- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #4.541
Teşekkür canımOo afiyet olsun şekerimiyi çalışmalar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür canımOo afiyet olsun şekerimiyi çalışmalar
![]()
Değilim. Babamlara geldim, kocayı evde bırakıp.Hahaha aynen okula gitmiyorum agustos sonu gitmeye başlarımsen iste misin
Adliyede mi yoksa?Memurum
Herkes çift, ben çok şükür tekim diyenlerdenim![]()
EvetAdliyede mi yoksa?
Oo iyi tatildesin sendeDeğilim. Babamlara geldim, kocayı evde bırakıp.
Mutlu olduysanız ne güzel![]()
![]()
ohh ben bir bekara beğenmedim attım
![]()
Holgeldiniz bu arada ❤Mutlu olduysanız ne güzel![]()
Hahahaba güldürdün beni yaa nasıl anladın kiAdliyede mi yoksa?
6.hissi çok iyiymiş @Calciferr’in her şeyi biliyormuş,diyorlarHahahaba güldürdün beni yaa nasıl anladın ki![]()
Kacmıstı ama sen bunu yazdıgında gıtmısım demek kı, sımdı gırınce gordumWayfair konularını okudukça uyuyamadım.benneyanginlargordum senin de mi uykun kaçtı?
Kacmıstı ama sen bunu yazdıgında gıtmısım demek kı, sımdı gırınce gordum![]()
Iyiyim kuzum tweetra bakmak istemiyorum buradayım dünden beri cok etkilendim guzel seyler okumaya calısiyorum. Sen nasılsın dinlendin mi gecti mi deniz yorgunlugunTunaydın cıcegım ♥♥
Nasılsın![]()
Gectı canımIyiyim kuzum tweetra bakmak istemiyorum buradayım dünden beri cok etkilendim guzel seyler okumaya calısiyorum. Sen nasılsın dinlendin mi gecti mi deniz yorgunlugun![]()
Sitenin bu huyunu yeni öğrendim. Ben yazalı 13 dk olmuştu. Senin 26 dk önce aktifti yazıyorduKacmıstı ama sen bunu yazdıgında gıtmısım demek kı, sımdı gırınce gordum![]()
Aynen cok güzel bir gün olsun canımGectı canım♥ gec uyudum ama uykusuz hissetmiyorum kendimi. Guzel bigun olsun ınsallah![]()
Kız ne istiyosun sen bakayım teklerden![]()
![]()
ohh ben bir bekara beğenmedim attım
![]()
Regen senin bu hain eros nerde?Aynen cok güzel bir gün olsun canımbugun gezme tozma var mı
![]()