Alınmanız huzursuz olmanız normal ama boşanmaya götürcek kadar da degil
Aileniz adına birsey alıp siz taksaydınız hem onlarıda onere etmiş olurdunuz pilavmi dedi sürekli sen üste çık evet canım olanlarını yapıyorlr de empati ve vicdanıni yönünü geliştirir bu cevaplarla ve üst üste söylemeyi keser ailenizi eksik görmeyin siz eşinizden üste çıkın prim vermeyin ona
E yuh artık evlenmeden bilmiyor muydu durumunuzu paşa bey? Benim de ailemin durumu iyi değil eşimin ailesinin durumu çok iyi. Ama eşim bir kere lafını etmez aksine elinden geldiğince yardımda bulunur.Annemlere gittiğimizde elimiz dolu gideriz. Ne ihtiyaçları varsa elinden geldiğince yardım eder. Bu insanla ömür geçmez kesinlikle. Çocuğunuz da varmış. Çocuk yoksa düşünmeyin bile diyecektimMerhaba hanımlar. Anlatacak kimsem yok. Size yazıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim şimdiden. Sorunum eşim ve bitmek bilmeyen tripleri. Suratsızlığını, aşağılamalarını artık çekemiyorum. Şöyle anlatayım. Eşimin ailesinin durumu çok iyi. Benim aileminki iyi değil. Doğum yaptım ailesi tam altın taktı benim ailem takamadı bir şey. Çünkü ellerinde yok. Takmadıkları için bunun tribini yaptı. Daha doğrusu her şeyin lafını yapar. Annemlere gittik. Onlar da bir kaç gün yemeğin yanına pilav yaptı. Çıktık. Sizde de hep pilav pişiyor dedi. Annem gelirken ekmek alın dedi diye suratı beş karış oldu. Yani bunlar örnek sadece. Artık eşimi çekemiyorum. Gözüm görmek istiyor. Ben de eşim de çalışıyoruz. Boşanmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Aşırı derecede saçma anlattığımın farkındayım. Kusura bakmayın.
Merhaba hanımlar. Anlatacak kimsem yok. Size yazıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim şimdiden. Sorunum eşim ve bitmek bilmeyen tripleri. Suratsızlığını, aşağılamalarını artık çekemiyorum. Şöyle anlatayım. Eşimin ailesinin durumu çok iyi. Benim aileminki iyi değil. Doğum yaptım ailesi tam altın taktı benim ailem takamadı bir şey. Çünkü ellerinde yok. Takmadıkları için bunun tribini yaptı. Daha doğrusu her şeyin lafını yapar. Annemlere gittik. Onlar da bir kaç gün yemeğin yanına pilav yaptı. Çıktık. Sizde de hep pilav pişiyor dedi. Annem gelirken ekmek alın dedi diye suratı beş karış oldu. Yani bunlar örnek sadece. Artık eşimi çekemiyorum. Gözüm görmek istiyor. Ben de eşim de çalışıyoruz. Boşanmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Aşırı derecede saçma anlattığımın farkındayım. Kusura bakmayın.
HavyarSiz kendi evinizde yemeğin yanına pilav yapmıyormusunuz kihayır yani ne yiyor bu adam evinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?