- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.781
Kizlar biri bana şu gaciyi tercüme etsin gozunuzu sevembeetlejuice beetlejuice beetlejuice

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar biri bana şu gaciyi tercüme etsin gozunuzu sevembeetlejuice beetlejuice beetlejuice
O zaman kendisini information'a bekliyoruz. Bi anons geciverin kızlar. 5 senedir yalnızım ne halde olduğum artık sizin fantazinize kalmış ajahshshLexacommander en tek olanımızdı ve suan cift. Ona Danıs istersen![]()
O zaman kendisini information'a bekliyoruz. Bi anons geciverin kızlar. 5 senedir yalnızım ne halde olduğum artık sizin fantazinize kalmış ajahshsh
Ahhh çiçegim iyiki varsin senGule konan bulbulsun sen![]()
Kac yasındasın meralO zaman kendisini information'a bekliyoruz. Bi anons geciverin kızlar. 5 senedir yalnızım ne halde olduğum artık sizin fantazinize kalmış ajahshsh
Arap bir dur zaten ortalık karışıkÇikariz derkennnnnn?
35 canımKac yasındasın meral
Bende 36 sıkıntı yok35 canım![]()
Olma mıGözlerin demek bizi. O zaman hakkımızda düşüncelerin var![]()
Evet tarafından, en sevdıgım replıkArap bir dur zaten ortalık karışık
Gora filminden bir replikle karşılıyım gardaşımı![]()
En çılgın yıllarım geçiyor bence sıkıntı büyük boş boş geçmesin yaaaBende 36 sıkıntı yok
Ortalik karisik bahanesiyle goturuyor yavru ceylanlariArap bir dur zaten ortalık karışık
Gora filminden bir replikle karşılıyım gardaşımı![]()
Pandemi var be yavrum neresi cılgın su yılın, sevgilin olsa elını tutarken bile tereddüt edeceksinEn çılgın yıllarım geçiyor bence sıkıntı büyük boş boş geçmesin yaaa![]()
Şuan iha aşamasındayım daha ihanete geçmedimOrtalik karisik bahanesiyle goturuyor yavru ceylanlari
Bekarlik kardedligimize ihanet heeee![]()
Maskey'le severim ben onu cam fanus'ta merak etme ehuehehuhPandemi var be yavrum neresi cılgın su yılın, sevgilin olsa elını tutarken bile tereddüt edeceksin
Sevgili yapıp cıftken bile tekim demez mi....Şuan iha aşamasındayım daha ihanete geçmedimYol yakınken geri dönebilirim. Hem sen bana bakma ben çiftken bile tekim... Davamızı sonuna kadar savunurum.
Dil dile degmeden, dil ogrenılmez sozu geldı aklıma. Uzaktan sevecek yası gectik bence bizMaskey'le severim ben onu cam fanus'ta merak etme ehuehehuh![]()
Selam Meral, Nasılsın, iyi misin?O zaman kendisini information'a bekliyoruz. Bi anons geciverin kızlar. 5 senedir yalnızım ne halde olduğum artık sizin fantazinize kalmış ajahshsh
O da doğru kız ahhh ahh bu geceki hayallerimde mi suya düşecek tiDil dile degmeden, dil ogrenılmez sozu geldı aklıma. Uzaktan sevecek yası gectik bence biz![]()
Daha once sevgilin oldu mu veya evlendın mı hıcO da doğru kız ahhh ahh bu geceki hayallerimde mi suya düşecek tişu virüsün yüzünden tık olmadan öbür tarafa gidersem valla çok üzülürüm. Vitrindeki en sevdiğim elbiseye bakıp bakıp gelmektir bazen hayat
![]()