• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben LCW parfümü kullanıyorum :KK70: Bir tanesi baya güzel ve kalıcı, her gittiğim yerde soruyorlar adını. 35 tl 😅 Aklında bulunsun parfüm arıyorsan. Etriel Blonde benimki. Çok farklı parfümleri var ama.

Yaaa biliyor musun erkek arkadaşımla lcw da bi parfüm denememiştik erkek parfümü o kadar güzeldi ki, kalite kokuyordu resmen. Lcw, de facto falan oralarda da gğzel parfümler var dediğine de bakacağım fiyatı gayet uygun. Kalıcı mı peki?

Sıze de oluyor mu bilmiyorum, evde degılken eve gideyim acıcam guzel bır fılm gıycem uful uful elbisemi alıcam kahvemı uzatıcam ayaklarımı keyıf yapıcam diyorum.
Ama bu hıc olmuyor?

dün gece nekşflikşte "masallardan geriye kalan" diye bir film izledim.
sevdim mi sevmedim mi anlamadım.
tuhaf bi gerilim.

Hakaret suç olmasa güzel dayama döşeme yapacam ama suç işte.

Evet suç da kimse kk da açtığı konu metnini davada sunmaz kolay kolay 😂😂

Royal daire, vajinismus, üçlü orgazm üye mesela hakaret yedi ama nasıl savcılığa suç duyurusunda bulunacak? bulunduğunu düşünsene rezalet😂😂😂

Hemmen bakayım konusuna, gerılım ilgi alanım.....

ben de severim ama bu hem izletti hem rahatsız etti.
başrol kızın oyunculuğu itici ve yapay geldi, ondan belki de..

gerilimde favorim evdeki düşman (orphan)
izlemediysen öneririm.
gerçekten son ana dek meselenin iyi gizlendiği bir film

Valla ya super olurdu 😂
kızlar delirdiniz mi sadece kendinizin cevap verdiginizi hayal ediyosunuz peki o anlamsz seyleri yazanların cemkirik sesleriyle duysanz daha da delirirsiniz :rolleyes: en azından yazılanları kendi güzel ic sesimle okuyorum :KK8::dondurma:

ben de severim ama bu hem izletti hem rahatsız etti.
başrol kızın oyunculuğu itici ve yapay geldi, ondan belki de..

gerilimde favorim evdeki düşman (orphan)
izlemediysen öneririm.
gerçekten son ana dek meselenin iyi gizlendiği bir film
İzledim canım, keske izlemediğim bir film bulsam oyle sonunda sok olacagım

Back
X