozlerim balon gibi oluyor kendimi taniyamiyorum da😀

Anlıyorum. Neden böyle oldu peki? Yani ilişkiniz falan. Daha detaylı anlatırsanız belki buradakiler daha iyi destek olabilir
Hayattaki planlarımız, yaşantımız örtüşmesi gereken noktalarda örtüşmüyordu. İşler ciddiye bindiği zaman bunlar sorun olacaktı. BDV deki bazı konulara benzer bir durum oluşurdu sanırım.

Disarda hafif tempolu yuruyusler yap kuzum insan ferahliyor. Aç soyle guzel muzikler😍 Aklina guzel seyler getir.
Şu aralar bunu yapmam mümkün olmuyor. Ama yine de mümkün olduğunca yapmaya çalışacağım. :)Ya bazen kendime kızıyorum nasıl üzülürsün, böyle yıpratırsın, canım acıyor dersin bu konu için. Buna hakkım yok diyorum. Böyle bir şey için bunları demeye deyip kendime kızıyorum.
Ama bazen böyle zor geliyor bu durum da. .

Pamuğu çaya batırıp gözü kapatıp üstünde biraz bekletince o şişlik geçiyor biraz. Tabii bunu gerektirecek durum oluşmaz umarım :)
Insallah hicbirimize olusmaz😍
Onu yapsam da inmesi zaman aliyor.
Hele sabah bir yere gideceksem falan bildigin gozler balon. Her goren soruyor ne oldu ne oldu diye 😀😂

Az once uyandım canım♥ ruzgar devam burda sıcak hava dalganı bekledim umutla 😂 kahvaltıdan sonra cikıcam kar da yagsa bugun denızde yım ınsallah ♥♥♥
Ahahahha valla senin yolladgn hava geldi burada bir rüzgar çıktı dün gece 😍🤗ama benim ki gelmemis sana 😔 Aynen denize gir o kadar gitmissin dikkatlice yüz dalgalara dikkat et guzelce keyif yap kuzum 😍

Ahahahha valla senin yolladgn hava geldi burada bir rüzgar çıktı dün gece 😍🤗ama benim ki gelmemis sana 😔 Aynen denize gir o kadar gitmissin dikkatlice yüz dalgalara dikkat et guzelce keyif yap kuzum 😍
Okadar heyecanlıyım kı, sankı yakısıklı bir bey buldum da kahve ıcıcez ılkkez..... Oyle his heyecan... 😂😂😂

Okadar heyecanlıyım kı, sankı yakısıklı bir bey buldum da kahve ıcıcez ılkkez..... Oyle his heyecan... 😂😂😂
Boyle diyince ben de heyecanlandım vallahi denize diye gidersin hayatının aşkını bulursun bu heyecan ondan olmasin :KK76: bizi de haberdar et :KK8:

Back
X