Herkes dengi ile evlenmeli!

didem3856

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
164
381
18
Merhaba hanımlar. Anlatacak kimsem yok. Size yazıyorum. Yorum yazanlara teşekkür ederim şimdiden. Sorunum eşim ve bitmek bilmeyen tripleri. Suratsızlığını, aşağılamalarını artık çekemiyorum. Şöyle anlatayım. Eşimin ailesinin durumu çok iyi. Benim aileminki iyi değil. Doğum yaptım ailesi tam altın taktı benim ailem takamadı bir şey. Çünkü ellerinde yok. Takmadıkları için bunun tribini yaptı. Daha doğrusu her şeyin lafını yapar. Annemlere gittik. Onlar da bir kaç gün yemeğin yanına pilav yaptı. Çıktık. Sizde de hep pilav pişiyor dedi. Annem gelirken ekmek alın dedi diye suratı beş karış oldu. Yani bunlar örnek sadece. Artık eşimi çekemiyorum. Gözüm görmek istiyor. Ben de eşim de çalışıyoruz. Boşanmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Aşırı derecede saçma anlattığımın farkındayım. Kusura bakmayın.

Alınmanız huzursuz olmanız normal ama boşanmaya götürcek kadar da degil
Aileniz adına birsey alıp siz taksaydınız hem onlarıda onere etmiş olurdunuz pilavmi dedi sürekli sen üste çık evet canım olanlarını yapıyorlr de empati ve vicdanıni yönünü geliştirir bu cevaplarla ve üst üste söylemeyi keser ailenizi eksik görmeyin siz eşinizden üste çıkın prim vermeyin ona

Eşiniz tam bir bencil. Bir ekmekle yada pilav yemekle beyni küçülmez. Böyle zengin gibi görünüp gözlerine sokmaları yapmamalarından daha iyidir. İlk bebeğimde annem yarım taktı bebek için herşey hazırladı. KV. İse sadece 20 tl verdi. Yoktu çünkü durumları yok. Ama eşim mahçup olmamak için annemlere her gittiğimizde eli dolu dolu gelir. Sonuçta aile olduk. Acaba konuştunuz mu herkesin bütçesi neyi gerektiriyorsa onu yapsın

Terbiyesiz! İstediği kadar ailesinin durumu iyi olsun insan olmamış demek ki eşiniz sinir oldum. Ne var pilav pişmişse ana yemeğin yanına en akla gelen Türk işi yemek değil mi bu pilav. Ezdirmeyin kendinizi ekmek alınca incileri mi dökülmüş aaaa bana ne olduysa bu kadar yaşamış kadar sinir oldum şu an Allah sabır versin size

Cocuga takilan takinin da mi yarisi yapiliyormus pes vallahi cekilir gibi degil kocaniz. Hep mi boyle idi bu adam? Siz de calisiyormussunuz annenize ekmek almak zoruna mi gitmis ben anlamadim. Misafir de umdugunu degil buldugunu yer ekmek parasinin hesabini yapan damada kredi cekip dana mi kesicekmis annebabaniz.
bi konusun adam olmicaksa avukata gidin bosanin bence.

Kendi torunu sonuçta ailenizde ister yoksa napsınlar ölçütü altın para mı eşinizin

neden ailesinin yerine yapsın ki ? ailenin durumu belli, o zaman ömür boyu gereken her durumda konu sahibi araya girip çözüm mü üretecek ?
ilişkiler insanlar birbirini kabul ettiği zaman güzel ve anlamlı. anamın yaptığı pilavı küçümseyen adam da bir zahmet insanın hayatında olmasın.
beyefendiyi eğitmek konu sahibinin işi değil çünkü.

E yuh artık evlenmeden bilmiyor muydu durumunuzu paşa bey? Benim de ailemin durumu iyi değil eşimin ailesinin durumu çok iyi. Ama eşim bir kere lafını etmez aksine elinden geldiğince yardımda bulunur.Annemlere gittiğimizde elimiz dolu gideriz. Ne ihtiyaçları varsa elinden geldiğince yardım eder. Bu insanla ömür geçmez kesinlikle. Çocuğunuz da varmış. Çocuk yoksa düşünmeyin bile diyecektim

İnşallah ailesi senin ailenden beter duruma düşmez. Düşmez kalkmaz bir allah. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Eşin terbiyesiz bir adam.

Eşiniz görmemişin teki. Onların evinde yemeğin yanında ne pişiyormuş? Onlar biftek pişirir annen fasülye pilav pişirir. Beğenmiyorsa paşam dışarda doyursun karnını. Çok iyi durumlarından kastınız ne? Tam altın torun için güzel hediye tamam ama öyle çookta iyi durum göstergesi değil. Sizin ailenizden daha iyi sadece maddi gelirleri. Beğenmiyorsan evlenmeseydin de kes at,ezdirme sakın aileni ve kendini. Aileniz hissetmiyordur umarım bu durumu,çok üzücü yoksa..

Hep mi böyleydi ne var ki bir ekmek aldıysanız veya çocuğa altın takilmadiysa ayrıca illa biliyordur evlenirken durumunuzu.cevrenizdekilermi dolduruyor acaba ailesi falan yada doğuştan vicdansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…